תזהרו, תזהרו, תזהרו

sunlight

New member
תזהרו, תזהרו, תזהרו

התכתבתי באודיגו עם מישהו שקרא לעצמו פרל הרבור – באנגלית רק שאני לא זוכרת איך כותבים את זה, כשסימנתי על הפרטים הוא היה ממצריים. הוא התחזה לאמריקאי שעובד שם, דיבר אנגלית יפה אמר שהמצרים אנשים נחמדים ושקטים וכל השטויות האלה ושלח לי וירוס. מהר סגרתי את המחשב, בלי לדעת אם זה הדבר הנכון לעשות ולמזלי זב כנראה היה הדבר הנכון לעשות. המסר שלי פשוט: אל תדברו באודיגו למי שקורא לעצמו פרל הרבור והוא ממצרים, רצוי גם לא כדאי להתעסק עם אוכלוסייה שידועה ממקומות עוינים לישראל.

mmm

New member
כמו כל תוכנה....

זה לא בטוח, צריך להיזהר, שמעי, זה לא חשוב עם מי את מתכתבת, הוא יכול להיות אמריקאי באותה מידה שהוא יכול להיות ישראלי, ערבי, רוסי, או בריטי. הלאום לא משנה, אי אפשר להסתיר כוונות מאחורי לאום, משהו רצה להזיק לך, ויש הרבה כאלו שלא יהססו לפגוע, הבה נקרא להם סקריפט קידיס. אנטי וירוס יפתור לך את הבעיה, קבלי קבצים מאנשיפ שאת מכירה, וגם אותם תסרקי עם אנטי וירוס מעודכן. ולפני שאת פותחת אותם תאשררי עם אלו ששלחו את הקבצים אם הם באמת שלחו אותם. אל תתפתי לפתוח קבצים שנראים כביכול עם סיומת jpg בסוף. סרקי גם אותם. לפחד מאנשים כאלו לא צריך, להיזהר מהם, כן.

למעלה