תוצאות

תוצאות

ואלו התוצאות- אחוז הצבעה די גבוהה יחסית לחרם של המפלגות: ברקן-66% שקד-34% בית שמש-0% מזל טוב לברקן!! אור רכזת המעו"ז או דרור מנהל המטה מוזמנים לנאום ניצחון.

../images/Emo106.gif נאום הניצחון!

אני רוצה להודות לכל התומכים. אנחנו נוכיח לכם כי ברקן ינצחו גם בגביע תל-חי האמיתי. אין ספק כי הטובים זוכים.
בסופו של דבר מה שחשוב זו התנועה כולה, ויהיה לנו שמחה רבה אם נסיים מקום אחרון ורק שמצעד תל חי של השנה תהייה הפגנת כוח אדירה לתנועה. עוד עשייה רבה לפנינו! תודה לכל התומכים, ובהצלחה לכולם בהכנות ליום תל-חי. מקווה לפגגוש תא כולכם בשבת בוגרים בברקן. (מקום האירוח האידיאלי, שמתחבר לתנועה החודש באופן חסר תקדמים!) תודה והמשך ערב טוב, דרור מירב- מנהל מטה הבחירות של מעו"ז ברקן, ובשמה של רכזת המעו"ז- הגב' אור גולני.

למרות שברקן ניצחה מזל טוב

כל הכבוד גם לשקד הגיע להם גם לפי דעתי ולא להרוג אותי וברקן תפסיקו לחיות באשליות כי בסופו של דבר הטובים האמייתים מנצחים אולי אתם טובים אבל אולי יש אחרים שהיו מובילים!!!!!!!!!!

t i t u s h

New member
סליחה מה זאת ההפליה הזאת

אור ודרור..גם שחף קיימתת.. ממך חזי לא ציפיתי לכזאת החרמה!.. נ-ע-ל-ב-ת-י!!!!!

שחף עשתה מאמץ מסויים שהביא לניצחון?

שחף אפילו את תפקידה בקומונת המעו"ז לא עשתה כמו שצריך... מעבר להודעת ה"חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" היית שותפה בצורה מסויימת??

שחף

קודם כל דברי חלש, את מבריחה את השיטריות הנדירות הנכחדות בפורום.. דבר שני, אני לא צודק??? מה עשית למען הניצחון??? מלבד שהצבעת לברקן (כמו עוד רבים וטובים בפורום... [66%] הא??)

למעלה