תותי?????

• פותח הנושא *g99
  • פורסם בתאריך

תותי-בת

New member
צ´אט צ´אט ../images/Emo56.gif צ´אט!!! ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif אחותי בשעה הזאתי ישנתי כבר מזמן... אחרי איזה 40 שעות רצופות שהייתי ערה לחלוטין ../images/Emo9.gif ... אבל אם אתם רוצים עכשיו אני בצ´אט צ´אט ../images/Emo56.gif צ´אט!! חחחחחחחח והישראלים שבארץ כבר יבינו, אוהבת, ליאתה.

inbale

New member
תותי ../images/Emo20.gif

מה שלום הג´עלול שלך? דרך אגב שקיבלתי אתמול הסבר מה זה...אם את מעונינת לדעת במקרה
אהה ואולי תשלחי קצת נודלס וירטואלים? אני בעבודה ובדיכי...

תותי-בת

New member
עינבל E ../images/Emo9.gif הג´עלול שלי קצת איכזב אותי היום, אבל לא נורא, שטויות, הבאתי את זה על עצמי, לא משנה, בטח מחר ניפגש - אחרי שלא ראיתי אותו מיום ראשון... ../images/Emo7.gif ודרך אגב אני יודעת מה ההסבר - הרי אני הבאתי את זה לידיעת אלפי אנשים במדינה (נו טוב לא אלפי... כמה מאות ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif )... וה-´ג´עלול טינג´ בא מערוץ 6 מ´פליקס שפריץ נתניה´ אבל לא משנה כבר. נודלס וירטואליים?... חחחחח מצטערת - אתמול הייתה המשמרת האחרונה שלי בפהיטאס ../images/Emo9.gif מה שאני יכולה לשלוח לך מפה זה תפוחי אדמה ברוטב שמנת ופטריות שאחותי הכינה, קציצות מפציצות, דגים, וסלטים שאמא הכינה ושתייה שאבא קנה ../images/Emo9.gif למה דיכי?! תהיי שמחה אישה! שמחה שמחה שמחה ואושר! וגם בריאות! שבת שלומזזזזז שתהיה לנו, בריאה על כולכם, ליאתה.

inbale

New member
האבל אמרו לי שג´עלול זה משהו אחר!!! ../images/Emo6.gif

כשאני אחזור מהמשמרת נבדוק את הנושא לעומק. אבל מצב הרוח השתפר פלאייייייםםםםםםםםם ...רק לא לדבר על אוכל בבקשה כי כאן אין אפילו פרוסת לחם עבשה לאכול...שנבקש מהחולים להביא מהבית אוכל לצוות?

inbale

New member
אם אני אגיד לך מורן תעיף אותי מפה ../images/Emo13.gif

וכיוון שכרגע הפורום הוא הקשר שלי לעולם החיצוני אז לא כדאי...אבל אני מבטיחה לענות על זה בפעם הבאה שנהיה בצאט ביחד.

למעלה