תורכם להביע דעה...

dixie chick

New member
תורכם להביע דעה...

הצביעו והשפיעו...
מהן חמשת הפרקים שאתם הכי אוהבים בפארסקייפ? כל העונות, כל הפרקים, ואני יודעת שזה קשה (בחירה קשה!!!) אבל תעשו מאמץ!!!

sprqy

New member
../images/Emo5.gifקשה קשה..

אני ינסה.. A Human Reaction The Hidden Memory The Way We Weren't Liars, Guns and Money, Part 3 : Plan B Die Me, Dichotomy We're So Screwed, Part 2 : Hot to Katratzi"

dixie chick

New member
שלא תגידו שלא אמרתי את שלי...

וזה לא מהאהוב ללא אהוב, זה סתם בסדר שחשבתי עליהם... The Choice Die Me Dichotomy DNA Mad Scientist Out Of Their Minds Green Eyed Monster וכי אני לא יכולה להתאפק: אלו שכמעט... The human reaction\ Terra Firma The hidden memory Look at the princes 1 טוב נו עוד מליון...

varty

New member
חמישה פרקים אהובים עלי הם

דרך אגב שמתם לב לסידור החדש של האייקונים , ממש נחמד
הנה רשימת הפרקים כדי שלאנשים יהיה קל http://www.johnaeryn.com/guide/index.html טוב לעניין - אני מאוד אוהבת ארין אז הרבה פרקים שלה... The Choice Prayer Relativity Infinite Possibilities, Part 1: Daedalus Demands 15 Infinite Possibilities, Part 2: Icarus Abides אלה פרקים מדהימים , יכולים לחבר את שני החלקים וזה יהיה כמו סרט! ענק! (דרך אגב אולי אפשר לשדר את הפרקים האלה בהקרנות) The Way We Weren't וחמישה פרקים שהם לא קשורים לארין ובכל זאת טובים ...*קריצה* DNA Mad Scientist - אהבתי בסוף , מאוד ריגש שדארגו ניגן כאות סליחה לפיילוט. The Flax- נקרעתי מצחוק שהחייזר התאהב בדארגו! Family Ties Terra Firma Coup by Clam פרק מטורף והזהוי....

sprqy

New member
Coup by Clam ?!

כולם די שנאו את הפרק הזה.. מצחיק ששמת אותו בטופ 10 שלך.. היה פרק בסדר אבל בהחלט לא טופ 10..

varty

New member
די לא אכפת לי מה כולם שנאו

אני אגיד לך מה אני אהבתי. את הרופא המטורלל את ספארקי שמתחפש לרופא והולך לנתח מישהו
את הקטע שג'ון מחופש לאישה את המשימה של ארין וסיקוזו ביחד נ"GIL POWER" במקום גירל פאור... ואת הקטע הקצרצר שארין מבחינה שג'ון מחופש לאיזה. גדול

dixie chick

New member
רינת, ברוקן, פיפר וכל שאר האורחים..

אחרי זה אל תקטרו שלא שאלו אותכם!!! speak now or forever hold your peace!!!

Broken Identity

New member
למי את קוראת אורח ???

פפפפפ... תיזהרי במילותייך דיקסי :) בכל מקרה אני לא מגיב כי אין לי מה להגיב יש לי 88 פרקים אהובים ביותר בפארסקייפ...

aerynsun

New member
אם כך , אולי תרשום

5 פרקים שאתה לא אוהב. זה יהיה לך בטח יותר קל.

dixie chick

New member
הבנת הנקרא...

לכם קראתי בשמות, זה אומר שאתם לא אורחים!!! אז נא להרגע ברוקן, אתה לא אורח, אתה חבר כבוד בפורום...!

רינת4

New member
טוב, הפרק האהוב עלי הוא...

cracker's don't matter אני מתנצלת על המעט שאני כותבת. המחשב שלי עושה בעיות... ואם אני לא אשלח את ההודעה עכשיו הוא יעשה לעצמו ריסטרט ומי יודע מתי הוא יעלה שוב...

piper sun

New member
זה פייפר לא פיפר... אבל אני אבליג

ניסיתי להתחמק אבל... חמשת הפרקים האהובים עליי הם: We're So Screwed - Part 2: Hot To Katratzi Die Me Dichotomy Out Of Their Minds Crackers Don't Matter The Hidden Memory עוד פרקים נחמדים: Revenging Angel I Shrink Therefore I Am Twice Shy We're So Screwed Part 3 - La Bomba DNA Mad Scientist יש עוד הרבה אבל אני אסתפק באלו...

Broken Identity

New member
אני חייב להודות פייפר

אני מסכים בערך לגמרי עם הפרקים שלך אז דיקסי את מוזמנת לרשום אותם גם עליי ותוסיפי את dog with 2 bones

למעלה