תוצאות..

adi11111

New member
היי עכשיו גיליתי שאת אוהבת את .....

muse אני חולה על השיר bliss!!!!!

NiKi†a

New member
באמת? יא איזו חמודה :)

כן אני חולה על מיוז, אני גם מנהלת את הפורום שלהם
861. ואני לא חושבת שאני באה למפגש...אני ממש רוצה, אבל הן כבר קבעו והכל ואני לא חושבת שאני יכולה..בגלל זה אני ממש מחכה למפגש השני
אני מקווה שהן ממש יהנו..תגידו, אתן גם הולכות לסרט?

adi11111

New member
לא יודעת ..........

הן הולכות מחר לאזריאלי וכבר קבעתי עם חברים שלי ....... לא יודעת מה לעשות ?

NiKi†a

New member
אני לא מסתדרת עם הרכבות...

אווויי..מממ...אני גם צריכה לדעת אם הולכים לסרט כי הוא דיי ארוך

NiKi†a

New member
לב השרון.

עין שריד (תל מונד..כי עין שריד לא אומר לכן כלום).

adi11111

New member
ההא ,אני בפ"ת

יש לנו דווקא קולנוע טוב בקניון הגדול אם את מכירה ......... אבל אני עדיין אוהבת את סינמה סיטי....... איזה קטע מצחיק היה לי פעם שם היתי בבכורה של מטריקס האחרון והיה איזה מליון ושניים אנשים ופתאום ראיתי כזה את עודד קטש בין ההמון ראש מעל כולם איזה קטע קורע זה היה איזה נפיל הוא .........

LiNKiNPaRKiT

New member
אני מ...

צור יגאל...בטח גם לא אומר לכם כלום זה ליד כפר סבא.... ויש לי מורה שגרה בתל מונד...אני כזה שונאת אותה!!!

NiKi†a

New member
אז רגע רגע רגע

אני מבינה בערך שכולנו גרות קרוב...למה עושים את המפגש כל כך רחוק?

../images/Emo45.gif !!!!

את כל כך צודקת בכלללללללל ההערות שכתבת!!
רק שאורלנדו היה צריך להיות במקומות יותר גבוהים!
ואני הצבעתי לאורלנדו הרגע במלחמת הכוכבים!! באמת! מה הבעיות של כולם מאשטון קוצ'ר?! אי מתה עליו במופע שנות ה-70, אבל בכל זאת אני פשוט לא מבינה למה מתלהבים ממנו ככה יותר מדי. אורלנדו הרבה יותר טוב ממנו -בהכל-!!
אהה, וקראתי את הכתבה על זה שהוא לא אוהב שקוראים לו אורלי. ככה שמעכשיו קוראים לו אורלנדו!

NiKi†a

New member
חחחחח.אוקיי אני לא מסתדרת../images/Emo3.gif

צילצלתי, ויש שם כל מיני דברים, יומולדת וברכות ומשחקים וכ'ו..על מה אני אמורה ללחוץ כדי להצביע? לא אמרו כלום על זה!

והתגובה שלי!../images/Emo41.gif

*אני כותבת תגובה רק על הדברים שקשורים לאורלנדו* שער השנה: כל הכבוד לאורלי! היה איזה 20 מעומדיות (אפילו יותר) הווא ניצח כמעט את כווווווווווולם (והוא גבר על ג'סטין בדרך, שהוא המועדף של ראש 1
) סרט השנה: אני ממש הופתעתי! לא חשבתי שהרבה אהבו את הסרט הזה כמוני
אני ממש מרוצה! ג'וני ואורלנדו עשו אותה בגדול! הורס השנה: אורלנדו הגיע למקום שני!!! ווהוווווווו אשטון בהחלט חמוד- אבל חתיך?!?!?!? לאאא. יש לו מראה כזה אידיוטי! לאורלנו יש פנים יפות ואיכותיות
וגם כאן הוא גבר על ג'סטין!!!!!!! כמה שהחיים טובים!! סדרת השנה: (לא קשור לאורלנדו אבל הייתי חייבת!!!) מורדים- מקום ראשון?!?!?! כבר לא נמאס !?!??!!? חברים רווווווולז! אבל הרבה יותר----> "מופע שנות השבעים" שהיה צריך להיות מקום ראשון!!! (לטעמי) שחקן השנה: אוקיי כאן ראש 1 ממש אבל ממש אכזב אותי!! אשטון קוצ'ר?!?!?!?- למה?!?!?!?! מה הוא עשה השנה חוץ מאיזה 2 קומדיות מטומטמות וסדרה אחת מדהימה (אבל שמה הוא סתם שיחק מטומטם) אורלנדו שיחק בסרטים איכותיים פי 2 ממנו!!
ראש 1- בושה! ועוד משהו= וויל סמית? למה? מה הוא עשה השנה? כלום.. כבר שכחו מי האיש הזה...

OB4ever

New member
אוקי..

במלחמת הכוכבים אז מהסלקום מתקשרים 25* ואז 7... דרך הטלפון..אז הטלפון ששמתי מקודם ואז נראה לי גם ללחוץ 7

LiNKiNPaRKiT

New member
שמעת על הסרט

באד בויז 2?!(בעיברים נראה לי בחורים רעים 2....לא בטוחה) אז זה מה שוויל סמית' עשה השנה לכל מי שלא הייתה בטוחה דבר 2....כל הבחירות האלו היו כאלה גרועות בעניי מצתערת להגיד:/

למעלה