תושב חוזר

guy 231

New member
תושב חוזר

היי המון זמן לא הייתי כאן ולא כתבתי...במשך שנה נראה לי....

אני מרגיש כל כך בודד, כל כך ריק,

ואין דבר שמצליח לסתום את החור השחור הזה שיש לי בלב,

לא מצליח להתנחם בדבר, הכל כל כך עגמומי,

ואני באמת מנסה לצאת מזה, אבל לא מצליח כל הזמן חוזר לחור השחור הזה שבולע אותי לאט לאט במהלך השנה האחרונה...

לא יודע איך נקלעתי למצב כזה ולא יודע איך לצאת ממנו,

Uri04

New member
אולי תספר לנו קצת

מה עבר עליך בשנה האחרונה שגורם לך להרגיש ככה?

guy 231

New member
אז ככה

התחלתי ללמוד באוניברסיטה עברה עליי שנה לא קלה והלימודים קשים לי מאוד...
ואני מתחיל את השנה השנייה מקרטע מאחור...
ולא הצלחתי לחסוך כסף כמו שרציתי כדי שיהיה לי קצת אוויר בזמן הלימודים,..
ואהבה כמובן שמדירה עצמה ממני..
אני יצאתי מהארון סופית בפני אמא שלי לפני חודשיים..לא קיבלה את זה יפה,
אבל כרגע אנחנו פשוט לא מדברים על זה והכל ממשיך כרגיל..בערך...
אין לי דבר להיאחז בו אני פשוט ריק...

Uri04

New member
החיים לא תמיד הוגנים

יש גם תקופות לחוצות, ותקופות קשות. אבל היופי שבדבר הוא שהתקופות האלה עוברות עם הזמן, והחיים מתייצבים איכשהו. אתה מתאר מצב שלא כל כך שונה מהמצב שאני הייתי בו לפני כמה שנים. תחילת הלימודים היא תמיד קשה. לכולם. גם אני קצת קרטעתי מאחור והגעתי למצב שאפילו שקלתי לפרוש, אבל נתתי את ה"פוש" כי היה חשוב לי לסיים את הלימודים. לגבי העניין הכספי - הגשת בקשה למלגה? יש המון אפשרויות כאלה היום. גם בעבור התנדבות שבועית.
לגבי המצב הרומנטי - טבעי שאין לך כרגע אהבה, כי אתה במצב אישי בעייתי. זה בדרך כלל הולך ביחד. אתה אולי מפנטז על האביר על הסוס הלבן (או רנו לבנה מודל 2002), שיבוא ויציל אותך, אבל המציאות היא לא כזאת בדרך כלל. אני חושב שכדאי שתייצב קודם את החיים שלך, ואז תהיה הרבה יותר פנוי ופתוח לאהבה. זה משהו שמקרין ממך והחוצה, אבל אל תאמר נואש!
לגבי היציאה מן הארון. דבר עם אמא שלך שוב. תבהיר לה מי אתה ומה אתה, על מנת ששניכם לא תכנסו למצב של הדחקה, ונסה לגרום לה להבין שאתה פשוט אוהב בנים, והדבר הזה לא הולך להשתנות. היא אוהבת אותך ותקבל אותך כמי שאתה, אל תדאג לגבי זה.
תחשוב חיובי - הדברים האלה נוטים להסתדר בסוף

oriel ahamud

New member
דברים לא משתןים מעליו.. צריך לעשות שיןוי

בפןים...

גם אןי ןמצא במצב לא הכי קל שבעולם.. אבל ןקווה שיבואו ימים יותר טובים..

למעלה