תזהרו

rodsh

New member
תזהרו../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

אתם צריכים לקרוא את זה ולהפנים. אנחנו יודעים הרבה אבל לא לפטפט יותר מדי.... שמש... על המשמר! ובהצלחה לך

Aphophis

New member
טוב שעכשיו נזכרו בזה

כבר לפני יותר משנה חבר שלי הצליח לחזות באופן כמעט מושלם את ביצועי המרכבה סימן-4, לפני מספר פירסומים בעיתונות. יש אפילו כמה דברים שיכול להיות שלא סיפרו (בנוגע לתחמושת). צריך גם לזכור שכל מה שצה"ל עושה יש גם בחילות אחרים. רוצים לדעת מה עושה איזו סיירת מודיעין? נכנסים לISAYERET וקוראים קצת, ואז הולכים ומסתכלים מה עושות יחידות אמריקאיות ואירופאיות בתחומים האלה ומסיקים מסקנות. רוצים את הביצועים של האף-16? בודקים את הפירסומים של ארה"ב (מלאים בפרטים), בודקים מה התוספות שחה"א פירסם, משערים מה עוד הוסיפו אצלנו, ואפשר לבנות תמונה טובה מאוד של יכולת חה"א שלנו. לא משנה מה יקרה, תמיד יהיו דליפות. למשל אני יכול להיות מוצב באיזה משהו סודי, לעשות את השנים שלי, לרדת מהארץ, ומחו"ל לפרסם משהו על הפעילות שלי, וזהו. רוצים לדעת כמה פצצות אטום יש בישראל? הולכים לעיתונות המערבית, מחלקים את המספר במספר אחר, ומקבלים את התוצאה. ד"א, לכל מי שחושב שהנ"ט של החיזבאללה והפלשטינאים מוגבל לסאגרים וRPGים, תתפלאו אבל שנהים חמושים במיטב הטילים הרוסיים והאמריקאיים מהשנים האחרונות. (הקורנט הרוסי הוא דוגמה אחת) וד"א, אף פעם לא מזכירים את זה, אבל חלק מהנשק מגיע לאויבים שלנו בידיעת הממשלה ובאישור שבשתיקה. דוגמא מאוד ישנה לכך: במלחמת אירן עירק, אירן קיבלה מישראל נשק, נשק שחלקו מצא את דרכו לחיזבאללה. לדעתי לעיתונות ולאתרים האלה יש חשיבות גדולה, כי אם נעצום את העיניים ונחשוב שהכל ורוד, ושהממשלה וצה"ל מספרים לנו את האמת אז ביום אחד נתעורר כשיהיה מאוחר מדי.

למעלה