תזונה

עצובה

New member
תזונה

אני עצוב ומיואשת בגלל שאני שמנה... הגובה שלי 158, ואני שוקלת 59 ק``ג. אני מנסה לרזות, אך לא מצליחה כל כך. העניין הוא שאני גם לא כל כך יודעת כמה אני צריכה לשקול... לפני שנתיים עשיתי דיאטה וירדתי 12 ק``ג... הגעתי למישקל 53 ק``ג... אז הרגשתי באמת טוב עם הגוף שלי, אך היו לי גם בעיות רבות. קודם כל הרגשתי כל הזמן חולשה ולא היה לי כוח לעשות כלום, היו לי כל הזמן סחרחורות והכי נוראה... המחזור שלי נפסק. לא קיבלתי מחזור במשך שנה ( כל עוד שמרתי על המשקל 53 ק``ג)... כיום אני בצבא ולערי הרב השמנתי ( הגעתי ל-59 ק``ג)ויחד עם המשקל שלי חזר גם המחזור. עכשיו אני מתה לרדת במשקל, אך אני מפחדת שברגע שאני אגיעה למשקל הקודם (53 ק``ג) המחזור שלי יעלם. אנא עזרו לי!!!!!!!!!!!

m_katzmann

New member
הבעייה איננה התזונה אל העצבות

לעצובה שלום, הבעייה שלך איננה ההשמנה ( לפי דעתי את גם היום לא כל כך שמנה) והלוואי עלי. הבעייה שלך שאת אינך מרוצה מעצמך, את כועסת על עצמך, מאשימה את עצמך. את עסוקה יותךר מדי במשקל שלך האם אין בך שום צד חיובי שיחפה על כך שאת קצת שמנה. הסתכלי בראי ואמרי לעצמך; אני אוהבת את עצמי כך כמו שאני. אני יפה וחכמה ומעשית ואוהבת לעזור ו... ו... ו... ועם כל האיכויות האלה אני גם קצת שמנה - אז מה. מי שלא ירצה אותך בגלל קילו או שניים נוספים - הוא לא שווה שתתאמצי בשבילו ודרך אגב בעולם שלנו נעלמו כבר כל המושלמים. נשארנו אנחנו כך איך שאנחנו אחד קצת רזה מדי, שני קצת שמן מדי שלישי עם אף קצת ארןך מדי ורביעי מדבר מהר מדי. כשרזית היית כל כך חלשה בגלל שהוצאת המון אנרגיות על מניעת הדברים שאותם את רצית לאכול. האם המאמץ היה שווה? והנה חזרת כמעט לאותו המשקל. דיאטה לא משנה כלום לאורך זמן. את צריכה לבדוק למה את כל כך עצובה . ההשמנה היא רק התוצאה של הסיבה שגורמת לך להיות כל כך עצובה. מאיה

עצובה

New member
מאיה, המון תודות על התשובה!!

אני חושבת שאת צודקת, ואני אנסה להשתנות, רק אני לא יודעת שאצליח בזה...זה מאד קשה בכל אופן תודה על העזרה!!!!

dorelab

New member
תזונה נכונה=בריאות

B-) שבת שלום לך העצובה. מקריאת מכתבך אני אשמח לומר לך שהמשקל 59 ק``ג לא מהוים חריגה ביחס לגובה שלך . את מספרת על התופעה שאירעה לך כתוצאה מנסיונך להפחית משקל ובכן זה תוצאה ישירה מהמצב שגופך היה זהו מקרה קלאסי של חוסרים וחוסר איזון גופך השלים בכוחות עצמו את החסר מהסביבה המיידית דהיינו שרירים עצמות זה יוצר מצב של חוסר ויטמנים ומינרלים והתוצאה חווית אותה בעצמך עובדה כאשר חזרת למשקל הקודם חזרו הדברים למסלולם אבל גופך צבר שומנים זהו מצב בו הגוף מתגונן ממקרה דומה בעתיד יש דרך בטוחה ובריאה שיעזור לך להיפטר מעודף השומן שנוצר וגם יתן לך להפחית במשקל עד לגבול המותר ולא מעבר לזה זהוי דרך תזונה נכונה בה את משתמשת במזון טבעי בעל ערך תזונתי גבוהה מאד . א. חוסרים הנמצאים כיום יאזנו. ב. הרעלים והפסולת הנמצאים בגוף יורחקו. במצב זה הגוף מאוזן ואז אם צריך לרדת תרדי אם צריך לעלות תעלי ואם לא גופך ישאר במשקלו המתאים .אבל ההיקפים המיותרים יעלמו. זוהיא דרך נכונה ובריאה. אשמח לעזור לך 053445928

danino

New member
נפש בריאה בגוף בריא

קשה לי להבין למה את עצובה,אפילו אם היית ממש שמנה , אין לך סיבה להיות עצובה. בעבר היתה לי את הבעיה הזו אבל מהכיוון השני , הייתי רזה מדי. אם תקחי את מה שיש לי להגיד עכשיו ברצינות את תהיי המאושרת בבנות ישראל! יש משפט חכם:`` נפש בריאה בגוף בריא `` . התחלתי לעשות יוגה, שזה אומר הרפייה , איזון גופני-נפשי , תזונה נכונה. תוך התמדה יום יומית וכח רצון הגעתי במהרה לתוצאת מדהימות. הגעתי למשקל הנורמלי ביותר לגופי, אני נמרץ יותר , חזרה לי שמחת החיים( שבשבילה למעשה נולדנו),יצרתי למעשה תוכן לחיי. תעשי לעצמך טובה , לא נולדנו להתענות , ותנסי את מה שאמרתי, את יכולה לשלוח לי אי מייל ואדריך אותך להמשך הדרך. ``בריאות היא אושר, שלווה בהכרה היא אושר - יוגה מראה את הדרך``

נדיר

New member
תזונה / עצובה

לפי דעתי המשקל שלך הוא סביר. את צריכה לרדת מעט מאוד. מעניין אם הגוף שלך רחב או צר. אם את רוצה לרדת במשקל, ולשמור אל עירנות, אנרגיה ומרץ. ואני מניח לפי נסיונות אחרים גם על מחזור סדיר. יש לי הצעה בשבילך: דיאטה טבעית (צמחית) את תרגישי נפלא, תאכלי ארוחה רגילה ביום (מה שאת רוצה). תתקשרי עוד היום :[email protected] אם את רצינית אני אמסור לך את הטלפון בד``א.

למעלה