תושבות בסין

rambling

New member
פתואאאח

מי אמר שתאילנדית לא יכולה לדעת "פתואאאח". היום קיבלתי את זה ב IM וזה קופי פייסט מההודעה שלה: "אני מתגעגעת אליך מותך, ואני כבר לא יכולה לחכות לראות אותך" העתיקה את זה מאיזה שיחון אונליין
רק צריך להגיד שיש להם שגיאת כתיב שם LOL

עדו25

New member
מאוד הייתי שמח לשמוע על הגבאטה בתה.

ובטח אני לא היחיד..

Omiz

New member
אם פרחוני אינו מטעה אותי

לא מדובר באיזה אירוע היסטרי, כולה מדובר בלחמניית ג'באטה משובחת שקרלטון פינטז על הסנדוויץ' שהוא הולך לעשות ממנה במשך כל היום... כשהוא הגיע הביתה הוא מצא את אותה לחמניה כשהיא חתוכה לפיסות-פיסות ונטבלת באכזריות בכוס תה, מסכן נשבר לו הלב
ובלי קשר, אתמול ישבתי עם אחת העובדות החדשות שלי ושאלתי אותה איך היא מרגישה בחברה, היא אמרה לי שהיא מרוצה מאד אבל יש לה שתי הערות: 1. אנחנו לא מחייכים מספיק ואני לא מחייך בכלל והיא מציעה לי להתחיל לחייך יותרץ אמרתי לה שהיא צודקת, אני מבטיח להתחיל לחייך אבל לא היום כי אני בקריזה... 2. היא ממליצה לנו לעשות כל יום 10 דקות יוגה. שאלתי אותה אם היא יכולה ללמד אותנו, היא אמרה שכן. עוד היא אמרה לי שכסף הוא לא הדבר הכי חשוב אלא האושר - סינית על סמים? ואני אומר הגענו לאחרית הימים, וזה בא מאחד שכבר מזמן מכר את הנשמה שלו...

Benkok

New member
זכרונך מטעה אותך...

לא היה תה...ולא היה קרלטון... אלוהים, תן לי את הכוחות להדחיק את המקרה הזה...

Omiz

New member
זה פשוט זרח מפרחוני

אבל היה קרלטון, פשוט לא היה תה...

עדו25

New member
תגידו.. הבאתם את זה מהבית או ש...

מקבלים את השריטות העמוקות האלו כאן? כבר הרבה זמן לא צחקתי ככה.. חג שמח לכווולם, אני בסדר בGZ

יש חיים אחרי הבחורות הישראליות...

מסכים עם זה שבחורות תאילנדיות הן לא הדבר הכי אינטיליגנטי בעולם, אבל... 1. אין כמו הפינוקים 2. אין כמו לחזור הביתה ואם אין לך כוח לדבר, אז בחורה ישראלית תתחיל לטחון אותך ב-'מה קרה? קרה משהו? למה אתה לא משתף אותי?' עד שהמריבה היא דרך טובה לפרוק את תלאות היום... 3. אין כמו לשתוק - כשאתה שותק חברה ישראלית רואה בזה איום, חברה תאילנדית לא מתחילה להעיק וחיוך חם שומר על הגחלת... 4. יש בחורות תאילנדיות מאוד מאוד אינטיליגנטיות - רק קשה למצוא אותן את התאילנדים מפחיד להיות שונה, לכן בחורה אינטיליגנטית שלא רוצה להתבלט ברמה השיכלית הגבוהה יותר שלה, לרוב מוצאת את עצמה בבידוד חברתי משום שאין לה נושאי שיחה עם בחורות אחרות (אוכל, בגדים, בחורים, רכילות וסרטים) ולכן לא תפגוש אותה במקומות הבילוי הרגילים 5. אין כמו לשמוע משפט מתאילנדית כמו: 'אתה הכי מקסים בעולם.. אתה לא מכריח אותי לנקות אלא אני מנקה את הבית מתי שבא לי...' - מי אמר שהחיים לא טובים? 6. קשה לעבור מעור חלק לעור של צפרדע... 7. אין כמו המבט המעריץ/מאוהב של תאילנדית וכ"כ קל להשיג אותו - בסה"כ לקנות דובי קטן... 8. אין כמו להרגיש כמו 'האביר על הסוס הלבן' על בסיס קבוע 9. באופן אישי, אחרי יום עבודה עם ישראלים, אין כמו תאילנדית בבית... תעשו חיים, מרטין

Omiz

New member
מה נסגר איתכם?

איך אתם קמים כל כך מוקדם... אם לא הייתה לי טיסה עכשיו בחיים לא הייתי קם כל כך מוקדם... אתה בטוח שזה אתה כתבת את ההודעה ולא חברה שלך?
פנוי בסביבות ה-20\21 לאפריל? יאללה, אני חותך לארץ הצפרדעים...

אין ברירה

צריך להגיע לעבודה. כבר הרגלתי את הבוס שלפני 10 אני לא מגיע, אבל אין מה לעשות. אתה טס היום לארץ? אם כן ניפגש בטיסה...

למה בקיצור? :)....

מרעיצה זה נחמד.... מה רע במעריצה? מישהי שמעריכה אותך ואת היכולות שלך? תאמין לי שאני לא מתגעגע לבחורות ישראליות שחושבות שתמיכה זה להראות לך את כל הדפקטים שלך, לנסות לעזור לך לשנות אותם ולהזכיר לך שלמרות המגרעות שלך היא עדיין איתך... :) חברתי התאילנדית אומרת לי מידי פעם משפט שפשוט עושה את החיים נוחים: 'YOU ARE WHO YOU ARE' - מה יותר טוב מזה? ברור לי שאני לא מושלם ותאמין לי שהיא יודעת להראות מה דרוש שיפור, אבל בלי לחץ... שיהיה לכולם יום יפה :) מרטין

אין שום רע במעריצה.

אישית אני מעדיף שזוגתי תהיה שותפה שלי לחיים. בעיני זה שני דברים שונים. זה עדיין רחוק מאוד מאיך שאתה תיארת נשים ישראליות. אני מבין שהיה לך נסיון רע, זה עדיין לא פוסל את כולן. בסופו של דבר כל אחד ומה שטוב לו. אני לא הייתי מסתדר עם הסיניות, או התאילנדיות, אבל מכיוון שאני כבר מסודר זה לא ממש משנה.

באמת אין רע...

האמת, עד השיחה הזאת בפורום, לא ראיתי בהערצה סוג של מוטיב מרכזי בקשר אבל פתאום יש עליו סוג של התמקדות... גם תאילנדיות יכולות להיות שותפות לחיים. אגב, בתפיסה התאילנדית, הגבר אמור לתת לאישתו את כל הכסף שהוא מרוויח והיא מנהלת את משק הבית (שגם עושה את החיים קלים), לגברים מערביים קשה עם התפיסה הזאת. וגם, באופן אישי, אני לא מאמין גדול בסיכויי ההצלחה של קשר רציני ארוך טווח בין גבר מערבי לאישה תאילנדית ולמרות שיש מערכות יחסים מוצלחות מאוד, רובם נדונו לכישלון בשל הבדלי התרבות והמנטליות העמוקים מאוד.

Omiz

New member
גם צחקתי

גם הרמתי גבה... וגם השכלתי... אולי מישהו יתן לנו עוד כמה דעות ? לא נראה לי שמישהי מהבחורות תגיב לשירשור הזה? אולי GAOXING?

אMור

New member
אני אייצג את gaoxing

גם ככה אנחנו חושבים בפראלל... אם נעשה רשימה זה מול זה, משום מה נראה שלי שבכל מה שקשור למערכת יחסים רצינית, שלא לדבר על חתונה - רשימת היתרונות והפלוסים של ישראלית תהיה ארוכה באופן לא פיירי לעומת הצד השני - לא משנה מאיזו דת או לאום.

למעלה