תוצאת בדיקת CA-125

תוצאת בדיקת CA-125

אז לפני כשבוע עשיתי את הבדיקה, והיום בטלפון האחות שלא הסכימה להגיד לי מה התשובה רק אמרה שהתוצאה היא יותר מ - 35 , אז הזמנתי תור לרופא המשפחה שלי למחר בבוקר ואז אני אדע כמה זה יותר. נראה לי שבגלל הלחץ לדעת את התשובה יש לי כאבי בטן (וגם שמתי לב שאני מרגישה בחצי השנה האחרונה את כאבי הביוץ, כי בימים האלה אני בביוץ). שאלתי היא - מה אני עושה הלאה, האם אני צריכה לבקש הפניה לתל השומר? רופא המשפחה הפנה אותי ל - C.T ויש לי תור ב - 6/11 אבל אני לא יודעת אם צריך ללכת או שצריך קודם לתל השומר? מעולם גם לא עשיתי צילום רחם, אלא רק אולטראסאונד רגיל ובימים אלה אני בכל זאת מנסה להיכנס להריון כי בהריון הקודם לא היו לי בעיות, אז האם אני צריכה לבקש צילום רחם מרופא הנשים שלי (שאליו יש לי תור רק בסוף החודש?)? תודה

shirani

New member
אני לא כ"כ יודעת לענות לך השאלות

רק להגיד לך שאת יכולה לראות תשובות של תוצאות מעבדה באינטרנט. לפחות אם את בקופת חולים כללית. עושים את זה דרך המרפאה שאת שייכת אליה.

ר ו מ י ה

New member
בהצלחה בבדיקה היום ../images/Emo57.gif

ממליצה לך להגיע לתה"ש עם כמה שיותר מידע ע"מ שייחסך לך זמן עתידי. צילום רחם את בהחלט יכולה לבקש מרופא הנשים שלך, אך מומלץ לנשות האנדו' להיות עם כיסוי אנטיביוטי לפני ביצוע הבדיקה.

חזרתי עם תוצאות

מאוד מאוד גבוהות, התוצאה היא - 115. בטופס כתוב לעשות בדיקה חוזרת ביום ה - 12 למחזור, ואת הבדיקה הזו עשיתי ביום ה - 8 למחזור. אז הייתי אצל רופא המשפחה והוא ניסה להרגיע אותי שזה לא מצביע על סרטן השחלה, ואני הרגעתי אותו ואמרתי לו שזה אפילו לא מה שאני חושבת. הוא אמר שכדאי שאני אפנה קודם לרופא הנשים שלי (אליו יש לי תור בסוף החודש) ואח"כ אעבור את בדיקת ה - C.T. שקבועה לי לעוד חודש ואחרי זה נדע יותר טוב מה לעשות. מה אתן אומרות?

ר ו מ י ה

New member
אני אומרת שאין מניעה

לעשות את כל הפעולות במקביל- בהמתינך לתור של רופא הנשים את כבר יכולה לתאם לך תורים ל-C.T. והמרפאה בתה"ש. האם רופא הנשים שלך בקיא באנדומטריוזיס?

אני לא חושבת

שרופא הנשים שלי בקיא באנדו', למען האמת זו פעם ראשונה שאני אלך אליו כי החלפתי רופא (שבדק אותי אחרי המחזור ובזלזול מופגן אמר : "השחלות בסדר, אין לך כלום, את תראי שכשתהי בהריון יעברו לך כל הכאבים" - ממש הסגן של אלוהים. במקום להגיד שהוא לא יודע ושהוא יפנה אותי לבדיקות נוספות, זלזל בי וזה אחרי שהוא הרופא שלי כבר 11 שנה. לתל השומר אני צריכה להתקשר בעצמי או שאני צריכה הפניה מרופא המשפחה?

גל 4

New member
את צריכה הפנייה ...

אחרי ההפנייה קובעת תור 03-5302787 (דברי עם עליזה) ואז מחכה שיאשרו לך את ההפנייה ויתנו לך התחייבות (טופס 17) לתה"ש. מאוד מומלץ להגיע לשם.
אני מקווה שיהיה לך נעים יותר עם הרופא החדש כי הישן נשמע קטסטרופה!!!

למעלה