תורכיה

תורכיה

שלום חברים, אני וחברתי רוצים לצאת לתורכיה במהלך הקיץ. התקציב עבור שנינו הוא מקסימום שש מאות דולר. אנו מעונינים בטיול קצר משהו כמו 3-5 ימים. אשמח אם מישהו יתן לי טיפים כלליים מה ניתן לעשות (יש רשיון רכב וויזה בין לאומיים). אנו מעונינים בלינה במקום מסודר (מקלחת ומזגן, אין צורך בארוחות). תודה מראש נחום

sela v

New member
לא נראה לי שהשאלה

שלך מתאימה לפורום טיולי תרמילאים. נסה את פורום טיולים בחו"ל.

ננסה...

היי נחום, תקציב של 600$ לשני אנשים לא מותיר הרבה מקום לעשות הרבה כי טיסה סדירה לאיסטנבול תעלה בין 270-300$ לאדם (בטורקיש אייר) ולכן רוב הכסף יתבזבז על הטיסה. טיסות צ'רטר הן זולות יותר וטיסה כזאת לאנטליה תעלה 240$ וגם היא לא משאירה הרבה כסף עודף. אם תוכל להזמין צ'רטר של טיסה+מלון באנטליה תוכל להישאר לא רחוק מגבולות התקציב אבל בכל זאת תצטרך לשלם יותר. באיזור אנטליה יש המון מה לעשות ואם תחליט שאתה נוסע לשם - תגיד ואני אתן יותר מידע. רכב שכור מאוד (!) יקר בטורקיה וליטר דלק גם כן - 8.10 שקל (כן!).

natyh

New member
באתר הרים

יש רעיון מצויין לטרק של מספר ימים בתורכיה הכל רגלית . התקציב בסדר גמור . harim.co.il

Blueyes2

New member
חשבתם על משהו פחות מתויר?

ויותר יפה ? (לדעתי ) ניתן לטייל במזרח טורקיה ב200 דולר לשבוע ואף פחות בהוסטלים נעימים עם שירותים ומקלחת צמודים. כמובן ברמה של תרמילאי אבל כולל ארוחות במסעדות -זולות ומסביעות ונוף מדהים. בתקציב שיש לכם תוכלו לטוס לאיסטנבול בעלות של בערך 250 דולר וישאר לכם עוד שבוע וחצי בכיף . העניין הוא שיש לקחת אוטובוס של 19 שעות לטרבזון במזרח וממנה עוד מספר אוטובוסים לאזור הקצ'קר ( יוספילי ). יכול להיות שישתלם לכם לבדוק טיסה הלוך חזור איסטנבול-טרבזון ותוכלו להנות משבוע בקצ'קר . בכל אופן..זו ההצעה שלי לפחות.. דבר נוסף -מספר ימים באנטליה . ניתן לטייל באזור בהרי הטאורוס ולמפלים. אם תהיה טיסה זולה ללא מלון..תוכלו להזמין מהארץ ויותר בזול.. להשכיר רכב עולה בסביבות 120 ש"ח ליום.

shalevoosh

New member
השכרת רכב בטורקיה

השכרת הרכב עולה 30 יורו לרכב ברמה הנמוכה. לביטוח והורדת המחיר להשתתפות העצמית יש תוספת של 5 יורו. מיכל דלק מלא יעלה בטורקיה 80 דולר. וזה מחירים נכונים ללפני שבועיים וחצי. ככה שחישוב של 120 ש"ח הוא קצת נמוך.

למעלה