תוצרת הארץ

sceptic

New member
תוצרת הארץ

משום מה התכנית המשמימה הזאת ממשיכה להתעסק במוזיקה שחורה ישראלית. הערב ב23:00 - הדג נחש לקראת אלבום חדש. ג´ואן ספאדי, יוצר פאנק (Pאנק או Fאנק? שאלה טובה. אני שם את כספי על F) ערבי. כתבה על פורמים מוזיקליים באינטרנט. (ידברו על הפורום הזה? סביר ועדיף שלא) פינת ´עליה ראשונה´ - מג´יק (שנדמה לי שגם הוא עושה/ים היפהופ או משהו בסגנון) ~np - Jean Grae - 9 -Get It~ (שיר מעולה עם ביט חצוצרות מגניב. בכלל, כל האלבום שלה- Attack Of The Attacking Things מומלץ לאללה.)

double M

New member
וחוץ מלפרגן להיפ הופ הם גם קוטלים..

היום הם יריצו דאחקות על הפוזה של הראפרים הישראלים...

Wakizashi

New member
כשטל גורדון "ראיינה" את סאב והצל,

זה היה פשוט מביש; היא שאלה אותם שאלות ולא ממש נתנה להם להגיב כמו שצריך, ואם כן- אז התשובות היו כ"כ לא ממצות או אפילו בעלות ערך כהסבר לביקורת כלפיהם (כמו למשל למה הם שרים שירי זיונים וכותבים בצורה שהם כותבים על בנות באותם שירים...). חוץ מלראות לראשונה את "הפרד ומשול" כקליפ, לא יצא לי מהתוכנית הזו כלום. חבל שלא היה משהו יותר רציני, כך שטענות ומענות כלפי הצמד היו מתנהלות בצורה מוצלחת ובוגרת יותר; כך היו מבינים יותר את מהות ההיפ-הופ הישראלי (לפחות לפי נקודת הראות של השניים).

double M

New member
בהחלט ראיון מיותר....

לא הוסיף שום מידע חשוב או מעניין עליהם. ברגע שהיא ניסתה קצת "לפתח" ת´ראיון עם השאלה על תני לי סאב ישר התחיל לפלוט שטויות לא ברורות על "האור והצל בלה בלה בלה".....

DJ$upreme

New member
למה שלא תקרא את הכתבה ב"את"

היא מאוד ארוכה ומעמיקה, ואחרי שאתה קורא אותה אתה מבין הרבה מאוד על סאב והצל.

בלייז

New member
מעניין מתי "את" מגיע לספרית שלי...

רק שם אני יכול להיתקל בעיתון הזה

למעלה