תזונה נכונה לאחר הפלה

בת דוד 74

New member
תזונה נכונה לאחר הפלה

אני נמצאת כשלושה שבועות לאחר לידה/הפלה בשבוע ה - 18 להריוני הראשון. לא נמצאו סיבות ממשיות והחלטיות. בנתיים אני מתחזקת פיזית ונפשית אך יש לי שאלות רבות: רציתי לדעת האם ישנם מאכלים או כל מוצר אחר אשר יכול לחזק אותי פיזית על מנת שאוחל להכנס שוב להריון בריא ותקין. האם אתם יודעים מתי כדאי שוב לנסות להכנס להריון? מתי אני צריכה לקבל שוב את המחזור החודשי? האם זה נכון שהאשה נחשבת ליותר פוריה לאחר הריון/לידה/גרידה? כי היה לנו קשה להכנס להריון זה. אני מודה לכן מראש על העזרה בת דוד עם צפייה לעתיד

טיפול

איני מכירה תזונה מיוחדת לנושא זה, אך לדיקור ולרפואה סינית בכלל יש תשובה לכך.

מאיר72

New member
לגבי המזון, זה תלוי במה שחסר לך בגוף

כעיקרון השילוש הסיני הקדוש גב"ד (גזר בטטה דלעת) יועיל, גם סלק ובשר (לא עוף - בשר!). 2. כדאי לעשות US של הרחם לראות שהכל תקין ולפי זה אפשר לתכן כניסה להריון. 3.בין 6 ל 8 שבועות לאחר הגרדה. 4. אין קשר בין פוריות לאישה לאחר גרידה/הפלה. 5. תהיה שלי לשאלה שלך לאלרגיה לבייצים שם כתבת שיש לך ילד בן שנה וחצי ואילו כאן מדובר על הריון ראשון שהפלת בו, משהו לוגי לא מסתדר לי.

בת דוד 74

New member
צודקת

מאיר 72 שלום: לי עדיין אין ילדים מבחנתי זהו ההריון ראשון. לבחורה שעובדת איתי אין ידע במחשבים ולה יש ילד כבן שנה + והיא בזמן העבודה נכנסה על שמי (באישורי כמובן) על מנת לקבל תשובות לילדה אשר אלרגי לביצים. מצטערת אם כל זה בלבל אותך בכל אופן גם היא תשמח לקבל התייחסות אם יש לך ידע. תודה בת דוד.

hal767

New member
תזונה נכונה לאחר הפלה

1-חשובה התוכנית התזונתית בכללותה, ולא רק פריט תזונתי כזה או אחר. תזונה צמחונית אורגנית המותאמת לך, תהווה חלק חשוב בשיקום הגוף. 2-לגבי יתר השאלות, כל מקרה לגופו, אין זמנים וכללים המתאימים לכולם. ברור רפואי מקצועי, יגדיר את מצבך, ואז אפשר לחשוב מה לעשות ואיך לנהוג.

0 אור 0

New member
תשובה אחרת

התזונה, בדומה לכל תקופה אחרת בחיים צריכה להתאים לכל החוסרים שיש לך בגוף - כדאי לאכול תזונה מלאה ובריאה ככל האפשר, מהצד השני, בשונה מתקופות אחרות בחיים, את אחרי משבר נפשי לא קטן, ולכן חשוב שהתזונה תהיה גם "מנחמת" - זה אמנם קצת אישי, אבל בגדול מאכלים לא רזים, מאכלים כמו בננות ואגוזים, פירות הקיץ הטעימים, אם את אוכלת מוצרי חלב אז שמנת וגבינת שמנת חלקה עדיפות על פני יוגורט רזה. כדאי התחיל בפעילות גופנית מתונה - ורצוי כזו שגם מעודדת את הנפש, כמו טיול במקומות יפים. ולשאלתך: כן. זו עובדה ידועה, שאין לה הסבר, שאכן הריון בדרך כלל נקלט מהר יותר בסמוך להריון קודם. אבל יחד עם זה חשוב מאד שתסיימי את התאוששות הגוף והנפש לפני ההריון הבא. בהצלחה.

בת דוד 74

New member
תודה

אור בוקר טוב המון תודה על ההתייחסות, אני אקבל על עצמי את נושא הפיזי של ההליכות בערב ואת נושא התזונה המנחמת מסתבר שאני כבר אימצתי לעצמי בלי לדעת. מקווה כי במשך הזמן אפסיק ואחזור לתזונה יותר בריאה ביחד עם ספורט מתון. ושוב תודה וחג שמח בת דוד

0 אור 0

New member
מנחמת אינו דוקא לא בריא

יש המון דברים בריאים וטעימים (כמו הדוגמאות שנתתי לך) ודוקא דיאטת הרזיה מקובלת היא לעתים קרובות הרבה פחות בריאה לגוף, לעומת האגוזים, הפירות והמוצרים שהם באופן טבעי עתירי שומן שנחשבים משום מה לא בריאים ומשמינים. אכילה מהם במידה לא תגרום לך להשמנה, אלא להיפך. הכוונה היא להחלים את הגוף והנפש כאחד

תזונה, טיפול וחיזוק הגוף

בת דוד שלום! טוב את עושה שאת מקדישה זמן לעצמך כדי להניח לגוף ולנפש להתאושש אחרי החוויה הלא-קלה שעברת. כמו שאמרו לפני, כדאי לפנות לרפואה הסינית. יש מטפלים המתמחים בהכנת הגוף לקראת הריון, טיפול וחיזוק במקרה של שיבושים בפריון, תמיכה בעת ההריון ואף בזמן הלידה. דיקור על ידי מטפל/ת מומחה/ית יכול להכין את הגוף לקבלה של הריון ולחזק אותו לקראת ה"נשיאה בעול" לאורך תשעת החודשים. מטפל/ת סיני/ת שעוסק/ת בכך יכול/ה גם להמליץ על טיפול תזונתי שיסייע לחזק את הגוף. אך תזונה חייבת להיות מותאמת באופן אישי, להשלים את ההרגלים שלך ואת הטעמים שלך (זה יהיה מבאז אם ימליצו לך לאכול כל מיני דברים שאת שונאת...
). אם תרצי, אוכל להמליץ לך על מישהי שאולי תתאים (פני במסרים). ומכיוון שאני עוסקת בשיאצו (ולכן דעתי משוחדת "קלות"
) ומסניוני אני מוסיפה, שטיפול שיאצו עדין, שהוא מתטבעו תומך מרגיע, יכול לסייע הן בהתגברות על חוויות לא נעימות ומתסכלות כמו שלך, והן ברגיעה של הגוף והכנתו לקראת קבלת המשימה הבאה - היווצרות חיים. הרבה בריאות! אפרת.

מחזקת כל מילה של אור ועוד..

ישנם צמחים נפלאים לחיזוק הרחם ואם חלילה יהיה צורך אז גם כאלו שעוזרים להריון להיקלט. הכל כמובן לאחר התייעצות עם הרבליסט מוסמך. החלמה והתחזקות מהירה
הילה

למעלה