תורכיה!!!

soad26

New member
תורכיה!!!

כמו הרבה אנשים לפני, אני כנראה טס ביום ראשון בערב לתורכיה לשבועיים לאיזור איסטנבול. רוב הזמן אני יהיה בטיולים בשטח עם חברים ככה שלא יהיה לי הרבה זמן להסתובב בחנויות של תופים, אבל לקראת הסוף יש מצב שנסתובב בעיר.. אז ככה: יש חנויות מסויימות ששווה לקנות מהם כמו ששאלו לפניי, או שכל חנות תמכור מצילות תורכיות בזול? אם כן, איזה רשת הכי משתלמת? תודה...

kfirshap

New member
רחוב איסתכלל

פינת יוחסה משהו, זה המקום שבו יש את רוב חנויות כלי הנגינה כולל טורקיש וחנות המפעל של איסטנבול תהנה=]

kfirshap

New member
בגלל העיצומים...

היי מאן אל דאגה=] כל מערכת באה מצילתה [על משקל כל כלב בא יומו]

cheshire catz

New member
../images/Emo207.gif מיקרופון

יש לי מיקרופון עם כבל, הכבל צריך להתחבר לחיבור כלשהו עם 3 חורים (בננות כאלה), לאן אני אמור לחבר את זה והאם אני יכול לחבר את זה למשל למגבר של גיטרה או משהו באיזושהי דרך? תודה רבה!

kfirshap

New member
החיבור שאתה מדבר עליו נקרא

XLR ובמגבר לגיטרה יש חיבורי פיאל לרוב במיקסרים יש גם XLRים ואני מאמין שקיים ממיר XLR לפיאל אם תחפש....

cheshire catz

New member
יש לך מושג כמה הוא יכול לעלות?

או אם אני יכול להשיג מיקרופון עם חיבור למגבר רגיל? איך בעצם אני אמור להגביר מיקרופון?

drums123

New member
כולה ממיר ל-PL....

אתה צריך כבל XLR כהתחלה ומתאם...לא מאמין שזה עלה יותר מידי. מכיר את המוצר.

TAMIR182

New member
כן.

בטח עם הכבל והמתאם של ה PL יצא לך בסביבות ה 30-50 שקל.

TAMIR182

New member
לא מבין בזה יותר מידי

אבל הכל תלוי גם באורך הכבל.בעובי שלו .וכו'. כמה כבר זה יכול לעלות ?

kfirshap

New member
חחח אחי קבל מחירים יותר מדוייקים

ראש [ראש! ללא כבל] PL איכותי [מוזהב] עולה 18 שקל הכי יקר שמצאתי ראש XLR עולה 23 שקל הכי יקר שמצאתי [ולפי מה שהבנתי אלו ראשים מקצועייים] אני חושב שאם אתה מחבר כבל בצד אחד לראש PL בצד שני לראש XLR אתה מקבל כבל שמשנה XLR לPL. אני אישית פגשתי הרבה כבלים כאלה עניין של נניח כבל איכותי עולה 20 שקל למטר [סתם אני זורק מספר שאני מעריך] 61 שקל לכבל מאוד מאוד איכותי [המחירים לפי מוזיקה 10 בעפולה]

למעלה