תזיין אותי!

תזיין אותי!

העלים רוחשים בינות העצים
כמו מתלחשים
כאילו כבר יודעים...
זוג אנשים בשעת בוקר מוקדמת פותחים את דלת הרכב ויוצאים לאויר הצח.
התוכנית המקורית היא לעבור ל"סלון", כדבריו המשעשעשים, אבל נעצרנו בחוץ.
החיבוק החזק והנשיקה העמוקה לא מאפשרים לנו לזוז וכמה טוב שזה כך.
הוא מוריד את החגורה ופותח את המכנסיים, הזין משתחרר בקופצניות החוצה ואני מלטפת אותו.
ראיתי אותו כשיצאתי לדרך ורק חיכיתי לרגע שאראה אותו בלייב.
הידיים שלי מלטפות אותו, הרגליים שלי מתמתחות ואני עולה על קצות אצבעותיי להמשיך את הנשיקה הרטובה.
הידיים שלו מלטפות אותי מעל לבגדים, יד אחת כבר נכנסת בתוך המחשוף ומלטפת שד רך וזקור.
הגוף נדרך והחושים מתחדדים בכל נגיעה של הידיים בגוף שלי ושלו, בכל מגע שפתיים שלי ושלו.
כל מה שאני רוצה ברגעים אלה, זה שהזין שלו יגע בי, שיחדור אליי, שיזיין אותי... תזיין אותי!! - מהדהד לי בראש.
אני נעצרת לרגע, מפשילה את המכנסיים והתחתונים ומתקרבת אליו שוב. נצמדת חזק ומתרוממת על קצות האצבעות, מנסה לכוון את הזין לכוס.
אילו רק היתה כאן ערימת חול או גבעה קטנה שאעלה עליה....
הוא מבין את המצוקה הגדולה שלי, מסתובב מאחוריי, מכופף אותי ומזיין.
מזיין אותי כמו שרציתי חיכיתי ודמיינתי...
הזין שלו מתחבר היישר אל הכוס שלי.
פליק פלאק על הישבן והזין חודר פנימה. עמוק יותר וחזק יותר. הגוף שלי עוזר בדחיפה וביציאה.
האגן שלי מתנדנד לפנים ולאחור ביחד עם הזין שלו שיוצא ונכנס.
הכוס רטוב והזין חזק ומחליק פנימה והחוצה.
תנועות ותנודות על האדמה ומבין רחש העלים היבשים אני שומעת:
שבי!
מתיישבת על המושב הקדמי עם הפנים החוצה, הזין מגיע בדיוק אל הפה שלי.
זין חזק וזקור ממנו, חם ורטוב ממני, נכנס אל הפה שלי. מלקקת אותו ומוצצת בתאווה רבה.
הקולות שהוא משמיע תוך כדי, רק מגבירים את הקצב והיצר, מוסיפה יד שמלטפת תוך כדי, מוצצת ומוצצת עד שבבת אחת כולו נצמד אליי.
הזין עמוק בתוך הפה והתנועות הופכות חזקות אך קטנות, משאירות שובל חמים ונעים אצלי בפה.
חייבים לשבת להרגע...
נכנסים בחזרה לרכב והוא שואל שאלה מיותרת: אפשר לטעום אותך?
תוך שניות זה קורה, אני מפשילה שוב את המכנסיים והתחתונים ונשכבת על המושב כשהוא ישוב על ברכיו וראשו ננעץ עמוק בין ירכיי.
הלשון שלו קרירה וחדה, מלקקת את קצה הדגדגן, מנדנדת אותו. התחושות כל כך חדות שאני ממש מרגישה קצה נוגע בקצה, מרגישה את נדנוד הדגדגן כמו ענבל של פעמון.
מסתכלת על הנוף ממולי, העצים הירוקים, העלים מתנדנדים, הראש בתוך התענוג, אני נאנחת וגונחת ולרגע משתתקת, מתרכזת בעונג שעובר בי.
הוא מוסיף את ידו שאוספת את השפתיים ומצמידה אותן ללשון, לדגדגן, לכל הטוב הזה שעובר בי. זה הרגע בו הכל משתחרר, הגוף מרגיש רפוי כשאני גומרת ורועדת בין שפתיו ולשונו.
הוא לא מפסיק.
הוא ממשיך ללקק את הדגדגן הפועם, ממשיך ללקק בלי סוף.
תופס את הרגע הזה שלי ומעצים אותו עוד ועוד ועוד וזרמים של עונג בלתי נגמרים עוברים בגופי הלוך ושוב, מעלה ומטה - הרגע הזה שפשוט לא נגמר.

חם לי!!!!

שגיא911

New member
אין כמו סקס בחיק הטבע

תמיד חלמתי לבלות בחיק אשה בחיק הטבע, אבל אף אחת לא הסכימה, וכולן רוצות צימר מפואר עם ג'קוזי... עכשיו עשית לי חשק לעשות את זה באמת!

למעלה