תזונה בהנקה

באבלו

New member
תזונה בהנקה

עד כמה חשובה תזונה בהנקה? מעולם לא הייתי הטיפוס של ארוחות מסודרות, מזינות, שתיה מרובה וכו'. האם זה יכול להשפיע על ההנקה? יש צורך להקפיד על צריכת מזונות מסויימים? הקטנה שלי בת 4 חודשים, יונקת מלא ללא שאיבות ולמרות שמזמן לא נשקלנו - עלתה יפה במשקל, היא חיונית, שמנמונת ומרטיבה מספיק טיטולים ביום. תודה

Revili

New member
תזונה

תזונה בריאה ומאוזנת ונוזלים בכמות מספקת, ישפיעו בעיקר על הבריאות שלך ועל ההרגשה האישית. יש נשים שמרגישות קשר ישיר בין שתיה לא מספקת למיעט חלב, אך באופן כללי, אם לא מגיעים למצב של תת תזונה מתמשך או של התייבשות, החלב וההנקה לא ישפעו מהתזונה.

תזונה בהנקה

מחקרים מעידים שאמהות שאוכלות בצורה נאותה, ייצרו כמות חלב טובה ומזינה עבור התינוק שלהן. רק במצב של רעב או כמעט רעב (!),בו לאמא אין כמעט מאגרים מהם ניתן להשתמש לייצור החלב, תתכן פגיעה מינימלית וגם זה בספק! כלומר, כל עוד את אוכלת סביר, הרכב החלב ישאר יציב, מזין וכמובן הטוב ביותר עבור בתך. חשוב לאכול מגוון, בעיקר בשבילך, כדי שהמאגרים שלך ישארו מלאים ותרגישי טוב! אז..בתאבון!

באבלו

New member
תודה לכן../images/Emo13.gif שאלה נוספת - ../images/Emo41.gif

יש דבר כזה יותר מדי חיתולי קקי? עד לפני שבועים הקטנה היתה עושה קקי מאוד מסודר - יום כן יום לא. בשבועיים האחרונים היא עושה קקי כל יום לעיתים אפילו מספר פעמים ביום. זו נשמעת שאלה מפגרת, אני יודעת, אבל אני רוצה להיות בטוחה שזה לא סממן למשהו לא תקין. תודה שוב

Revili

New member
תכיפות קקי

כל עוד הקקי רך/נוזלי צהבהב, עם המרקם והריח האופייני לקקי של תינוק יונק והתינוקת נראית ומתנהגת כרגיל וללא סמני מחלה כלשהם...אז כמות הפעמים ביממה אינה משמעותית. לעיתים יכולה להיות יציאה כל הנקה ולעיתים פעם בכמה ימים ויש שיוניים מדי פעם בתכיפות היציאות.

למעלה