תותחנים 8.8

תותחנים 8.8

אחרי מאבק עם הקצין מיון (שהיה אטום בצורה לא יאומנת) אני מתגייס ביום שני הקרוב לתותחנים... כמובן שזה בכלל לא מה שרציתי והבהרתי (או לפחות ניסיתי) להבהיר לצבא שאני לא רוצה להיות קרבי. התשובה של הקצין מיון היתה "מתוך 10 כמוך 2-3 יסתגלו וזה שווה לנו" לא יאמן. למישו יש טיפים למה לעשות ומתי ואיך בשביל לצאת לעזעזל משם ולא להיות קרבי.. אני פרופיל 72... תודה מראש שם המשתמש

ganooov

New member
סירוב פינוי בבקו"ם,

אבל זה מצריך הרבה כח רצון וכח סבל, ובנוסף לכל מבטיח לך שהצבא ישתדל לדפוק אותך בתפקיד גרוע שמצריך פרופיל קרבי.

iknow

New member
סירוב פינוי בבקו"ם יכול להביא אותך

לאחר התעקשות מצידך ובשילוב עם פנייה לקב"ן לתפקיד "עובד חקר מודיעין" במוד"ש. בהחלט עדיף על קרבי לאנשים שלא רוצים קרבי מלכתחילה. אגב, לפי הידוע לי ניתן בבקו"ם להוריד פרופיל רפואי ביתר קלות מאשר בשלב יותר מאוחר בשירות כך שאם יש בעיה רפואית כלשהי תגזים בתסמינים שלה מאוד מאוד ואולי אף "יוותרו" לך ויתנו לך 64 ויחסכו לך את כל הטרחה הרפואית.

hgal

New member
תשמע...

אני התגייסתי ביום שני להנדסה קרבית.. מהר מאוד הם מבהירים שמי שלא רוצה להיות שם לא יהיה אתה יכול ללכת לרופא ולמצוא איזשהו משהו שמצריך ועדה רפואית או לקן ולהגיד לו שאתה רוצה לתרום אבל המסגרת הקרבית לא מתאיצמה לך כי... וזהו.. בהצלחה.

JunkieXL

New member
אצלנו(בחת"ם) אומרים ככה -

"...מתותחנים יש 5.56 דרכים לצאת" תבין לבד :)

..

יש לי בעיה רפואית ולא היה להם זמן לזמן אותי אז אמרו לי שיעשו לי בדיקות ביום הגיוס שזה לא ממש נראה הגיוני... אה ולא הבנתי

תשובות

בס"ד עושים בדיוקת ביום הגיוס ואם יהיה צורך בור"פ (ועדה רפואית), תחכה בבקו"ם לור"פ. לגבי המשפט- 5.56 זה קוטר הקליע של M16.

Chairmaker

New member
../images/Emo6.gif

באמת מעניין אם מישהו התאבד בגלל שהיה בתותחנים.

iknow

New member
אתה צוחק?

אתה יודע שיותר אנשים מתים מהתאבדויות בצבא מאשר בתאונות הדרכים שהחיילים עושים בזמן שהם באזרחות? בצבא אחוז ההתאבדויות בפירוש גבוה מאחוז ההתאבדויות באזרחות בסביבות אותו גיל.

m1o2r4

New member
כן..

שמע אם אתה מוכן ללכת עד הסוף תלחם שבוע בתותחנים כל דבר תוציא פטור תמציא כאבי גב,שלשולים מה שעולה לך בראש תביים התעלפות קיצר התייאשו ממך מתישהו מי שלא רוצה קרבי לא יהיה תלוי עד כמה הוא נחוש

demoloc

New member
א כדאי

העונש על זיוף התעלפות יהיה די קציני, תמציא דברים קטנים יותר כמו כאבי גב וכאבי ראש , לא משהו קיצוני וניכר כמו התעלפות

למעלה