תורת הגזע על פי ibp1 .

IBP1

New member
תורת הגזע על פי ibp1 .

לא זוהי לא תורה גיזענית ,אלא מלמדת על אופיו של האדם עפ"י יחוסו לעץ . הרבה מין הקבלה הכנסתי לשם . וזהו פיתוח שלי בין כשנתיים . ועוד לפני שאני מעלה אותו באתר המיסטיקה הישראלי אני מעלה סקיצה זעירה מתוך מכלול ענק ורחב כאן בפורום . אני מסתמך בו מתוך הש"ס ומתוך ספרי קבלה. אפשר להתגוון עימו בהבנתו על יריעה רחבה של נושאים מכירולוגיה קבלית ועד לטארוט ועוד תחומים רבים ורחוקים כך.

IBP1

New member
כי האדם עץ השדה (דברים כ' י"ט)

לפני שנתיים ,עיינתי בדבר הזה : :אותה שעה נטלו הקב"ה לאדם הראשון והחזירו על כל אילני גן עדן ואמר לו :ראה מעשי כמה נאים ומשובחים הם .וכל מה שבראתי בשבילך בראתי .תן דעתך שלא תקלקל ותחריב את עולמי שאם קלקלת אין מי שיתקן אחריך (קהלת רבה ז', כ"ח ) וירד לי במוחי אסימון בגודל די ענק שחיבר לי קצוות שהיו לי שנים מלפני כן .... אלוקים הוא הגנן הראשון בתבל . ומה גנן יודע לשתול פרחים,שיחים ....ועצים . פרחים - תינוקות רכים . שיחים - ילדים . עצים - אנשים . אבל אלה עצים (אנשים) יש לנו ? החלוקה הברורה שיש לנו היא החלוקה של : 1) עצים הנותנים פרי . 2) עצים הנותנים צל . 3) עצים הנותנים גם צל וגם פרי . 4) עצים שפסקו להניב פרי ואו צל . עצים הנותנים פרי מתחלקים למספר סוגים : 1) עצי פרי שכולם מוזמנים לטעום מפירותיהם. 2) עצי פרי שרק חלק אוהבים את פירותיהם ואו נהנים מפירות אלה. 3) עצים הנותנים פרי שאינו ראוי למאכל כלל . 4) עצי פרי שיש ללמוד/לרכוש/לבצע פעולה על מנת שנהיה מסוגלים להנות מהם. עצים הנותנים צל גם מתחלקים לסוגים שונים : 1) עצים הנותנים שטח מוצל רחב . 2) עצים הנותנים שטח צל צר . 3) עצים שמסיבה כל שהיא אינם מסוגלים לתת צל. עצים הנותנים גם צל וגם פרי מתחלקים לסוגים הבאים : 1) עצים המניבים הרבה פירות ומעט צל . 2) עצים המניבים הרבה צל ומעט פרי . 3) עצים המניבים מעט פירות וצל . 4) עצים המניבים פירות וצל רבים. 5) עצים מתים !!!!

IBP1

New member
אני אתן בהמשך.....

המייל שלי כמעט עמוס ואני עם 4.6 ג'יגה מייל תפוס . ואני לא מספיק להעתיק את הצילומים למחשב. שלא לדבר על לנתח אותם. כאשר אתפנה אפרסם המשך.

או אה... בטח שרוצה עוד!!!!../images/Emo24.gif

גם לטעמי יש פה מעט מדי, ואשמח מאד לקרוא הרבה מאד המשך
איציק...
שבוע טוב לכולנו

טיפולוגיה מבטיחה ומענינת !

איזה אישיות נותנת, למשל, הרבה פרות והרבה צל לעומת אישיות שנותנת הרבה פירות ומעט צל לעומת אישיות שנותנת הרבה צל ומעט פירות ? ומה ההבדל בין צל לפירות, האם צל זה הכוונות ופירות הם המעשים הטובים ? יש בוודאי הרבה אפשרויות, לא כן ? אז בבקשה תמשיך להסביר עוד מהמכלול שיצרת. בברכת טוב, פרי מגדים

IBP1

New member
האמת היא שהתורה מסבירה זאת ...

זה עומד להיות המשכון לתורת הפנים והסתר הקבלית. יש שם חיבור לשפת גוף וכדומה כאשר אני אבוא הערב לאחר העבודה אני אמשיך עוד .

IBP1

New member
המשך תורת הגזע ----> החלוקה .

העץ כפי שאנו מכירים אותו מחולק ל: צמרת העץ ---> ראש ----> מחשבה . גזע עליון ----> צ'אקרת הכתר ---->יסודות : מים- אויר - אש . צד ימין גזע ---> נשלט על יסוד המים . המים הם הדומיננטים על ציר זה. צד שמאל גזע נשלט ע"י יסוד האש (לפעמים יקבל סיוע מיסוד האויר ) שורש ----> נשלט ע"י יסוד האדמה -------> בעץ החיים הקבלי נמצא את ההתאמה של המזלות לפי היסודות ואת ההשלמה של יסודות מזלות האופק המשתלבים עם יסוד המזל. כתר : יסודות מים- אויר -אש . חוכמה : מים אויר . בינה : אש אויר. (דעת :אויר). חסד :מים. דין : אש . תפארת : מים-אש. נצח : מים אדמה . הוד : אש אדמה . יסוד : אויר - אדמה. מלכות : אדמה.

IBP1

New member
המשך....

צמרתו של האדם (צורת ראשו ) כפי שמתאפיינת על פי חוכמת הפרצוף מסוגלת להראות תצוגה חיצונית על המתאפיין בפנים. "בפנים " מתאפיינת מחשבתו של האדם .הדרך בה הוא מקבל החלטות ,איך הוא משלב במחשבתו את רגשותיו. איך היסוד אליו משתייך האדם ,משפיע על האופן של קבלת ההחלטות . האופי בו אנו מגיבים ומתפקדים .הורדת המידע להחלטות למטה אל הביצוע. הצמרת של האדם יכולה להפיק שני דברים : 1) פרי . 2) צל. אנשים המניבים פרי ,הם אנשים פרודוקטיבים ,אשר ביכולתם לספק אנשים אחרים משהו מוחשי . אנשים המניבים צל ,הם אנשים המעניקים הגנה ,חום ,רגש ,מחשבה . אנשים המניבים פרי וצל יחד הם אנשים פרודוקטיבים בעלי רגישות ואמפתיה . סוג הפרי אותו יפיק האדם יהיה תלוי באופיו ,בסוג היסוד אליו הוא שייך ,במינו ובנוהל חשיבותו של הפרי בעיניו . סוג הצל אותו יפיק האדם תלוי בגודל מימדי השפעתו ,חשיבתו,טיפוסו והיחס והחשיבות שלו בין עצי הגן שסביבו. הגזע המכיל בתוכו את יתרת הצ'אקרות יאבחן את מידת יכולתו לספק את תצרוכתו ,יכולתו להחזיק את עצמו ,בריאותו ,חוזקו . גזע חזק יביא בסופו של דבר את האדם להניב יותר תצרוכת לאחרים. השורש מחולק לשני חלקים : 1) אופי השורש . 2) הקרקע ----> ירושה גנטית . אופי השורש : ___________ 1) שורש עמוד . 2) שורש מניפה. 3) שורש מורכב. שורש עמוד : ___________ אלה משקיעים את כוחם בביסוסם העצמי ,אלה עסוקים רק בעצמם . פירותיהם אינם ניתנים לאחרים ואו לאכילה. הם אינם יכולים להעניק משהו מוחשי מכיוון שהם רכושנים .לרכוש מאפיין אישי חשוב להם. אם כתפיהם זקופים יתר על המידה הדבר יציין אגואיזם. ואם כתפיהם מושמטים כלפי מטה. חוסר עמוד שידרה,פחדנות, קמצנות . שורש מניפה: ___________ אלה אוהבים להסתעף ,חברים ,חברה, אלה בעלי נטיה לאמפתיה ונתינה.פירותיהם עשירים ולרוב גם יעניקו צל כל שהוא ולא רק פרי. שורש מורכב : ____________ שורש מורכב הוא שורש המרכיב בתוכו את 2 הסוגים הקודמים. כאן הכל תלוי באופיו של האדם ובאיזה סוג המרכיב אותו שולט. הקרקע : הקרקע היא חיבור סך כל הפוטנציאלים של האנשים המשפיעים עלינו ,הורים ,מורים וכדומה. על פי גודל ההשפעה והפירות שספגנו מהם.

תורת הגזע

IBP יקר, קראתי בתשומת לב את מה שכתבת על תורת הגזע. הרעיון לזהות במרכיבי העץ את כל צורות הנתינה האנושית היא מעניינת: פרי - יכולת נתינה מוחשית, צל- יכולת נתינה רגשית. סתם גזע – מניב רק לעצמו, גזע עבה – מניב לזולתו. שורש עמוד – עסוק רק בעצמו, שורש מניפה – עסוק בזולתו. נראה לי, איציק יקר, שבנוסף לתכונת הנתינה, שאולי אין חשובה ממנה, ושהרבה מביטויה אומנם כללת בדוגמה של העץ, קיימות עוד תכונות אנושיות רבגוניות ומורכבות הרבה יותר ממה שניתן לקבל מכל הצורות האפשריות של העץ. האם נראה לך ? בטוב, פרי מגדים

IBP1

New member
כן זה מתרחב עד לאספקטים של רפואה...

זוגיות,התאמה.אופי,עבודה,אנרגיה,חסימות אנרגטיות.נישואים,חיים. חיבור לכירולוגיה,רפלקסולוגיה.תורת הפרצוף וכדומה. מה שכרגע אני מסכם כאן הוא החומר השולי ,הבסיסי להבנת הרעיון. של דפוסי ההתנהגות והחשיבה הקבלית. כמובן שבדרך אני מפשט.

למעלה