תו היא תו כל כך טהור אוזניי לא מסוגלות לשמוע דבר מלבדה.
ש שמים1 New member 3/9/12 #2 צילי ברוכה הבאה ניקדתי לך את הקצר היפה הזה ... הִיא תַּו כָּל כָּךְ טְהוֹר אָזְנַי לֹא מְסֻגָּלוֹת לִשְׁמֹעַ דָּבָר מִלְּבַדָּהּ.
צילי ברוכה הבאה ניקדתי לך את הקצר היפה הזה ... הִיא תַּו כָּל כָּךְ טְהוֹר אָזְנַי לֹא מְסֻגָּלוֹת לִשְׁמֹעַ דָּבָר מִלְּבַדָּהּ.
E einatt8 New member 4/9/12 #4 בין תו למנגינה בין תו למנגינה מילים עינת טמסות 1.2.2012 בין תו למנגינה השיר יוצא חושף נשמה של אדם אשר נולד עם הבריאה לעולם ויוצר לעצמו עולמות משלו
בין תו למנגינה בין תו למנגינה מילים עינת טמסות 1.2.2012 בין תו למנגינה השיר יוצא חושף נשמה של אדם אשר נולד עם הבריאה לעולם ויוצר לעצמו עולמות משלו
E eitannen New member 7/9/12 #5 כנגינת דוד כנגינת דוד שיר ומחול, ואני פוסע חרש ואוחז בפזמון. מתחת לחלונך מצית את הדמיון, והשיר שלא הכרתי, מוגש כחזיון.
כנגינת דוד כנגינת דוד שיר ומחול, ואני פוסע חרש ואוחז בפזמון. מתחת לחלונך מצית את הדמיון, והשיר שלא הכרתי, מוגש כחזיון.
כ כנרת לי New member 7/9/12 #6 מזמור לדוד או בעצם לאיתן יפה ונוגע הקצר הזה. בבית הראשון מתנגן לי יותר 'מזמור' במקום פזמון. כך הסוף נקשר לראשית - נגינת דוד. (אבל מן הסתם רצית שזה יתחרז עם דמיון או חיזיון [למרות שזה לא חרוז מדויק]). האם בסוף השיר יש משו נוגה או שזו רק אני בכל מקרה, רך ונעים נועם שבת כּנרת~~ *אגב, לא יומרני לקרא לזה 'נגינת דוד'?
מזמור לדוד או בעצם לאיתן יפה ונוגע הקצר הזה. בבית הראשון מתנגן לי יותר 'מזמור' במקום פזמון. כך הסוף נקשר לראשית - נגינת דוד. (אבל מן הסתם רצית שזה יתחרז עם דמיון או חיזיון [למרות שזה לא חרוז מדויק]). האם בסוף השיר יש משו נוגה או שזו רק אני בכל מקרה, רך ונעים נועם שבת כּנרת~~ *אגב, לא יומרני לקרא לזה 'נגינת דוד'?
E eitannen New member 7/9/12 #7 יומרני? ההסטוריה תשפוט... כנרת בכל אופן, וכדי "למזער נזקים" נבחר השם "כנגינת דוד" עם הדגש על "כ".
כ כנרת לי New member 7/9/12 #8 תודה איתן שהסבת תשומת ליבי לכ' הדימוי. צדקת ממני ההסטוריה? נו שיהיה... העיקר שבּת מוארת בשפע תכלת כּנרת~~
תודה איתן שהסבת תשומת ליבי לכ' הדימוי. צדקת ממני ההסטוריה? נו שיהיה... העיקר שבּת מוארת בשפע תכלת כּנרת~~