תורמת מלאה?

תורמת מלאה?

אנחנו בהתלבטות לגבי מסלול והאפשרויות בתוך המסלול, כרגע בדקים את הדסה (במסלול אחר עשינו שלושה סבבים עם שתי תורמות ולא ניקלט - אולי משנה מקום ישנה מזל). הבנתי שיש מסלול רגיל ומסלול שרד ריסק. אני חשבתי על אופציה נוספת ואשמח לשמוע את דעתכן - בשרד ריסק משלמים 15000 נוספים ואם לא נקלטים מטריים וממוקפאים יש סבב נוסף ללא תשלום אבל אם ניקח במקום זה תורמת מלאה - נוסיף 11,000 במקום זה, ואז ניתן להניח שיהיו יותר מוקפאים שאיתם נוכל לעשות סבבים נוספים בעתיד גם אם ניקלט וגם אם לא. אם ניקלט יהיו עוברים נוספים מאותה תורמת שזה יתרון גדול לדעתי.

מה דעתכן? האם מישהי יודעת כמה ביציות מתקבלות מתורמת מלאה?
תודה והצלחה ענקית לכולן!

מיה2013

New member
אני לקחתי תורמת מלאה

דווקא מסיבות אחרות אבל קיבלתי 12 ביציות שהופרו ל 10 עוברים.
יש דעות חלוקות בנושא תורמת מלאה, יש האומרים שלעיתים התורמת לא טובה וכשלוקחים תורמת מלאה סוג של "נתקעים" איתה.

molly67

New member
בשיירד ריסק

היתרון הגדול לדעתי הוא שאת מקבלת במידת הצורך שני סבבים של טריים. עם מוקפאים בלבד את לוקחת יותר סיכון כי את לא יכולה לדעת כמה אם בכלל ישרדו הפשרה. ההתחייבות בתורמת מלאה היא ל- 12 ביציות ו- 4 עוברים באיכות טובה. בדרך כלל בפועל מקבלים יותר.

תורמת

מספר שאלות:
1. האם לא מטרידה אתכן המחשבה שלמעשה באותה טיסה אתכן יחזרו אחים למחצה של הילד? (אני יודע שתורמת יכולה לעשות כמה סבבים)
2. האם תורמת מלאה לא מצמצמת קצת את החשש?
3. האם לא חשוב לכן שבמידה ותזדקקו לתרומה נוספת הילדים יהיו מאותה תורמת?

אנחנו בהתלבטות - כאמור עשינו תרומה בעבר (הבאת טריים לארץ), שילמנו יותר על מנת לקבל 9 ולא 6 והביאו לנו רק 6 שלא נקלטו בשני סבבים, שאלנו אם לא מגיע לנו עוד 3 שלא קיבלנו ובלי בעיה הביאו עוד 3 מתורמת אחרת (אפילו לא עשו בעיות בנושא - ישר הסכימו).

אנחנו למודים אכזבות והוצאות...אבל שומרים על אופטימיות

דרך אגב - אני יודע שיש תיאוריה שאומרת שדווקא מוקפאים הם טובים יותר כיוון שאלו ששורדים את ההקפאה וההפשרה הם האיכותיים יותר.

ונסיים בבדיחה שמישהי בטיפולים סיפרה לי - מה הבעיה? קונדום עם חור ניסיתם? זה תמיד עובד...

בהצלחה לכולן!!!!

עוגי555

New member
היי my two cents

בתור אחת שלא נקלטה עם הטריים... ובחרה בתורמת מלאה, אני רוצה לומר שלי זה עשה המון הבדל. זו הייתה """תעודת הביטוח""" שלנו (אם יש דבר כזה...) (כי אין)
לשאלותיך:
1. כן, הטריד אותי. בחרתי לנסות לעקוף את זה.
2. צמצם את החשש. גם הניב חששות אחרים (מה אם כל ביציותיה יניבו עוברים לא טובים? כל מיני כאלה) הבנו מהר שאין סוף אין סוף ל " מה אם" ושאלך על מה שמרגיע אותי ותואם את ההגיון שלי. וככה אני מגיעה ל
3. כן. לי זה היה שווה את התוספת הנכבדת (שהגיעה כמו כל הסכום מהלוואה בריבית של מוות). כי בשביל הסיכוי שיצאו ילדים בריאים והכל יפה, ויש לנו עוד מאותו דבר, לי זה היה שווה.

כרגע, זה ממש מה שמחזיק אותי יחסית רגועה. יש לנו 12 מוקפאים.
כפי שכולנו יודעים, זה לא אומר כלום וההתמודדות קשה מאוד, מאוד.
אבל, בטח עדיף יותר מהשרד ריסק, לדעתי.
כי כאן, גם אם הצליח או לא, נותרת עם קפואים וזו הבטחה.

המון הצלחה, שתזכו לאושר רב ממש בקרוב, בקלות, וובריאות טובה.

ו- תודה על הבדיחה :)

ממליצה על מסלול פדיוס קפריסין.

ובשום פנים ואופן לא הייתי לוקחת תורמת מלאה זה סיכון עם לא תיקלטי הפסדת מלא כסף לא חבל?בהצלחה.

תודה

עוגי - זה בדיוק מה שאנחנו חשבנו, מעודד לדעת שההגיון שלי הוא לא רק שלי...
בסוף זה יגיע8 - לא הבנתי את מה כוונתך.

אם היתה אפשרות כזאת במסלול שלי גם הייתי עושה את זה.
אני עשיתי דרך אסותא ראשל"צ חברת מנור, רציתי לדעת כמה תעלה תורמת מלאה מאחר וחשבתי גם על אופציה של ילדים עתידיים מאותה התורמת, אך הם רצו מחיר כפול.....
בסופו של עניין מתוך 6 הביציות היו רק 3 עוברים, נקלטתי בשלישי....כך שלא נותרו עוברים נוספים.
אני חושבת כמוכם
בהצלחה
איילת

עוגי555

New member
אני חושבת שהיא התכוונה

למה שאני כתבתי- החשש שאם בוחרים בתורמת מלאה וכל ביציותיה מניבות עוברים "לא טובים" או שנניח "לא עובדים עם הזרע" או לא נקלטים, ועוד כל מיני דברים שאני אפילו לא מצליחה להבין לעומק, אז בעצם אבדנו. העניין הוא שלעולם לא ניתן לדעת. לא ניתן לצפות וגם מעוברים סופר דופר לא נקלטים הריונות.
:/
אני החלטתי בכל זאת לקחת את הסיכון כי במשוואה הסופית, זה עדיין היה שווה לי את הסכום הנוסף (הכבד מאוד, שוב)

למעלה