תורנות מטבח

lala land

New member
אני ממש לא תומך בזה אבל..

פטורים ממטבח - שלשולים, לקיחת אנטיביוטיקה, פצעים ביד (למרות שאפשר לקבל כפפות גומי..) ושוב.. אף אחד לא אוהב לעשות מטבח כי מישהו אחר התחמק מזה..!

כן, הנקבות הנקמניות האלה

צריך להשמיד את כולן

תגובה

מבין למה אני רוצה לנקום בה כי זה לא הוגן בגלל זה אני רוצה להוציא גימלים או בתים לקראת תורנות מטבח איך אני מוציאה את זה אני הולכת לרופא אני אומרת לו שיש לי כאבי בטן ויש לי שילשולים ובטח הוא ייתן לי אנטיביוטיקה אז אני פטורה ממטבח

ChilD SouL

New member
תראי,

אני מכירה כמה וכמה אנשים שבאו לרופא עם טענות של "כאבי בטן ושלשולים" ועדיין עשו מטבח כמו גדולים. אגב, לא בכל מצב נותנים אנטיביוטיקה, יכולים פשוט להביא כדורים נגד שלשול ושלום על ישראל. בכל אופן - שיהיה
.

ChilD SouL

New member
ראשית,

להתחיל לפסק ולעשות סימני שאלה כשיש שאלה שידעו מה את רוצה. שנית, את תמיד יכולה לבכות לרופא על שלשולים וכאבי בטן. או פשוט לכי להוציא גימלים ביום של המטבח וזהו.

טפו עליכם אנטי פטוריסטים

הכל מקנאה יש לי 18 פטורים, למזלי אני לא דופק אף אחד עם הפטורים שלי...אבל עדיין אנשים שכן דופקים לא שנואים עליי משום שאם אין אני לא מי לי...

אפסים?

תהיה בטוח שאני יותר מוכשר ממך, וכל דבריך נאמרים מקנאה. לא היית רוצה פטור ממדים (1)? פטור משמירות (2)? פטור מגשם(3)? פטור ממטבחים(4)? פטור מריצות, פק"לים, תספורת, גילוח, נעליים (כמובן זה בא עם הפטור ממדים), וכבר שכחתי, אגב - כולם בתוקף, אז לך חפש מי ינענע אותך, עוד מורעל מעפן.

תגובה

באמת אני רוצה להוציא שני ב' כי אני באמת רוצה לדפוק את החיילת הזו שדפקה אותי בשבת שניה נשארו לי 8 חודשים לשירות כדאי לעשות מסלול חיילים באורנג ? אמרו לי שלא כדאי אולי יותר מאוחר שאתבסס ויהיה לי משכורת קבועה ויותר טובה מ 399 שקל בחודש אוכל לשדרג את המכשיר שברשותי

למעלה