תותחנים 8.8

oh-da

New member
תתפנה

תעשה בעיות בטירונות תבקש קב"ן, תבכה אל תתרגש אם אתה לא מקבל ממנו את התשובה שציפית זה רק בשביל שכביכול תמשיך לנסות. תשחק על בעיית בריאות מסויימת, תבכה בגלל גם. הקב"ן גם יזמין אותך לעוד פגישה בעוד שבוע אם לא אז תבקש עוד פעם לפגוש אותו ((או אותה...היא די מעצבנת, הוא נחמד דווקא...הקבנים של שבטה
) בקיצור בעיות.

עמית ו

New member
לך להיות קרבי.

אתה תעריך את זה מהר מאוד. אם אחרי 4 חודשים לא תרצה להיות קרבי - לך ותהפוך עולמות. אני מבטיח לך שזה לא יהיה קשה לצאת מהתפקיד.

amis10

New member
לכל הצו'נגים שמשחקים אותה מבינים!!

תקשיב אחי אני בתותחנים... אם אתה לא רוצה ללכת לשם אל תתפנה... כי ברגע שאתה עולה על האוטבוס אין דרך חזרה.. תאמין לי יש לי פול חברים שנדפקו.. שלוקחים אותך לאוטבוס אל תעלה.. יצעקו עלייך טיפה יעשו פוזות יגידו שאתה הולך לכלא... לא יעשו לך כלום אל תדאג!! אתה תהיה יומיים במעצר בבקום ואז תהפוך לג'ובניק סמוך עליי!!

עמית ו

New member
דחפ"ז.

עצור רגע וספור כמה אנשים שהתחילו איתך טירונות יצאו מהתפקיד. אם אתה לא מגיע לחמישה לפחות - אתה לא יודע לספור.

ganooov

New member
אבל זה ככה בכל מחלקה קרבית.

תמיד יש בין 3 ל-8 נופלים..

עמית ו

New member
בדיוק הנקודה.

הנופלים הם אלו שבסופו של יום מגלים שקרבי זה לא בשבילם. זה אפשרי בכל זמן בצבא. אני חושב שחבל לסגור אופציות.

עמית ו

New member
טרטורים, מעצר. השפלות. זהו.

בסוף יתנו לך תפקיד אחר. אגב, יעשו לך חיים קלים הרבה יותר אם תבקש קרבי אחר ולא להיות ג'ובניק.

m1o2r4

New member
הרבה השפלות והרבה טרטורים חח

יעשו הכל כדי לפגוע בך עד שתכנע ותלך זה קשה אין מה להגיד,קשה מאוד אבל עם קצת רצון ויכולת אתה תעמוד בזה וישלחו אותך להיות גו'בניק במקום הכי חרא ויפתחו לך את התחת כמה שיותר צה"ל :)

ganooov

New member
אגב,

אם אני מסרב לבצע עבודות רס"ר וכדומה שיזרקו עלי - לא יכולים לעשות לי כלום, נכון? זה עלול לדפוק אותי אם אני מסרב לשתף פעולה מעב רלסירוב הפינוי עצמו?

עמית ו

New member
אל תסרב.

סירוב פינוי זה דבר אחד. סירוב פקודה אחרת זה משהו אחר לחלוטין.

iknow

New member
זה נכון

אם תבקש קרבי אחר אז די בקלות תקבל תפקיד קרבי אחר כבקשתך (שריון או נ"מ כשמדובר בפרופיל 72) מצד שני למרות שיעשו לך *יותר* בעיות (ובכלל זה המון שקרים בנוגע להמון נושאים, המון צעקות וטירטורים קלים) אם תבקש להיות ג'ובניק זה בהחלט אפשרי לעבור את זה ולקבל מבוקשך. אני מכיר אדם אשר הצליח "להשיג" תפקיד עובד חקר מודיעין לאחר שבוע של התעקשות.

חחח תודה

אחלה רעיונות אבל יש כאן הרבה סתירות בין מה שאנשים אומרים... אם אני יסרב לפינוי אני יאכל קצת חרא פסיכולוגי וינסו לדכא אותי ולשכנע ואז יעבירו לתפקיד יותר חרא? ומצד שני אם אני כן יתפנה וכן "ינסה" ואז "יבין" שזה לא טוב לי אז מצבי יהיה יותר טוב לעומת האופציה השנייה? די לא מובן... אני קרבי לא יהיה זה ב-ט-ו-ח 100 אחוז... השאלה איך למה וכמה ולאן אחרי זה....

תן צ'אנס לתותחנים

בתור אחד שנמצא בחייל אני יכול להגיד לך שבסופו של דבר אתה תהיה מסופק. אין הרבה ג'ובניקים שמרגישים שהם עושים עם עצמם משהו במשך 3 שנים ולא סתם מבזבים אותם (אני מדבר על כל החברים הג'ובניקים שלי) תותחנים זה אחלה חייל וגם אם הוא לא תופס את הקווים הכי חמים בצהל אתה תבין שזה החייל שיש בו את האנשים הכי טובים. בכל מקרה בהצלחה..

iknow

New member
אני פשוט לא מאמין!

מדיניות רשמית של צה"ל היא לגרום ל70-80 אחוזים מהאנשים שמועדים לנפילה לסבול בטירונות ומראש להציב אותם במקום שידוע מראש שהם יסבלו? זה לא יתכן! אחרי עוד מתפלאים למה אנשים מתאבדים בצבא הלא מקצועי בעליל הזה!!!

מסכים לגמרי

זה די לא יאומן הצבא הזה.... אני כנראה לא יתפנה.. וגם יבכה על הבעיות הרפואיות ויש על מה חחח.... נקווה לטוב סך הכל

BooDo

New member
אני אומר לך תתפנה

תותחנים זה חיל עם מסלול התקדמות מהיר. אחד המהירים בצה"ל, בערך כמו שיריון. אגב לשיריון מי שהתפנה וראה את התנאים הבין שזו לא הייתה טעות. אחרי הכל, מזגנים בחדרים ועוד בטירונות? מי שמע על זה..חחח! אם לא תתפנה מסיבה שאתה לא רוצה להיות קרבי ישפטו אותך.

למעלה