תזונה בזמן הנקה

ShiraX

New member
תזונה בזמן הנקה

שלום לך אסתר, אני מניקה את בני בן החדשיים באופן מלא, ורציתי להתייעץ איתך בקשר לתזונה שלי. אני לא אוהבת את רוב סוגי הפחמימות ולכן נמנעת מאכילתם. אני צורכת בעיקר חלבונים, ירקות ופירות. אני אוכלת המון מוצרי חלב וגם עוף, דגים והודו. האם החלב שלי מזין פחות בגלל שאני לא צורכת פחמימות חוץ מפירות (לחם, פסטה, אורז, תפו"א וכד')? אין לי מחסור בחלב כלל, אבל האם יש חלב אם "איכותי" יותר וחלב אם פחות "איכותי"? אשמח אם תוכלי להשיב לי. ושאלה נוספת - כמעט כל חיתול שאני מחליפה לבני, מאז לידתו, לא רק רטוב, אלא גם מלוכלך. בשני הלילות האחרונים אין קקי בכלל. בימים עצמם יש קקי כרגיל. בן רגוע ומאושר ולא נראה שהוא סובל כלל. האם יש פה איזשהי בעיה? תודה רבה!

Diet and breastfeeding

Think of women all over the world.......all breastfeed, and some live on islands where they eat only fruits and whatever animals they are able to trap. IN other words, keep eating whatever you are used to eating. If there are no allergies in your family on either side, then it is ok. If there are allergies, you should eat less milk products. As time goes on, your milk changes, and there is less waste, and therefore, your baby will have less kaki. This is perfectly normal, and not a reason for concern.​

דיאנה1

New member
תרגום: תזונה והנקה

חשבי על אמהות מסביב לעולם... כולן מניקות, וחלק חיות על איים בהם הן אוכלות רק פירות ואיזה חיות שהן מצליחות ללכוד. במילים אחרות, המשיכי לאכול מה שאת רגילה לאכול. אם אין אלרגיות מאף צד במשפחה, זה בסדר. אם יש אלרגיות, את צריכה לצרוך פחות מוצרי חלב. במשך הזמן, החלב שלך משתנה, ויש פחות פסולת, לכן לתינוק יש פחות קקי. זה נורמלי לחלוטין ואין סיבה לדאגה.

למעלה