יש חיים אחרי הבחורות הישראליות...
מסכים עם זה שבחורות תאילנדיות הן לא הדבר הכי אינטיליגנטי בעולם, אבל... 1. אין כמו הפינוקים 2. אין כמו לחזור הביתה ואם אין לך כוח לדבר, אז בחורה ישראלית תתחיל לטחון אותך ב-'מה קרה? קרה משהו? למה אתה לא משתף אותי?' עד שהמריבה היא דרך טובה לפרוק את תלאות היום... 3. אין כמו לשתוק - כשאתה שותק חברה ישראלית רואה בזה איום, חברה תאילנדית לא מתחילה להעיק וחיוך חם שומר על הגחלת... 4. יש בחורות תאילנדיות מאוד מאוד אינטיליגנטיות - רק קשה למצוא אותן את התאילנדים מפחיד להיות שונה, לכן בחורה אינטיליגנטית שלא רוצה להתבלט ברמה השיכלית הגבוהה יותר שלה, לרוב מוצאת את עצמה בבידוד חברתי משום שאין לה נושאי שיחה עם בחורות אחרות (אוכל, בגדים, בחורים, רכילות וסרטים) ולכן לא תפגוש אותה במקומות הבילוי הרגילים 5. אין כמו לשמוע משפט מתאילנדית כמו: 'אתה הכי מקסים בעולם.. אתה לא מכריח אותי לנקות אלא אני מנקה את הבית מתי שבא לי...' - מי אמר שהחיים לא טובים? 6. קשה לעבור מעור חלק לעור של צפרדע... 7. אין כמו המבט המעריץ/מאוהב של תאילנדית וכ"כ קל להשיג אותו - בסה"כ לקנות דובי קטן... 8. אין כמו להרגיש כמו 'האביר על הסוס הלבן' על בסיס קבוע 9. באופן אישי, אחרי יום עבודה עם ישראלים, אין כמו תאילנדית בבית... תעשו חיים, מרטין