תורי לקטר....

נעמי 17

New member
תורי לקטר....

היום הסתבר סופית שסוגרים את המשרד בו עבדתי בשלוש שנים האחרונות (סוגרים פיזית , לא ממשיכים את השכירות) ואת המשרה שלי מפצלים לשני חלקים. האחד- ניהול המשרד ואחזקתו (הייתי שם לבד ללא נפש חיה ) והשני ניהול אתר האינטרנט. אז איפה הסטראט אפ? התבקשתי לכתוב את המכרז על ניהול האתר. יפה לי לא? לכתוב את המכרז למשרה שלי. מי יזכה במכרז? מי שיתן את ההצעה הנמוכה ביותר. הם גם הזמינו אותי להגיש הצעות. אין גבול ....

אין גבול .....

הסטראט אפ זה הפיצול ........ וזה שהתבקשת........האם יש כזה דבר גבול? אז מה תגישי? מזל שיש ציניות בעולם .......................חצופים.

הגולשת3

New member
מקריות.. שתדעי

נעמי יקרה, אני לא מכירה אותך, אבל רק רציתי שתדעי שהיום בייאושי כי רב גלשתי לי בפורום שעות! (אני בבית אחרי ניתוח עם כאבים
) ומה ראיתי... הודעה שלך שבה את מספרת על פתיחת המרפאה לאנדו בתה"ש ושאת הולכת לעבוד שם.. בהנחה שאני לא טועה ומערבבת אז רציתי שתדעי את זה, כי לדעתי זה סימן דלת נסגרת ודלת נפתחת
וגם אם טעיתי... אני שולחת לך איחולי הצלחה

נעמי 17

New member
תודה מתוקה.

בסופו של דבר השכר הכריע שלא אתחיל לעבוד בתל השומר בזמנו, מסתבר שהמשכורות בשרות הציבורי משו משו
ולכן לא התחלתי שם. העבודה שאני עובדת בה כרגע היא במקום אחר. ומאמינה כמוך בקרמה של הדלת המסתובבת, רק נשגב מבינתי איך אנשים יכולים לחשוב שהם כל כך מתחשבים ( להציע לי להשתתף במכרז) כאשר הם משפילים עד עפר את מי שהרימה להם אתר, לאחר שהם לא הצליחו לעשות זאת מעל שנה. ולמרות שהתרעתי בשנה וחצי האחרונות, כי כדאי לא לשלם את השכרדירה והצעתי לעבוד מהבית הגענו למצב הזה היום. לא משנה ברור שיותר טוב לא לעמוד בהשפלות שלהם יותר. מקווה רק למצוא משהוא יותר טוב בהקדם.

ha1231

New member
"כל סוך הוא התחלה של משהו אחר", אני בטוחה כי

תמצאי משהו אחר, ואם הצלחת פה אין שום סיבה שלא תצליחי בכל מקום. וכמו שכבר נאמר כשדלת אחת נסגרת נפתחות כמה דלתות, מקווה בשבילך שתמצאי את הדלת שמחכה רק לך. איחולי הצלחה להמשך

קצת דומה למקרה שלי...

ממני ביקשו לרשום את כל התפקידים שאני עושה לצד זאת שאיתי במשרד כדי שיוכלו להתעקש על עוד תקן בשבילי, אחרי שקיבלו אותו הם הסתירו אותו ועדיין מסתירים ונכון להיום ככל הנראה אני מועמדת לפיטורים! אין גבול לחוצפה
גם אני מאמינה שדלת נפתחת אבל אחרת נסגרת אבל יש צורה לעשות דברים בכל זאת ועוד בעזות מצח הם אומרים לך להציע את עצמך? מה עובר עליהם? הם שכחו שאת שם כבר שלוש שנים?
כועסת בשבילך מקווה שדברים יסתדרו על הצד הטוב ביותר בשבילך

יקרה ../images/Emo24.gif

מקוה תמצאי משהו יותר מניב בקרוב
עם פחות שעות עבודה ויותר כסף

galim29

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifנעמצ'וק

קודם כל, שימי לב איך דייקתי בשם ולא טעיתי וקראתי לך בשם אחר.... המוח עובד היום (כשלידי מונחת כוס קפה גדולה)
אני ממש כועסת על ההתנהגות הגועלית הזאת. איפה האנושיות והלויאליות של אנשים? אני מקווה שבעטת להם בתחת ואמרת להם שיכתבו לבד את ההצעה למכרז. זה כמו לכתוב את מודעת האבל של עצמך. מה נסגר איתם?
אבל.....
מקום כזה לא צריך ליהנות מכישורייך. את תמצאי מקום אחר, יותר טוב. חוצפנים. אז תתעודדי, אפקט הדלת המסתובבת יעבוד ואת תמצאי מהר משהו יותר טוב... נשיקות

lee E

New member
לדעתי, דברים רעים מובילים לדברים טובים.

אני כל כך בטוחה שאת תגיעי לעבודה יותר מספקת, יותר מאשירה ויותר מעשירה.

נעמי 17

New member
תודה אני מקווה שכך.

מאמינה באמונה שלמה שהכל יסתדר בסופו של דבר רק לא מוצאת את הכח לעמוד בפני ההתעללות הזו של מה שהם מבקשים ממני. אמרתי- בבקשה שחררו אותי עם מכתב פיטורין. הם אמרו, תכתבי את המכרז ואז נראה. אם בכל זאת תחליטי ללכת ניתן לך מכתב. יש שם משרד שלם2.5 חדרים קרקע, עומד באמצע שומקום, לבד אני צריכה לסיים שם את הכל, אין נפש חיה מסביבי ועוד לכתוב את המכרז על העבודה שלי. איזה כיף לי..

חוצפה מצידם...ממש מגעיל

הם צריכים שני אנשים שיעשו עבודה שאת עושה אותה לבד. אז במקום לפרגן או להכפיל משכורת [או לפחות לקבל בונוסים] על כך שאת עושה עבודת מופת...מפצלים....מכריזים...ועוד מציעים לך להציע מועמדות? אני הייתי מציעה לך לחפ]ש מהר עבודה, שגם לא תצטרכי לעשות חפיפה שאלה שמחליפים אותך. [אני עשיתי פעם חפיפה...לאחת שהחליפה אותי [בדיעבד זה היה לטובה כי קיבלתי משרה יותר טובה ויותר שווה במקום אחר] אבל זה היה מאד ממרמר עוד ללמד את ה"יורשת" שלך את העבודה שאת יודעת לעשות כל כך טוב [היא הייתה קשורה בחבלי ויטמין P למנהל]. אני מאחלת לך שהעבודה הזו תהיה לך לקפיצת מדרגה.... בהצלחה

למעלה