תזכורות!

Witchcrafts

New member
תזכורות! ../images/Emo124.gif

טחחח, באסה לך!!111א'9אה8 |מצביע לכיוונך| איך יכולת לפספס את הפרק הראשון של "על טבעי"?! מזלך ש-AXN מגניבים ודואגים לשידורים חוזרים עבור סנילים כמוך. אז, מחר (יום שני), 19:00. להבא, לשנן: ימי ראשון, 22:00; ש"ח למחרת בשבע בערב. "פארסקייפ" – החל מה-23 באפריל, ימים א'-ה' בשעה 15:05. גלי מוסרת שמי שלא יצפה בסדרה, יחסם (סתם, לא באמת, אבל שתפו פעולה). מישהו מתנדב לפתוח שרשור שבועי קבוע ביום שלישי (או ברביעי או בחמישי או בשישי) על "על טבעי"?

אם לא הייתי רואה...

עונות מתקדמות הייתי פותח שרשור אבל אני לא רואה את הפרקים שמשודרים ב- AXN (אפשר במקום זה לפתוח שרשור על למה עדיף לשדר סדרות ישנות ששדרו אותן בארץ רק ב- STAR WORLD במקום סדרות חדשות וטריות כמו סופרנטוראל

)

לא משנה, זה לא נתון לויכוח כי סופר' היא סדרה ל- 22:00 בלילה פעם בשבוע וסדרות ישנות יותר, אפשר לשדר אותן כל יום. ערוץ AXN פשוט משבץ תוכנית ללילה של יום ראשון ולא לכל יום. העניין הוא שעד שתבוא העונה השניה יעבור הרבה זמן. פשוט נצטרך לחכות ולראות אם ערוץ AXN יכול להפתיע אותנו בנושא הזה.

d1f2

Active member
וואו איזה פורום יפה....

מחר מחר מחר מחר מחר מחר מחר מחר מחר מחר מחר מחר מחר מחר מחר מחר מחר מחר מחר מחר מחר פארסקייפ פארסקייפ פארסקייפ פארסקייפ פארסקייפ פארסקייפ פארסקייפ פארסקייפ פארסקייפ מחר! פארסקייפ! 15:05 15:05 15:05 15:05 15:05 15:05 15:05 15:05 15:05 15:05 מחר! פארסקייפ! 15:05! לא לשכוח! מחר פארקסייפ!! (ובטוח מישהו ישכח...) מחר!

d1f2

Active member
../images/Emo207.gif הודעה משמחת...

שרה קונור קיבלה עונה 2 בעלת 13 פרקים! הידד! אחלה קניה מצד הערוץ.

slayer510

New member
כן

כמעט סיימתי לראות את הסדרה במחשב. בעונה הראשונה יש רק 9 פרקים. מבאס! אני עכשיו בפרק 5, הפסקתי לראות כי אני לא מוצא זמן.

d1f2

Active member
אהא, חשבת שתגיע בזמן?

חשבת שתגיע לשידור הפרק? מה?!?!? שכחת מזה בכלל?!?!?!!? תתביש לך! אלא אם כן אתה פנוי מחר ב8 בבוקר או ביום שישי, אז יש לך עוד סיכוי... פארקסייפ אנשים!!!

d1f2, הכול בסדר שם למעלה? הסינפסות מחוברות?

אתה שם לב שאתה בסוג של מונולג עצמי? Who the f*ck are you talking to???? ובקיצור: פרק אדיר (כמובן).. וקלודיה בלאק צעירה ועם שיער לא מנופח ברמות... חחחחחחחחח

Witchcrafts

New member
הו, מצוין. it's yours, אם כך.

מסר בדרך אליך~ אחלה ציטוט בחתימה, אגב.

למעלה