תוקם ועדת חקירה!

תוקם ועדת חקירה!

חברי הכנסת הנכבדים, ביניהם הרבה מדי חברי ליכוד – שלא תגידו שלא אמרנו לכם: בהצבעתכם נגד משאל העם אתם תהיו אחראיים על התוצאות בשטח ועל המראות הקשים, הטרגיים והטראומתיים שיהיו מנת-חלקנו ביולי השנה! כבר ביום ששי הלכה לעולמה יהודית מאור ז"ל ממושב גני טל שבגוש קטיף, אמא צעירה שחיה בפחדים וחששות מפני העתיד לבוא וליבה פשוט בגד בה (ממש כמוכם...) ופסק לפעום. יש אומרים הקורבן הראשון של ההתנתקות בפועל, וכולם יודעים שגם לא האחרון... איך יעמדו הקשישים ביום העקירה הקשה? מה תעשה אשה בהריון במצב זה (אם היא תפיל במהלך הגירוש מות הוולד הוא אך ורק על אחריותכם!!!)? מה יהיה עם כל בעלי החממות של הפרחים והפלפלים והרפתות והמפעלים וכד'? איך יגיבו אנשים שכל מפעל חייהם יורד לטמיון בהינף יד, במאית שנייה, כאשר אין להם כבר מה להפסיד? כבר עתה חלקם מדברים על כך שישלחו יד בנפשם, ואני מקווה שגם זה ישב לכולכם על המצפון! תושבי גוש-קטיף וצפון השומרון הם חלוצי דורנו, חוד החנית של הציונות בזמן המודרני! הגוש סבל ממעל 5000 פצמ"רים, ואף אחד לא נטש! אנשים נחושים גרים שם, אמיצים, לוחמים גיבורים! ואתם חושבים לגרשם מעל אדמתם בלי אפילו דיון ציבורי? בלי לשאול את העם?? בלי הכרעה ברורה??? בלי הסכם, ללא תמורה (גם לא אמריקאית...), ללא התחשבות בכלל?!? מי שחושב שזה יהיה קל טועה ומטעה! אפילו המתונים מדברים על התנגדות חריפה, כי לא מדברים איתם, לא מתחשבים בהם, כמעט ולא מפצים אותם כראוי וכד' הקיצוניים מדברים בגלוי על מלחמות אחים, על סרבנות, על אי-גיוס עתידי לצה"ל, על התנתקות מהמדינה, על התאבדות המונית חס ושלום! לצערי הרב הדברים הללו יקרו, ועשרות האלפים שיגיעו לגוש ביום פקודה יתעמתו אף הם עם כוחות-הביטחון וחלקם יעצרו וחלקם יאבקו, ואין לאף-אחד שליטה על מי יגיע ומה כל אחד יעשה ועל גובה הלהבות – והכל בגללכם!!! האצבע שהרמתם נגד משאל-העם תביא עלינו את הטרגדיה הזו, את התפרצויות הזעם והתסכול! האם מישהו מכם חשב על המראות של שלהי יולי, ועל היום שאחרי? אני כבר לא מדבר על המצב הביטחוני שרק יחריף ממדינת הטרור שאתם מגישים על מגש של כסף למטורפים מהחמאס והג'יהאד האיסלאמי! אלף הרוגים מאז אוסלו לא לימדו אותנו כלום כנראה על ה"פרטנר" בצד הפלשתיני, שככל שהוא מקבל הוא רוצה יותר והורג יותר... אז תדעו שהכל על ראשכם, הכל באחריותכם – כן כן, אתם אשמים!!! תוקם ועדת החקירה הממלכתית, מראש ולאלתר!!! גילוי נאות: לכותב שורות אלו עדיין לא הוצע להיות שר או סגן-שר בממשלת שרון, אולם גם אם היתה מתקבלת הצעה שכזו היא היתה נדחית בנימוס... ירון עולמי הרצליה

st dragon flame

New member
דמגוגיה בגרוש

"חברי הכנסת הנכבדים, ביניהם הרבה מדי חברי ליכוד – שלא תגידו שלא אמרנו לכם: בהצבעתכם נגד משאל העם אתם תהיו אחראיים על התוצאות בשטח ועל המראות הקשים, הטרגיים והטראומתיים שיהיו מנת-חלקנו ביולי השנה!"-למה שיהיה משאל עם? ביציאה למלחמת לבנון היה משאל עם? בהקמת ההתנחלויות היה משאל עם? יש בישראל דרכים דמוקרטיות להכרעה, שבכולם המשאל עבר-הטיעון הזה חורז כל פעם מחדש, וכל פעם אתם מקבלים אותה תשובה, ואף פעם לא מגיבים לזה. "כבר ביום ששי הלכה לעולמה יהודית מאור ז"ל ממושב גני טל שבגוש קטיף, אמא צעירה שחיה בפחדים וחששות מפני העתיד לבוא וליבה פשוט בגד בה (ממש כמוכם...) ופסק לפעום. יש אומרים הקורבן הראשון של ההתנתקות בפועל, וכולם יודעים שגם לא האחרון... "-כמה אמהות לחיילים מתו מהתקף לב בזמן שבניהן שמרו על שתי קרוונים וחצי באיזה חור בשומרון? כמה עוד ימותו? "איך יעמדו הקשישים ביום העקירה הקשה? מה תעשה אשה בהריון במצב זה (אם היא תפיל במהלך הגירוש מות הוולד הוא אך ורק על אחריותכם!!!)?"-אף אחד לא מחייב אותם להיות ביום הפינוי בעזה, אתם כל הזמן טוענים נגד הערבים שהם שולחים ילדים נשים וזקנים קדימה כדי להשיג חמלה ודעת קהל אוהדת-אתם עושים אותו דבר. "תושבי גוש-קטיף וצפון השומרון הם חלוצי דורנו, חוד החנית של הציונות בזמן המודרני!"-מטרת הציונות היא הקמת בית לאומי לעם היהודי-אין שום התיחסות להשתלטות על כל א"י. יש לעם היהודי מדינה עכשיו והקמת ההתנחליות גורמת לסיכונה. "אנשים נחושים גרים שם, אמיצים, לוחמים גיבורים!"-גם בעזה גרים אנשים אמיצים ולוחמים, גם אותם אתה מעריך? גיבורים זה עניין סוביקטיבי-אני ממש לא רואה בהם גיבורים-הם גורמים לישיבה של עשרות חיילי צה"ל מסביב לכל התנחלות קטנה באמצע שומקום, החיילים האלה מסכנים את חייהם ולפעמים גם נהרגים בגלל איזה פיסת אדמה חסרת ערך. ולמתנחלים ה"גיבורים" הללו יש עוד את החוצפה לקרוא לחיילים האלה נאצים ולחתוך למפקדים שם את הגלגלים של המכוניות "ואתם חושבים לגרשם מעל אדמתם בלי אפילו דיון ציבורי? בלי לשאול את העם?? בלי הכרעה ברורה???בלי הסכם, ללא תמורה (גם לא אמריקאית...), ללא התחשבות בכלל?!?"-הכנסת, שלהזכירך נבחרה ע"י העם ומייצגת אותו, העבירה את ההתנתקות-אין בישראל דרך יותר ברורה להכרעה.אנחנו נוטשים את עזה בגלל שהבנו שהישיבה בה פוגעת בנו יותר מאשר היא נותנת לנו (ורק אלוהים יודע מה בדיוק היא נותנת לנו). ללא התחשבות? תשאל את הסטודנטים שהפגינו כמה "התחשבות" הם קיבלו מהשוטרים ותבין כמה התחשבות המתנחלים מקבלים. וחוץ מזה-כאילו שאם היה משאל עם והיה הסכם אז המתנחלים הקיצוניים, שהם אלו שצפויים לעשות בעיות, היו מתפנים בשקט-מבחינתם א"י השלמה ניתנה לנו ע"י אלוהים ואין לנו זכות לוותר עליה-אז למה שמשאל עם יגרום להם לוותר?! "מי שחושב שזה יהיה קל טועה ומטעה!"-זה לא יהיה קל, אבל גם הישיבה שם לא הייתה תענוג. "אפילו המתונים מדברים על התנגדות חריפה, כי לא מדברים איתם, לא מתחשבים בהם, כמעט ולא מפצים אותם כראוי וכד' הקיצוניים מדברים בגלוי על מלחמות אחים, על סרבנות, על אי-גיוס עתידי לצה"ל, על התנתקות מהמדינה, על התאבדות המונית חס ושלום! לצערי הרב הדברים הללו יקרו, ועשרות האלפים שיגיעו לגוש ביום פקודה יתעמתו אף הם עם כוחות-הביטחון וחלקם יעצרו וחלקם יאבקו, ואין לאף-אחד שליטה על מי יגיע ומה כל אחד יעשה ועל גובה הלהבות – והכל בגללכם!!! האצבע שהרמתם נגד משאל-העם תביא עלינו את הטרגדיה הזו, את התפרצויות הזעם והתסכול! האם מישהו מכם חשב על המראות של שלהי יולי, ועל היום שאחרי?"-אולי האשמה היא באלו שמתכוונים להתנגד בכוח להחלטה חוקית (לא חוקית לדעתך-תפנה לבג"צ) לחלוטין שהועברה בכנסת ישראל, רק בגלל שהיא לא מסתדרת להם עם האמונה בא"י השלמה? לא נשמע לך יותר הגיוני? האם השמאל ערך טרור ברחבי הארץ בגלל ההתישבות בשטחים או בגלל מלחמת לבנון? "אני כבר לא מדבר על המצב הביטחוני שרק יחריף ממדינת הטרור שאתם מגישים על מגש של כסף למטורפים מהחמאס והג'יהאד האיסלאמי! אלף הרוגים מאז אוסלו לא לימדו אותנו כלום כנראה על ה"פרטנר" בצד הפלשתיני, שככל שהוא מקבל הוא רוצה יותר והורג יותר..."-העובדה שיצאנו מעזה לא אומרת שהמלחמה בטרור נגמרה, זה פשוט אומר שאנחנו שולטים על פחות אוכלוסיה אזרחית עוינת וכבר לא נהרגים לנו חיילים בשביל לשמור על איזה חור בצפון השומרון. "תוקם ועדת החקירה הממלכתית, מראש ולאלתר!!!"-שקודם תוקם אחת שתחקור את איך הגענו למצב הזה בכלל... "גילוי נאות: לכותב שורות אלו עדיין לא הוצע להיות שר או סגן-שר בממשלת שרון, אולם גם אם היתה מתקבלת הצעה שכזו היא היתה נדחית בנימוס..."-רק לא מזמן פורסמו השיטות הלא חוקיות של העברת תקציבים רבים ואישור התנחלויות ביש"ע. אז אתה מעיז לדבר איתי על שחיטות?! שלא נדבר על זה שעד לא מזמן שרון היה אביר ההתנחלויות, והוא לא מושחט מאתמול, סטנדרטים כפולים? דו פרצופיות?! או שפשוט הכל מוקרב על מזבח ההתנחלות (אני מעריך שתבין את ההשוואה לבד)

baronbaron

New member
../images/Emo122.gifהמתנחלים צודקים -יובל אלבשן

"אין ולא היה כאן תהליך דמוקרטי" עו"ד אלבשן הוא מראשי השמאל החברתי ובבסיס תומך בהתנתקות. http://www.nrg.co.il/online/1/ART/862/317.html

st dragon flame

New member
אולי תגיב להודעה שלי?

במקום להגיב להודעה שלי, שהעלתה כמה בעיות רציניות בקשר למה שאמרת, אתה מעדיף להעביר נושא-אם אתה רוצה יחס, תגיב לתשובות שנותנים לך, גם אם הם לא כל כך נוחות-או שפשוט אין לך תשובה?

nimrat

New member
אמא,לה

אתה ממש מפחיד עם כל המלל הזה, אתה יודע ? הייתי מקים וועדת חקירה ממלכתית שתברר את העובדות הבאות: 1. מי אישר במשך 40 שנה לשפוך מיליארדים במקומות שהיה ברור מראש שאין כול אפשרות להחזיקם לנצח. 2. כמה קשישים מתו במדינת ישראל עקב הסטת התקציבים מהרווחה להתנחלויות. 3. כמה פושעים, סוחרי סמים, גנבים, שודדים ורוצחים אפשר היה למנוע אם היה התקציב המבוזבז הנ"ל מופנה למערכת החינוך. 4. כמה ישראלים צעירים, מחונכים, משכילים וטובים עזבו את הארץ כי לא היה בידיהם לגייס מילגות ללימוד באוניברסיטאות עקב שפיכת הכספים המיותרת בגדה. 5. כמה חיילים ושוטרים, אנשי שב"כ ומוסד אבדו את חייהם עקב הצורך להגן על כל בן זונה שמחליט שעל הגבעה הזאת והזאת נוא שותל קרוואן, וכווווווווולם רצים להגן עליו, לחבר אותו למים וחשמל ולשים עליו שומרים. 6. מי בדק אי פעם, האם יש למדינת ישראל אילו יתרונות (איסטרטגיים, טקטיים, כלכליים, חברתיים) מהחזקת גוש קטיף ? או מהחזקת הגדה המערבית ? 7. לסיום: הייתי נותן לאותה וועדת חקירה, את הדו"ח של עו"ד טליה ששון, שיכול בקלות לשלוח מספר אנשים לכלא (כך אני מקווה שיהיה). 8. ועוד אחת קטנה, שאותה וועדת חקירה תחקור את העיוורון שלך לראות את המציאות. סע לשלום ואל תחזור לכאן, ניסתתרך בינתך

baronbaron

New member
ותודה לNIMRAT ילדון המתחזה ../images/Emo8.gif

לאדם בן 48 שמוכיח לנו שאינך צריך להיות חבר קהיליית סאטמר האנטי-ציונית כדי להוכיח לנו שראשו חבוש קפוטה של אוטיזם הרי כדי לפלוט מלל משיחי רדוד עילג, עלוב, רדוד אפשר תמיד להצטרף לשכבת נערי חטיבה בצופים (וסליחה עם הצופים). משעשע איך שטוף מוח וילדון שכלית לעת מצוא מבלבל עצמו בעובדות... אגב לגבי "וועדת החקירה" -אכן שאלה מעניינת לגבי "מחדל הקמת גוש קטיף" ה"פושעים" הנוראים הם יצחק רבין, ישראל גלילי ושאר שרי ישראל. צא דיבוק צא, הגיע העת שמיני עלוקות שהשתלטו על מפלגת העבודה בגלל אובדן רעיוני יחזרו לחורים מהם יצאו.

nimrat

New member
ברור - אין צורך בכל הוכחה נוספת

אני אנטי ציוני, וכל מה שכתבת רק מה ? אתה, הגאון מוילנא, לא יכול להתמודד עם שום טענה מטענותי. אותי לא מעניינים השמות של מי שבנה יישובים מעבר לקו הירוק, אותי מעניינים החיים שאבדו שם, הכסף שבוזבז שם, במקום להשקיע בחינוך של פגע-רע חצוף כמוך. מעבר לכך, אם היית קצת משכיל, היתה יודע להבדיל בין התקופה שהסתיימה ב 1977 לבין התקופה שהחלה ב 1977. כמו כן, הנני להזכירך את דברי אשכול על הצורך בנסיגה מהשטחים הכבושים, וכידוע, גם לאשכול יש כמה זכויות במפלגת העבודה. ובכלל, מי אמר לך שאני שייך באופן כלשהו למפלגת העבודה ??????????????? ביום בו הצביעה מפלגת העבודה בעד החוק ל"איסור מפגשים עם אנשי אש"פ", ירקתי מתוכי את "ערכי" מפלגת העבודה. לעניין גילי, הרי אני בדיוק בגיל הכתוב בכרטיס שלי בתפוז. ואתה ? במקום להכביר מלל, התייחס נא לטענותי, אחת אחת, באופן רציונאלי, כך תוכל לקיים דו-שיח ולא לשגר גיבוב מילים נבער מדעת, בשיטת שגר ושכח. שבת שלום ומבורך, ילדון טיפש

1אברהם

New member
מה זאת אומרת לשפוך כספים

על מקומות שהיה ברור "שאי אפשר להחזיקם לנצח" למי זה ברור חוץ מלקומץ אנשי שמאל קיצוני והעולם הערבי העוין שמבחינתם היהודים אמורים לפנות את כל פלסטין מהכיבוש הציוני. ישראל משקיעה במקומות כמו מעלה אדומים אריאל כוכב יאיר מעלה אפריים גוש עציון ביתר עילית אשקלון אלפי מנשה, גבעת זאב פסגת זאב ירושלים מודיעין , קצרין מירום גולן קרית שמונה ועוד ועוד מתוך הנחה מעשית שאנו לא מתכוונים לתת מקומות אלו לערבים. ואם הערבים ידרשו לעקור 400000 יהודים ממקומות אלו כמחיר ל"שלום" זה הסימן הבדוק ביותר שהם לא רוצים שלום ( אפילו סימן בדוק יותר מהטרור שלהם ודרישתם לזכות השיבה ), כיוון שהם רוצים להחזיר את הגלגל אחורה 37 שנים ולהתעלם מאחריותם למצב ומאשמתם ומהעובדות שנוצרו בשטח ומהעיקרון שלא מתקנים "עוול" שכביכול נעשה להם בזה שמנענו את השמדתינו ב 67 ו48 בעוול אחר למאות אלפי יהודים. וגם מתעלמים מהעובדה שישראל היא מדינתו האחת והיחידה והקטנה של העם היהודי בעוד שלהם יש 22 מדינות על שטחים עצומים.

nimrat

New member
בבקשה

את יודע בדיוק למה כוונתי ב"לשפוך כספים", ואין לזה קשר לקרית שמונה ןמה שה"ערבים" רוצים או לא רוצים לא מעניין אותי וממה הם מתעלמים גם אינו מענייני אני אומר מה שאני חושב שטוב למדינה שלי ואני לא שמאל, ולא קיצוני, אני פטריוט ישראלי לא פחות טוב מימך או מכל אחד אחר. ולא כל מי שחושב שיש ליהפטר מהשטחים ומהכיבוש המשחית וההורס הוא שמאלני קיצוני, אלא פשוט יותר חכם מימך חשבת על זה פעם ? ש"פטריוטיות" אינה נמדדת דווקא בתשורה לכבוש עם אחר, להרוג אותו ולהיהרג ? חשבת פעם ש אפשר למדוד "פטריוטיות" בכמה סרגלים ? וחלקם שונים לחלוטין מהסרגלים שלך ? שבת שלום

1אברהם

New member
מה שהערבים רוצים דוקא כן מענין אותך

אחרת למה אתה מתנגד שבונים במעלה אדומים ובאריאל אבל לא מתנגד אם למשל בונים במקום רחוק כמו הנגב. גם פה וגם שם משקיעים כסף בתשתית וכבישים. הסיבה לזה שאתה מתנגד שיבנו מעבר לקו הירוק היא בגלל שהערבים טוענים שזה שטח שלהם ואתה חושב שאם נעקור למשל את 30000 תושבי אריאל הערבים יפסיקו לרצוח אותנו ( מה שאתה קורא תיפסק שפיכות הדמים ). הרי החזקת גוש עציון, מעלה אדומים אריאל אינה מבחינת " שליטה על עם אחר" אלה שטחים השנויים במחלוקת עם הערבים שלפי דעתך אם נוותר עליהם יהיה "שלום". אף אחד כמעט הרי לא מדבר על סיפוח גנין שכם ורמאלה ( שאז באמת תהיה בעיה של "לשלוט על עם אחר" ) וצה"ל נימצא שם רק כדי להלחם בטרור.

nimrat

New member
הרי, שידור חוזר

עכשי תגיד לי איפה יש פה בכלל ערבים. אתה חתיכת סתום שלא ברא השטן תימצא איפה "הערבים מעניינים אותי" בבקשה, תיקרא לאט לאט לאט אתה ממש מפחיד עם כל המלל הזה, אתה יודע ? הייתי מקים וועדת חקירה ממלכתית שתברר את העובדות הבאות: 1. מי אישר במשך 40 שנה לשפוך מיליארדים במקומות שהיה ברור מראש שאין כול אפשרות להחזיקם לנצח. 2. כמה קשישים מתו במדינת ישראל עקב הסטת התקציבים מהרווחה להתנחלויות. 3. כמה פושעים, סוחרי סמים, גנבים, שודדים ורוצחים אפשר היה למנוע אם היה התקציב המבוזבז הנ"ל מופנה למערכת החינוך. 4. כמה ישראלים צעירים, מחונכים, משכילים וטובים עזבו את הארץ כי לא היה בידיהם לגייס מילגות ללימוד באוניברסיטאות עקב שפיכת הכספים המיותרת בגדה. 5. כמה חיילים ושוטרים, אנשי שב"כ ומוסד אבדו את חייהם עקב הצורך להגן על כל בן זונה שמחליט שעל הגבעה הזאת והזאת נוא שותל קרוואן, וכווווווווולם רצים להגן עליו, לחבר אותו למים וחשמל ולשים עליו שומרים. 6. מי בדק אי פעם, האם יש למדינת ישראל אילו יתרונות (איסטרטגיים, טקטיים, כלכליים, חברתיים) מהחזקת גוש קטיף ? או מהחזקת הגדה המערבית ? 7. לסיום: הייתי נותן לאותה וועדת חקירה, את הדו"ח של עו"ד טליה ששון, שיכול בקלות לשלוח מספר אנשים לכלא (כך אני מקווה שיהיה). 8. ועוד אחת קטנה, שאותה וועדת חקירה תחקור את העיוורון שלך לראות את המציאות.

1אברהם

New member
הערבים נימצאים אצליך כבר במשפט

הראשון: "מי אישר במשך 40 שנה לשפוך מיליארדים במקומות שהיה ברור מראש שאין כול אפשרות להחזיקם לנצח" פה אתה בברור טוען שההשקעה באריאל למשל היא השקעה אבודה ( "אין אפשרות לההחזיקם לנצח" ) אבל אתה לא מתלוננן על זה שבהקמת העיר מודיעין למשל גם הושקעו מיליארדים. הרי ברור שאתה פוסל את ההשקעה באריאל ומעלה אדומים בגלל שאתה רואה בזה "מכשול לשלום" כביכול, ולמה זה מכשול לשלום כי הערבים טוענים שזה שטח שלהם.

nimrat

New member
נימצאים ?

"ערבים נימצאים" ו"ערבים מעניינים" זה לא אותו דבר. הערבים מעניינים את התחת שלי, ואם זה לא היה ברור, הריני מבהיר. הרי לך בשידור חוזר, ומודגש, כך ייקל עליך להבין את משמעות הודעתי. גילך, כפי שמופיע בכרטיס שלך בתפוז, מתחיל להצדיק את תוכן ורמת תגובותיך להודעות שלי). תיקרא רק את המילים המודגשות ותבין מה מעניין אותי. אחר כך, תעשה מאמץ אינטלקטואלי אדיר, תיתנתק מ"ימין" ו"שמאל", ואם אתה מעוניין, תתייחס לסעיף סעיף, באופן ענייני. אם אתה לא מעוניין ? גם זה טוב. לא אשב שבעה. קריאה נעימה (זוכר ? תתחיל מהמילים המודגשות) 1. מי אישר במשך 40 שנה לשפוך מיליארדים במקומות שהיה ברור מראש שאין כול אפשרות להחזיקם לנצח. 2. כמה קשישים מתו במדינת ישראל עקב הסטת התקציבים מהרווחה להתנחלויות. 3. כמה פושעים, סוחרי סמים, גנבים, שודדים ורוצחים אפשר היה למנוע אם היה התקציב המבוזבז הנ"ל מופנה למערכת החינוך. 4. כמה ישראלים צעירים, מחונכים, משכילים וטובים עזבו את הארץ כי לא היה בידיהם לגייס מילגות ללימוד באוניברסיטאות עקב שפיכת הכספים המיותרת בגדה. 5. כמה חיילים ושוטרים, אנשי שב"כ ומוסד אבדו את חייהם עקב הצורך להגן על כל בן זונה שמחליט שעל הגבעה הזאת והזאת נוא שותל קרוואן, וכווווווווולם רצים להגן עליו, לחבר אותו למים וחשמל ולשים עליו שומרים. 6. מי בדק אי פעם, האם יש למדינת ישראל אילו יתרונות (איסטרטגיים, טקטיים, כלכליים, חברתיים) מהחזקת גוש קטיף ? או מהחזקת הגדה המערבית ? 7. לסיום: הייתי נותן לאותה וועדת חקירה, את הדו"ח של עו"ד טליה ששון, שיכול בקלות לשלוח מספר אנשים לכלא (כך אני מקווה שיהיה). 8. ועוד אחת קטנה, שאותה וועדת חקירה תחקור את העיוורון שלך לראות את המציאות

1אברהם

New member
אם הערבים לא מענינים אותך אז לא

ברור בשביל מה להקים ועדת חקירה על שפיכת מיליארדים בהקמת ישובים באיזור מסוים ולא באיזור אחר. למה ברור שאי אפשר להחזיק את אותם ישובים לנצח. למה לא להקים וועדת חקירה על הקמת עירות פיתוח בדרום שתושביהם משלמים מעט מיסים והרבה כסף ירד לטימיון בהשקעה במפעלי טקסטיל כושלים. דוקא נראה שההשקעה ביו"ש יותר כלכלית מאשר בעירות הפיתוח כי רוב תושבי יו"ש עובדים ומשלמים מיסים יותר מאלו שבעירות הפיתוח. ועוד קשר "סמוי" לערבים, בסעיף 5 אמרת שיש להגן על כל אחד שמתנחל בקרוואנים בגבעות, ממי יש להגן עליו? מה כל כך מסוכן שם? תשובה : יש להגן עליו מפני הערבים שמתנגדים לכך שהוא ישב שם.

nimrat

New member
סליחה ??????????????

המליארדים האלה היו חסרים במקומות אחרים חשובים פי כמה אם אתה חושב שצריך להקים וועדת חקירה כי מישהו קיבל התקף לב בגני-טל, או השד יודע איפה, אני חושב שיש צורך בוועדת חקירה עבור אלפי אנשים שקיבלו התקף לב עקב סל-בריאות מצומק. ושאר הטיעונים שלי, בהודעתי המקורית. ההשקעות בגדה הן בזבוז כסף נוראי, ועוד פעם (פעם חמישית) את אותו התוצר אפשר היה להשיג בתוך הקו הירוק בחצי מההשקעה בגבעות הללו, ואין לי חשק לכתוב הכול מחדש. עניין הערבים שלך הוא כל כך טיפשי, שממש כבר אין לי כוח להתייחס אליו. קשר סמוי, וקשר עקיף וכל הזיוני שכל האלה הם לא ברמה המתאימה לאנשים מבוגרים. באותה המידה יכולת למצוא "קשר סמוי" להומוסקסואלים או לדובי פנדה. רד כבר מעניין הערבים, זה כבר ממש עצוב לקרוא את זה. אם טרם הבנת שכל מה שמעניין אותי הוא המדינה שלי, כבר לא תבין. מצטער. תהיה בריא

1אברהם

New member
אין פה שום מקום לוועדת חקירה

כיוון שהשקעות כלכליות שהממשלה עושה הם ענין פוליטי מובהק, וזכותה של הממשלה לשפוך מיליארדים בהקמת ווילות מפוארות בגינות שומרון על חשבון סל הבריאות למשל או קיצבאות לניזקקים. ולכן אין פה ענין משפטי או עבירה על החוק, מכסימום אתה יכול לטעון שעדיף לתת כסף לעניים מאשר לפתח איזור תעשיה במעלה אדומים ולהצביע למפלגה שסדר העדיפויות הכלכלי שלה הוא כזה. ולכן כל ההשקעות ביו"ש שנעשו על ידי ממשלות ישראל שנבחרו בצורה דמוקרטית, הם על דעת העם, והם חוקיות ואין מקום לוועדת חקירה בעינין אפילו אם התברר בדיעבד שזה היה ביזבוז. אני לא משווה בין השקעה ביו"ש להשקעה בסל התרופות אלה בין השקעה ביו"ש לבין השקעה בתוך הקו הירוק ושואל למה פה זה ביזבוז ופה לא. זה לגיטימי לטעון שהשקעה ביו"ש היא ביזבוז כי 1) הוצאות ביטחון גבוהות יותר 2) זה איזור שיעקר בסוף והוצאות עקירתו הם גבוהות אבל שוב סליחה שאני נאלץ להכניס את ענין הערבים כי 2 הנימוקים האלו שכתבתי ומופיעים בסעיפים שכתבת קשורים קשר ישיר לקונפליקט עם הערבים, כי לגבי 1 מי אם לא הערבים אשמים בזה שיש הוצאות הגנה גבוהות הרי ממי אנו מתגוננים. ולגבי 2 הישובים ביו"ש אמורים להעקר כי הערבים דורשים את פינוים תמורת שלום, אם הם לא היו דורשים את פינוים ( ואולי זה יקרה במסגרת חילופי שטחים ) אז סעיף 2 לא רלוונטי לגבי ישובים שלא יעקרו.

nimrat

New member
ברשותך האדיבה ולסיום

אצטט מדבריך, בשינויים המתבקשים: "כיוון שהשקעות כלכליות שהממשלה עושה הם ענין פוליטי מובהק, וזכותה של הממשלה לסלק את כול ההתנחלויות" איני חולק על זכותה החוקית של ממשלה להשקיע כסף כאן ושם. ההודעה שלי בעניין וועדת החקירה, היתה תשובה לאחד שכתב שיש להקים וועדת חקירה מפני שמישהי נ"גני-טל" נפטרה מהתקף לב. כל כוונתי היתה לתת פרופורציות לאותו הכותב. מעבר לכך, כל שכתבתי הינו נכון, שריר, אמת, יציב וקיים. אם עדיין אתה מתעקש לחפש "ערבים מוסתרים" בתוך ההודעה שלי, הרי שיבושם לך. הריני מצהיר בשנית ובקול גדול: הערבים לא מעניינים אותי, אלא המדינה שלי מעניינת אותי. שבת שלום

baronbaron

New member
"הכסף" -הבולשביזם עשה שימוש מושכל

במנטרה "חזור משספר פעמים על שקר ואז יאמינו בו". כך הצילחו לשתות בעם במשך שנים. אנשי השמאל הקיצוני חזרו מספיק על השקר הזה שהמשיך להתפשט הלאה כמחלה בתודעה גם אל המרכז הפוליטי. מיתוס "שפיכת הכסף על ההתנחלויות" איננו אלא סילוף בולשביקי . שני מיתוסים כלכליים: http://nfc.msn.co.il/archive/003-D-3158-00.html?tag=20-20-07

nimrat

New member
ה"מיתוס" הזה

לא מיתוס, לא בולשביזם ולא נעליים. כל מתנחל עולה למדינת ישראל פי 2 עד פי 3 מאזרח המתגורר בתוך הקו הירוק. זה די ברור. לא צריך להיות כלכלן דגול בשביל להבין שהקמת יישוב בן 15 בתים מפוארים בעלי זהב או בפדואל, כולל כבישים, מים, חשמל, ביוב, קופת חולים, דואר נע, אספקת מזון וכיו"ב, עולה למדינת ישראל פי כמה וכמה, מהקמת חצי בלוק בשכונת מגורים בחדרה (במקרה זה, בחדרה, העלות היא 0 ש"ח) אני כבר לא מדבר על האבטחה השוטפת של כוחות הביטחון, על ההרוגים והפצועים שעולים למדינת ישראל בשיקום, פיצויים וכיו"ב. זה בולשביזם זה ? אלה עובדות יבשות. מי שלא מבין דבר כה פשוט, הרי שאני חולק על חוכמתו. שבת שלום

למעלה