תזכורת אחרונה

שנוחציק

New member
תזכורת אחרונה../images/Emo92.gif

אתם זוכרים אותי?? עשיתי את המשחק הזה של הדמות האהובה ביותר מהיכל התרבות, ובקושי הצבעתם!!
.. אבל יש לכם עוד הזדמנות אחרונה, להצביע לדמות שאתם הכי אהבתם!! והדמויות הן: 1.רננה הרכילאית 2.חלילל 3.ג'אבר 4.יהודה סעדו 5.הראל סקעת 6.בוזי 7.רינו צרור 8.עזרי לידר 9.שלמה ארצי 10.צביקה פיק 11.יהורם גאון 12.ארז טל עכשיו אל תצביעו לי במסרים!! תצביעו על--גבי הפורום!!!!! ותבחרו את 3 הדמויות שאתם הכי אוהבים, גם מי שכבר שלח לי מסרר! למשל אם ברחרתם את דמויות 2-3-12 אז אתם כותבים כך: 2-חליל 3-ג'אבר 12-ארז טל.. וזהו.. אז תצביעו!! אהה ובפעם הקודמת כתבתי שאתם צריכים לכתוב דמות אחת,אז עכשיו שיניתי את דעתי, ואני רוצה שתצביעו ל3!! אז ביי ביי!!

yanyanlew

New member
1. רננה הרכילאית אין עליה!

מה קרה מותק? אני רעה אנד איי לייק איט

adar cahlon

New member
שלי../images/Emo26.gif

1- רננה הרכילאית. 3- ג'אבר(ג'אבר זה ציון, נכון
) 9- שלמה ארצי.

שנוחציק

New member
תוצאות......./images/Emo108.gif

אוקיי אז מתוך 12 המתמודדים, החלטתם להשאיר את : רננה, (שלום מיכאלשווילי) ג'אבר,(ציון ברוך) הראל סקעת,(ציון ברוך) רינו צרור,(ציון ברוך) שלמה ארצי,(אסי ישראלוף וזהווו... זאת אומרת ש-7 מתמודדים עפו!!
אז עכשיו אתם מצביעים רק למתמודד אחד!! למי שבא לכם מתוך אלה.. ועוד יום-יומיים ככה יהיו התוצאות... כמה עובדות על ההצבעה: 1.רננה קיבלה הכי הרבה קולות..((מה קרה מותקק..!!))
2.חליל, יהודה סעדו, בוזי הבמאי, עברי לידר ,צביקה פיק ,ויהורם גאון, אהה וארז טל.. לא קיבלו שום קול...
3.התחרות הכי גדולה הייתה ונראה לי שהיא תימשך היא: רננה הרכילאית נגד ג'אבר הדרוזי!!!!
תודה על כל ההצבעות שלכם!!
תמשיכו להצביע ומעכשיו זו הצבעה חדשה, זאת אומרת שאתם שולחים הודעה, אפילו אם שלחתם!!(כל ההודעות הן על גבי הפורום)!!!!
ביי ביי

שנוחציק

New member
בטי האחת והיחידה כנסי::

יהודה סעדו כבר עףף,, אז את יכולה להצביע לעוד מישהו אחד מבין ה-5: 1. רננה-את לא יכולה כי בחרת בה כבר.. 2.הראל סקעת את יכולה.. 3.שלמה ארצי-את יכולה.. 4.ג'אבר-את הצבעת לו כבר.. 5.רינו מרור-את יכולה!~!!!~ זאת אומרת שאת יכולה להצביע להראל סקעת, שלמה ארצי , או רינו צרור..!! בהצלחה!!((חעעעע לא יודעת מה הקשר אבל anyway) .... בה ביי!!

למעלה