תורי לשאול שאלה

• פותח הנושא H N 1
  • פורסם בתאריך

H N 1

New member
תורי לשאול שאלה

באופןאופיס, כשאני מנסה ליצור רשימה ממוספרת, ולמספר אותה באותיות עברית. הרשימה הולכת עד לאות "י" וממשיכה באות "כ". אבל אני צריך שהיא תמשיך ב"יא".... לא הצלחתי למצוא איך לקבוע את זה. זה מתנהג כמו באנגלית (A עד Z ואחר כך AA AB וכו') אשמח אפילו לרמז איפה לחפש ====================== לייעוץ טכנולוגי איכותי - הכנסו לאתר

H N 1

New member
יש פתרון !!

בעיצוב המיספור, יש לבחור native numbering במקום "א,ב,ג" כמובן שלפני כן צריך לדאוג שבהגדרות של אופןאופיס ה locale יהיה עברית. תודה לכל מי שניסה לעזור ====================== לייעוץ טכנולוגי איכותי - הכנסו לאתר

נתנאל531

Well-known member
מגניב!

אם כי מן הראוי שזה יוצג בצורה ברורה יותר, כמו בWord.

H N 1

New member
לא מובן

איך זה מוצג יותר ברור בוורד? והערה כללית, אני אישית לא אוהב את הגישה של "כמו בוורד". מה החוכמה לעשות תוכנה חדשה שתהיה העתק של תוכנה קודמת? הגאונות היא לעשות את הדברים דומים אבל משופרים (ואם אפשר אז מאד משופרים). לתקן בעיות מנשק, לגרום לדברים לעבוד מהר יותר וכדומה... אבל זה רק אני... ====================== לייעוץ טכנולוגי איכותי - הכנסו לאתר

נתנאל531

Well-known member
.

למען האמת לי לא איכפת שדברים יהיו דומים למעבדי תמלילים אחרים, כי זה הדבר שהכי מקל על מעבר בין תוכנות, כי אני מסכים איתך לגבי הקטע על הגאונות. וניצלו"ש, האם מישהו מטפל בנושא של ריכוז באגים ובקשות? כלומר האם דיווח באגים פה יעזור למשהו?

למעלה