תזונה דלת פחמימות

hermaioni

New member
תזונה דלת פחמימות

היי :)
התחלתי לפני כמה זמן די להפסיק לאכול פחמימות (ז״א בעיקר ירקות וחלבונים, לא נוגעת בפסטה, לחם או כל מה שקשור לזה..)
ראיתי באתר כל מיני מתכונים ל״לחם״, והשאלה שלי היא האם זה נחשב דל פחמימות ואני יכולה להרשות לעצמי לאכול את זהאו לא, מישהו יכול להמליץ לי במה להחליף לחם/פסטה למשל?
http://authoritynutrition.com/101-healthy-low-carb-recipes/#bread
(בקטגוריה תחת breads)
תודה! :)

ה "לחמים" האלה הם דלי פחממות ואפשר לאכול אותם

את לא צריכה "להחליף" את הפסטה או הלחם . פשוט איכלי חלבונים וירקות, אין צורך להימנע באדיקות גם משומן אבל כמובן להמנע ממתוקים. אם את חייבת להחליף את הלחם, הלחמים שבלינק הם בסדר. אם את מעוניינת להתעמק עוד בדייטה דלת פחממות, חפשי את המושגים הבאים בגוגל. דייטת פלאו, דייטה קטוגנית.

avi5199

New member
מצד שני את יכולה לאכול פחממות עם אינדקס גליקמי נמוך

למשל לחם מקמח שיפון מלא. - אני אוכל שתי פרוסות (2X50 גרם) ביום כדי לא לסבול מחוסר באבות מזון שיש בדגנים,
כל מה שעשוי מקמח שיפון הוא בעל ערך גליקמי נמוך ועדיף על כל המוצרים הנחשבים האחרים.
בנוסף אני לא נוגע בשום מאפים קנויים ובשום מתוקים , חטיפים, ובמאכלים שמכילים עמילן למשל תפוחי אדמה, אורז, או כל מוצר שמכיל עמילן או קמח לבן .
חשוב לאכול קטניות רזות שיש בהן הרבה חלבון מעט שומן ופחממות : עדשים, פול, אפונה , שעועית, אבל לא קינואה ולא חומוס.

גנ: הורדתי כך 20 ק"ג בשלשה חודשים ואני כבר חצי שנה שומר על משקל המטרה שהוא המשקל האידיאלי לגובה שלי , בדיוק נמרץ.

למעלה