תותי צ´וצ´ו איפה אתם???????????

גיוRא

New member
איכס,,,עלאק,,,שיר...

אנחנו PO לא מספיק?
גיורא

yafit75

New member
באמת,, איפה הם?

לא קיבלתי פרחים,,, מצ´וצ´ו ולשיר לא היה למי לחלק את השוקו... מה קורה פה היום?

את רואה מה זה?

ככה לא באו לא אמרו בוקר טוב. השוקו של תותי כבר התקרר. ואני גם כן מחכה לפרחים של צו´צו´. חוץ מזה מה איתך?

yafit75

New member
וואלה, קצת בדיכי, קצת שמחה

המחשבה שאני לא אהיה פה, איתכם בפורום מדכא אותי קצת,,, אבל המחשבה שלהיות קצת עם עצמי ועם משפחתי בשקט, בלי לחץ על עבודה,, מקל עלי קצת,,, את יודעת קצת טיולים, קצת פה קצת שם....לא יזיק.. אבל יש לי בעיה,,, אני מכורה לפורום,,, ממש ככה! תראי מה זה,,, דווקא היום האחרון לפני שאני יוצאת לחופשה מהעבודה, לא כולם פה! תגידו לצ´וצ´ו שאני מחכה לפרחים שלו... אם אני לא אשמע ממנו היום! את גם,, ישובבה, תחסרי לי,,, עם כל השטויות שיש לך בראש,,,, למרות שאפילו עוד לא יצא לנו לשלוח מסירים אחת לשנייה,,, אבל את כנראה בחורה עם ראש טוב וזה מה שחשוב!

מאמי אני חולה עלייך

אני יתגעגע אלייך מאוד. אבל הכי חשוב שתצאי לחופש כל השנה עובדים כמו חמורים אז מגיע קצת חופש תנצלי אותו , תהני, תטיילי, תעשי חיים והכי חשוב שתקדישי זמן לבעלך ולמשפחה שלך. הפורום תמיד ישאר פה וכולם ישארו פה ויחכו לך. אבל חופש אין כל הזמן. אל תדאגי אני יכעס על צו´צו´ אם הוא לא ייכנס לפה היום לאחל לך חופש נעים וישלח לך פרחים. אז לבנתיים עד שצו´צו´ יבוא קבלי נא:
ואגב- אם בא לך לשלוח לי מסרים את יכולה תמיד אני אשמח מאוד.

yafit75

New member
חומד, את נשמה! ../images/Emo9.gif

באמת, את צודקת,,, אבל אחרי שהתרגלתי,,, יהיה לי קשה,,, תודה חמודה על העידוד.... ואם צ´וצ´ו וסחטיקה ותות יחזרו,, תגידי להם שאני כועסת,,,, על זה שהם לא היום פה, ואני מחכה לפיצוי הולם שכשאחזור. בכל אופן את בחורה מקסימה
!

yafit75

New member
חומד, את נשמה! ../images/Emo9.gif

באמת, את צודקת,,, אבל אחרי שהתרגלתי,,, יהיה לי קשה,,, תודה חמודה על העידוד.... ואם צ´וצ´ו וסחטיקה ותות יחזרו,, תגידי להם שאני כועסת,,,, על זה שהם לא היום פה, ואני מחכה לפיצוי הולם שכשאחזור. בכל אופן את בחורה מקסימה
!

אל תדאגי אני ידבר איתם

אגב - אני וצו´צו´ שולחים אחד לשני מסרים. אבל היום עדיין לא קיבלתי ממנו מסר אז... כנראה שהוא מאוד עסוק כי הוא תמיד מקדים אותי. ותות ממש מתוקה התכתבתי איתה גם כן במסרים וגם דיברתי איתה בטלפון. וגם עם סחטיקה אני מדברת במסרים. אז אל תדאגי הם ישמעו ממני אם הם לא יבואו עד סוף היום. ואני אישית ידאג שתקבלי מהם פיצוי.

yafit75

New member
זהו, שגם אני אותו הדבר כמוך.

מקבלת מסר ראשון מצ´וצ´ו ומהילד, ומתות וממיכלי ומסחטיקה, ומדברת איתם בטלפון,,, וכנראה שאת צודקת,,, אם הם לא שלחו מיסרים,,, סימן שהם עסוקים,,, אבל את יודעת איך לטפל בהם כשאני לא אהיה פה! נכון? אני סומכת עליך, אחותי.

אל תדאגי מותק

אני גם כן יחזור לענייני לעבוד קצת אני יחזור יותר מאוחר. אל תדאגי אני יחזור לפני שתלכי.

לאאאאאאאאאאאאאאאאאא

שלא תבין אותי לא נכון. אתם מקסימיםםםםםםםםםםם אבל חפשתי את תותי וצו´צו´ כי אני מדברת איתם הרבה.

שגיב2

New member
חשבתם אולי...

שהם ביחד ומתחבאים?
(לדמיונכם הפרוע עניין ההחבא שלהם...)

yafit75

New member
מי? צ´וצ´ו ותות??.?????.

נראה לך,,,? לא הגיוני... אבל מצד שני... אולי... בעצם... לא יודעת!

m i c h a l i

New member
חשבת אולי....

שלא ! הלוואי עדיף מלעבוד כל היום.... תיכף אני באה....

למעלה