תושבי הרצליה:

xxss1

New member
תושבי הרצליה:

קיבלתם בדואר מכתב מהעירייה שבו רשום מתי פגישת היכרות עם הגננת? עוד שבועיים הגן מתחיל וחוץ משם הגן והכתובת שלו אני לא יודעת כלום...

עונה

אמנם לא מהרצליה אבל מפגש הכרות אינו חובה אלא החלטת הגננת. אם תקבלי הזמנה זה יהיה ישירות ממנה:) בכל מקרה, בפ"ת רק אתמול איפשרו לנו לגשת ולקחת את הרשימות ואני משערת שבשאר הרשויות המצב דומה, כך שסבלנות, אולי תקבלו גלויה עם הזמנה בשבוע הבא

לוליק25

New member
לגבי פ"ת!

אנחנו עוברים לשם השנה, לטרום טרום חובה. נראה לך סביר שלא יתקיים מפגש? או לחכות? כי אני מבינה ממך שכל הגננות קיבלו את הרשימות רק אתמול?

רוב הגננות כן מקיימות

אבל באותה מידה יכול להיות שלא יהיה, כי זה לא חובה. וכן, קיבלנו את הרשימות רק בתחילת השבוע הזה. לאיזו שכונה אתם עוברים?

jojo04

New member
איזה קטע!

ממש עכשיו הרמתי טל לעיריית פ"ת לבדוק מה קורה עם מפגש. אני גם מקווה שיהיה מפגש. כבר קיטרתי המון בנושא אבל קשה: גם לעבור, גם להתרגל לסביבה חדשה, אין פנים מוכרות.... ANYWAY מאחלת לכל הילדים התאקלמות מהירה!!!!

לוליק25

New member
ומה אמרו לך בעירייה?

בטח הם לא קשורים לזה? אני גם נורא חוששת-המעבר, הסביבה החדשה והגן החדש............ לאן אתם עוברים בפ"ת?

jojo04

New member
עברנו למרכז (בי"ח השרון)

הם אמרו לי בדיוק מה אמאלרעננה ענתה לך: זה תלוי בגננת. אין מחויבות מצד העיריה לקיים מפגש. תחילת שנה: היום הראשון: 8-10 עם ההורים. היום השנה: עד 11 בלי ההוים. יום השלישי: יום שלם. צהרון: (הכי הפרידה אותי) - היום הראשון: להביא אותה ו13:30 ולאסוף אותה ב-16:30. לא רוצים הורים בצהרון!

CLIOR

New member
מהרצליה - קיבלנו מכתב מהגננת לגישה לגן חובה

זו הגננת משנה שעברה, והיא כ"כ מסודרת ופדנטית שלא חשבתי שלא תשלח מכתב...

xxss1

New member
אז זה לא קשור לעירייה?

זה גן שרק בספטמבר יפתח,אז אני לא יודעת מי הגננת אפילו...

למעלה