תורת שאניה

m L m

New member
תורת שאניה

יש לי בעבודה אחד שתמיד יש לנו וויכוחים בענייני מוזיקה. יש לנו טעם דיי דומה אבל לפעמים הוא מזעזע אותי (הוא אוהב את טינה טרנר
) תמיד יש לנו ויכוחים לגבי השירים של שאניה. הוא טוען שאין לה קול כ"כ יפה (טוב, לסלין יש קול יותר יפה. אבל לטינה???*מזועזעת*) ושהשירים שלה לא משהו. הוא תמיד אמר לי שהוא לא מבין למה היא שרה על הרעש של מכונות (ka-ching) ואני תמיד מסבירה לו שזה לא על הרעש של המכונה אלא על כסף והמשמעות השלילית שלו. עכשיו, החלטנו שאני אביא לו לשמוע את ההופעה של שיקגו ועכשיו הוא התקשר אלי ואמר שהוא קרא את המילים של ka-ching והתלהב לחלוטין. עוד אחד גילה את האוצר שנקרא שאניה
אהה, וללא קשר- היום בבוקר הדלקתי את הרדיו והיה את FAFA... היום הזה התחיל טוב

Katherine

New member
איזה יופי

תשמעי טינה טרנר לא כזאת נוראית, ברור שלשאנייה יש קול יותר יפה אבל... איזה יופי שהוא התלהב מka ching, זה רק מוכיח שצריך להשמיע יותר שאנייה בארץ ואז אנשים יאהבו אותה ויכירו אותה יותר טוב

m L m

New member
אני לא יכולה לסבול את הקול של טינה

הוא כמו מסור. גם אני אומרת שאם ישמיעו את שאניה בארץ היא תהייה יותר מוכרת ויותר אהובה. ובדיוק בגלל זה אני מפיצה את תורתה ככל שאני יכולה

אני ממש חושב שלא!!!

טינה טרנר שרה יפה וזמרת מצוינת אני ממש לא מבין מה הבעיה שלך איתה!!

Katherine

New member
לא יודעת...

אני די אוהבת את הקול שלה, ברור שאין מה להשוות לשאנייה אבל יש לה שירים נחמדים ואני נהנית לשמוע אותה מידי פעם

למעלה