תזונה נכונה (10)

תזונה נכונה (10)

שאלות, תשובות, טיפים, עצות ודיונים בכל מה שקשור לתזונה שלנו

Tai Chi

New member
התחלתי לאכול בריא יותר

אני עושה לעצמי כל יום סלט ירקות גדול. חוץ מזה, אני עדיין לא אוכלת הרבה דברים, ואני מנסה להרחיב את התפריט.

MsPiggy

New member
להיגמל מקולה...

זו התבונה היחידה שיש לי, אבל שווה לאמץ אותה...

deep ocean

New member
התחלתי לעשות שינויים משמעותיים

בתזונה שלי (מלפני חצי שעה) 1. לשתות יותר מים 2. לאכול רק כשאני רעבה 3. לאכול פחות "שטויות"

אני גם עשיתי שינוי!

הממ...... אני כבר שנה שותה מים רק..... אני בכלל לא מתגעגע לקולה, אני אוהב מים! זה בריא, זה לא מוגז. אני התחלתי לאכול נכון בערבים. כלומר עד היום הייתי אוכל כאילו פעמיים ארוחת צהריים, הייתי אוכל כמעט אותו הדבר שהיה בצהריים בערב. והרגשתי לא טוב, כבד, מפוצץ, אז כיום אני אכול כמעט כל יום סלט עם טוסט קטן או משהו אחר.

MsPiggy

New member
כל הכבוד! ../images/Emo13.gif

אני שותה רק מים מינרלים, וספרייט לפעמים... אבל לא בתדירות גבוהה, ומיץ ענבים כשיש. גם אני לא מתגעגעת לקולה - פעם שתיתי קולה כמעט כל יום עד שהחלטתי להפסיק, לא הייתי מכורה לזה אבל זה מנהג כזה שמתרגלים אליו, כמו שכל פעם שאכלתי אורז בצהריים הייתי שותה קולה עם זה וכשהפסקתי םשוט הרגשתי שמשהו חסר לי - אבל עכשיו זה נראה לי ממש לא טבעי. חוץ מזה אני גם לא שותה קפה... אני עשיתי בשינוי בהרגלי אכילה שלי כשהתחלתי לאכול יותר גבינה במקום דברים אחרים - ועוד שינוי קטן זה שפעם הייתי אוכלת הרבה לחם עם חומוס ונקניק, עכשיו אני כבר לא..

transformation

New member
שאלה חשובה

לאכול לאט או מהר? לפני שכולם ממהרים לענות מהר: "לאט", ראיתי מישהו בריא מאוד שאוכל מהר...

הממממממ........

אני חושב שלאכול לאט. אבל אני אוכל לאט כי אני רוצה להנות מהאוכל ולא סתם להכניס אותו לגוף שלי ללא משמעות! אני מעדיף לאכול לאט ולהנות מכל ביס

למעלה