תורידו תפרק ה11 ומהר
C Chakotay New member 26/11/03 #5 פררק גדול!! בהחלט פרק טוב! והיו קטעים די מצחיקים אבל יכלו לעשות את זה מצחיק יותר ולנצל את זה שהם במאה ה 21 .
פררק גדול!! בהחלט פרק טוב! והיו קטעים די מצחיקים אבל יכלו לעשות את זה מצחיק יותר ולנצל את זה שהם במאה ה 21 .
T TOMPARIS New member 26/11/03 #6 זהיתי שם ....../images/Emo58.gif זהיתי שם את השחקן שמשחק את "חוטף אנשים בשביל הזינדי", הוא נראה לי אותו שחקן ששיחק את האיזמורף המשוגע בפרק של ויאג'ר עונה 4שבו הדוקטור ובלאנה היו על ספינה חיזרית עם הולגרמה משוגעת שניסתה להרוג את בלאנה.
זהיתי שם ....../images/Emo58.gif זהיתי שם את השחקן שמשחק את "חוטף אנשים בשביל הזינדי", הוא נראה לי אותו שחקן ששיחק את האיזמורף המשוגע בפרק של ויאג'ר עונה 4שבו הדוקטור ובלאנה היו על ספינה חיזרית עם הולגרמה משוגעת שניסתה להרוג את בלאנה.
ח חיים חפר New member 27/11/03 #9 ../images/Emo18.gif חברים, מתן סיוע להורדת קבצים המפרים זכויות יוצרים אסור ע"י חוקי תפוז. למרות שרבים (אהמ) עושים זאת, אני מציע שאת חלוקת הלינקים תעשו במסרים ולא מעל הפורום.
../images/Emo18.gif חברים, מתן סיוע להורדת קבצים המפרים זכויות יוצרים אסור ע"י חוקי תפוז. למרות שרבים (אהמ) עושים זאת, אני מציע שאת חלוקת הלינקים תעשו במסרים ולא מעל הפורום.
T TOMPARIS New member 27/11/03 #13 חדשות רעות ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif אנטרפרייז בהפסקה עד לאמצע ינואר.
T TOMPARIS New member 27/11/03 #16 זה מופיע בתאריך שידור של פרקי באתר הבית של מסע בין כוכבים. ברשימת פרקי העונה ה3 של אנטרפרייז.
H HyperNovA New member 28/11/03 #26 ינואר ?!!? ../images/Emo10.gif ראיתי שהפרק של שבוע הבא הוא פרק חוזר, אבל עד אמצע ינואר ?! איזה באסה...
ינואר ?!!? ../images/Emo10.gif ראיתי שהפרק של שבוע הבא הוא פרק חוזר, אבל עד אמצע ינואר ?! איזה באסה...
T [TNT] New member 28/11/03 #19 פרק טוב../images/Emo58.gif אבל אני ממש לא אוהב את תאורית הזמן שמה לדעתי זה ממש דפוק שלוקח זמן לשינוי לעבור בפס הזמן ולהשפיע חוץ מזה שלפי וויאג'ר למשל זה היה מידי
פרק טוב../images/Emo58.gif אבל אני ממש לא אוהב את תאורית הזמן שמה לדעתי זה ממש דפוק שלוקח זמן לשינוי לעבור בפס הזמן ולהשפיע חוץ מזה שלפי וויאג'ר למשל זה היה מידי