תזכורות לא עובדות

einat-z

New member
תזכורות לא עובדות

תזכורות של משימות ושל פגישות הפסיקו לעבוד אצלי. חשבתי שזה כיוון שהרמקול היה כבוי, אך אז עדיין צריכה להופיע הודעה על המסך כשאני פותחת את המכשיר. בכל אופן - גם הרמקול כבר אינו כבוי ועדיין אין תזכורות. התקנתי לפני מספר שבועות את Pocket Informant ואני לא זוכרת אםבמקרה מאותו רגע אין לי תזכורות. גם אם אני לא מגדירה את -informant בתור התוכנה שמחליפה את כל יישמוי ה-outlook, עדיין אין תזכורות. מישהו יודע איך מסדרים את זה? משובר ב- iPAQ 1950rx עם Windows Mobile 5 תודה, עינת

wisniak

New member
תבדקי אם יש לך רשומות כפולות

ב- NOTIFICATION QUEUE. את יכולה להשתמש בתוכנות כגון MEMMAID או SKTOOLS לניקוי רשומות כפולות או רשומות ללא כותרת. ב- AXIMSITE יש די הרבה דיווחים בנושא זה. גם כתבתי על זה בהרחבה באתר POCKETPCFREAK, ולמיטב זכרוני גם כאן. אפשרות נוספת, שהיתה אצלי (בנוסף לנ"ל), היתה בעיה עם ה -TODAY PLUGIN של RESCO EXPLORER שרכשתי. משום מה זה היה נתקע ולכן ההתראות לא עבדו. ברגע שניטרלתי את ה -PLUGIN הזה ממסך ה- TODAY - נפתרו כל הבעיות האלה.

einat-z

New member
איך קשור לרשימות כפולות?

גם אם מסיבה לא ברורה יש כפילויות- אבל אם בשביל הניסיון אני יוצרת פגישה ו/או משימה חדשה בלי לסנכרן בינתיים, אז מאיפה תיווצר כפילות שתמנע את התזכורת?

wisniak

New member
איני יודע מה ההסבר המדוייק

אבל יש מגוון פורומים (כגון AXIMSITE.COM) בהם התופעה מתוארת, וכך גם הפתרון הזה.

einat-z

New member
אשרי המאמין

בהחלט לא היה נשמע הגיוני, אבל קראתי את כל השרשור בפורום של AXIM. מדהים לגלות שכל כך הרבה אנשים נתקלים בבעייה כל כך לא שולית. בינתיים הבעייה נפתרה אצלי, אכן בעזרת ניקוי ה- notification queue באמצעות ה- MemMaid. כפי שהבנתי מכל המשתתפים במהומה של אובדן התזכורות, הבעייה עוד תחזור... הביטוי "צרת רבים - נחמת טיפשים" בהחלט לא תקף כאן. אם הבעייה לא היתה מציקה לכל כך הרבה משתמשים, לא היה מתפתח כזה דיון נרחב לגבי הפיתרון. wisniak - המון תודה!

adi6007

New member
איפה משנים את צליל התזכורת

ניתן לנגן MP3 בתור תזכורת ?

wisniak

New member
על לא דבר

כאמור אצלי זה קרה לאחר השדרוג ל- ROM A12 ב- X51V שלי. גם אותח זה שיגע במשך כמה שבועות. במשך הזמן הזה ביצעתי כמה וכמה HR, שרפתי כמה שעות טובות מול התמיכה של DELL, ניסיותי "לשדרג חזרה" מ- ROM A12 ל- ROM A06, ניקיתי עשרות פעמים את ה- QUEUE וגם נשאתי תפילות בסתר לקוראת בקלפים... ושלא לשכוח את כל ההתקנות לאחר ה- HR... אבל - בסופו של דבר, גיליתי שכיס ההתגנדות האחרון היה דווקא ה- TODAY PLUGIN של RESCO EXPLORER. מרגע שניטרלתי אותו - הכל עבד פיקס. לכן, אם הבעיה ממשיכה, חוץ מלנקות את ה- QUEUE, תנטרלי אחד לאחד את ה- TODAY PLUGINS שיש אצלך.

wisniak

New member
ההתגנדות = התנגדות

חבל שאיני יודע כיצד לערוץ הודעות בפורום הזה. איילת - נא עזרתך.

no problem

New member
לערוץ?

אולי כדאי להפסיק לכתוב הודעות אחרת יהיה שרשור מפלצתי של תיקונים..

AYELET1

New member
../images/Emo6.gif לא ניתן לערוך הודעות

וזו החלטה של תפוז. ההחלטה הזו אגב מובנת, לאחר שראיתי בפוראומים אחרים מריבות קשות כשנמחקו דברים (גם ע"י כותב ההודעה עצמו) והוציאו, את מה שבא אחריהם, מהקשרו.

einat-z

New member
today plugins

אם אתה מכתוון לתוספים כלשהם ולא להגדרות שניתן לסמן בתפריט של today, אז דווקא כאלו אין לי. אחד מהכותבים ב- aximsite ציין שהוא שם לב שהבעייה חוזרת על עצמה כשהוא משנה את השם של התזכורות /פגישות אחרי שהוא סינכרן. אני יודעת שזה זה תדיר אצלי. אז אחרי שאני ארגע, לחץ. הדם יחזור לנורמל, אני וה iPAQ נעשה שולֶם ואני לא אהיה סכנה לו, לעצמי ולציבור כשאני מסתכלת עליו, אני גם אנסה לקלקל בעצמי ע"י שינוי שמות, ולראות מה קורה.

למעלה