תותים לנצח

giloni

New member
תותים לנצח

הערב הגשמתי חלום קטן: תכנית רדיו שלמה שלי הוקדשה לסטרובס. לדעתי, לראשונה בארץ הקודש. ומה עוד באולפן מולי ישב חברנו לפורום, אסף המכונה גילגמש, ובכך התכנית קיבלה מימד נוסף: זה לא רק אני!!! מה גם שאסף מהווה הוכחה לכך שהתכנית אכן אמיתית (גם אני פקפקתי בכך עד היום). למרות התקלה הטכנית (שהיתה הראשונה שלי מאז התחלתי לשדר - אולי בגלל שאסף בא, אתם יודעים, מרפי וכאלו...) אבל בכל זאת הצלחתי לרגש את עצמי, את אסף (כך אני מקווה) ואת שניים וחצי המאזינים הקבועים שלי שקיבלו שיעור בהכרת הסטרובס: להלן רשימת ההשמעה: The Strawbs 1967-2004 = 37 years of delightfull music 29studio albums, 14 compilations, 9 bootlegs = 52 albums BENEDICTUS - Grave new world, track 1, 4.25 THE MAN WHO CALLED HIMSELF JESUS - Strawbs 1969, track 1, 3.35 JOSEPHINE, FOR BETTER OR FOR WORSE - Dragonfly 1970, track 4, 3.17 MARTIN LUTHER KING'S DREAM - Just a collection of antiques and curious 1970, track 1, 2.56 WITCHWOOD - From the Witchwood 1971, track 2, 3.25 THE FLOWER AND THE YOUNG MAN - Grave new world 1972, track 7, 4.18 TEARS AND PAVAN - Bursting at the Seams 1973, track 7, 6.37 AUTUMN: HEROINE'S THEME/DEEP SUMMER'S SLEEP/THE WINTER LONG- Hero&Heoine, track 1, 8:25 YOU AND I (WHEN WE WERE YOUNG - Ghosts 1974, track 8, 4:04 THE YOUNG PRETENDER - Hummingbird 2002 (Wakeman / Cousins), track 1, 5:50 total time = 48 min. בשבוע הבא, בלי נדר, יאן החלילן וחבורתו, מימי התום במועדו ה Marquie ועד.... מה שיותיר לנו הזמן, ואינשאללה שנצליח להביא אלינו לתכנית בקרוב את אגרול להופעה חייה. עד כאן יקי

למעלה