גרונלה! איכס?!
טוב, לפני כשלושה שבועות (נראה לי, אני לא טוב במדידת זמנים בזמן שאני נהנה) נתקלתי במאמר עך ארוחות בוקר בYNET שכלל מתכון לקרנולה תוצרת בית (הרבה, אבל הרבה יותר בריא וטעים מגרנולה מוכנה, ואי אפשר להשוות למיני הדגנים של תלמה ושות´) הסתכלתי על המתכון, חשבתי עליו קצת, ואז זרקתי לפח. באותו יום נכנסתי לחנות תבלינים (מוכרים גם אגוזים ושאר ירקות) ובחרתי מגוון של מרכיבים שנראו לי מגניבים, באותו מעמד פגשתי אדם יודע-דבר שעזר לי לבחור ונתן לי עצות למיניהם. הגעתי הביתה והכנתי גרנולה מגניבה שהיה כל כך אבל כל-כך קשה לאכול. אז אכלתי קצת. ואז הגוף שלי אמר די. (המרכיבים של הגרנולה מאוד מרוכזים ועשירים וקשים לעיכול). למחרת אכלתי עוד קצת. לאט לאט הגוף שלי למד לעכל את זה. עכשיו זה די טעים (טוב, בהתחלה זה היה יותר קרוב לאכיל מאשר טעים, אבל הגוף יודע מה טוב, ופתאום זה ממש טעים לי). עכשיו אני אוכל את זה בלי בעיה בכיף (למרות שקרוב לשעת ההתעוררות שלי עדיין קשה לי לעכל את זה ולאכול מזה מנה של גבר (כמו שאמא אומרת). אבל אחרי שאוכלים את זה, לא מרגישים כלום בבטן, יכולים להתאמן למשל מיד אחרי (זה גם חיסרון כשבא איזה סטייק טוב שישב בבטן כמו שצריך..). וזה נותן לי אנרגיות מדהימות, אני יכול לקפוץ\לרוץ\להתאמן שעות, וכל היום שלי נראה אחרת. מומלץ, אם כי לא קל להתחיל עם זה. ד"א זה מכיל בערך את כל מה שהגוף שלכם צריך חוץ מגלוקוז שצריך להוסיף במהלך היום. לא שזה מפריע לי לאכול רגיל (הרבה) ופשוט להנות משאר הדברים הטובים. מחר אשלח מתכון, חייב ללכת.