תוצאת מחצית

על האש

New member
תוצאת מחצית

הפועל ת"א 1 - 1 פרטיזני טיראנה עומרי אפק(28) בראצ´יני(35)

על האש

New member
דקה 76´

האדומים בשלב הבא (כובש השער פיני בלילי). יאללה הפועל מלחמה ! .

על האש

New member
אם כבר אז 5-1 בכללי...../images/Emo3.gif

תוצאה סופית של המשחק 4-1 כובשיי השערים: עומרי אפק(28) פיני בלילי(73) פיני בלילי(84) כפיר אודי(89) בראצ´יני(35) הצעירים חוזרים ! והקבוצה מתחילה להתגבש למה שאנחנו רוצים לראות
.

שייזדינו הקופים בתקשורת...

אנחנו ניתן להם בראש חתיכת עונה שהם יסתמו תפה על הפועל מינימום שנה. בעצם זה עיתונאים, כלום לא ידוע מראש....

יששששששששששששששששששששש

בלילי עומרי אפק ואודי כפיר שלושת המוסקטרים שלנו האדומים המקסימים כבשו שערים ואני בעננים ראיתם יש תקוה באופא ובליגה עשינו זאת ושיהיה להם הצלחה מכל הלב מכינרת אחרת האדומה והצוהלת
חמסה חמסה שום בצל יין

הנה הם באים השדים האדומים../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

הנה הם באים השדים האדומים הפועל תל אביב הפועל תל אביב ישששששששששששששששששששששששששששששששששש אני מאושרת מכינרת האדומה והצוהלת
חמסה חמסה שום בצל יין

Skate is Back

New member
על האש-הוספת לנו עוד גול?

נגמר 4-1. כל הכבוד לקבוצה,ואני מקווה שהתוצאות ימשיכו להיות כאלה. ומוות לאנשים מערוץ הספורט,שברגע האחרון החליטו לדפוק את השידור,ולראות לנו איזה טקס מסריח של אופ"א!

danistar

New member
איך שזה היה חסר לי חחחח ../images/Emo6.gif

האופטימיות והשיגעון שלך כינרת ..

מי מכיר מי יודע ?../images/Emo141.gif

מי זאת הקבוצה האוסטרית שתשחק נגדינו? לא משנה העיקר נעבור אותם בגדול ונעבור לשלב הבא קדימה אדומים שלי מחזיקה לכם אצבעות נעבור את כולם בדם ובאש. מכינרת אחרת האדומה והצוהלת
|יין

../images/Emo49.gif מאוהד חיפה

מזל טוב על הניצחון נגד פרטיזני טיראנה אני מקווה שלא רק אותם תנצחו אלא שתצליחו באירופה כמו שהצלחתם שנה שעברה
כמובן שאני קוצה שגם מכבי חיפה תצליח
נ.ב: אני לא אוהד הפועל ת"א אני בכלל אהד מכבי חיפה רק באתי לאכל מזל טוב ובהצלחה (גם למכבי)

prince01

New member
תודה גבר....

גם לכם, שיהיה לכם בהצלחה ותביאו כבוד למדינה שלנו!!! ב
ב
Prince01 אולה ## הפועל ## תל אביב ## מלחמה

למעלה