תוצאות..

בננות בננות

הכל טוב ויפה שאנחנו מאושרות שאורלנדו קיבל מלא תארים אבל למה לרדת על אחרים? יש פה (וכן כן גם אני ) אנשים שמעריצים עוד אנשים חוץ מאת אורלנדו וזה מאוד לא נחמד לראות את זה

OB4ever

New member
סליחה...

מצטערת....פשוט אני כל כך שקועה באורלי שאני לא שמה לב...קבלי את התנצלותי

adi11111

New member
ברור ! סליחה אם פגענו

גם אני אוהבת אנשים אחרים (כמו ג'וני דפ לדוגמא- מה לעשות אני בת 17 היו חיים לפני אורנלדו) וסתם אמרנו את דעתינו האישית .... אם מישהי (גם אם ממש לא ברור למה )אוהבת את אשטון או את המורדים סליחה מראש אין לי משהו אישי נגדה אני פשוט לא כל כך סובלת אותם ......

LiNKiNPaRKiT

New member
סורי...

אבל את לא צריכה לקחת את זה אישית אם אני לא אוהבת אותם את לא צריכה להעלב...אני רק כותבת את דעתי...

LiNKiNPaRKiT

New member
אופס...

גם אווה גרין!

•aniviel•

New member
פשוט נורא!!

קראתי את התוצאות היום והזדעזעתי!! איזה מדינה חסרת טעם יש לנו!?! גועל נפש!

adi11111

New member
די נמעס../images/Emo70.gif

לצאת מהבאסה ולאלתר
זה קל פשוט חושבים על אורנלדו

NiKi†a

New member
דווקא לא ../images/Emo10.gif

אם את חושבת על אורלנדו זה עוד יותר עצוב כי אז את ממש אבל ממש ממש ממש ממש ממש ממש רוצה ללכת לסרט ברגע זה!, ואת יודעת שאת לא יכולה.....אוף דיי זה מעציב אותי!
הוא כזה חמוד

NiKi†a

New member
מה?! לא../images/Emo70.gif

מזה לא מקום ראשון?!?
נו באמת... עכשיו אני הולכת להתקשר ולהצביע לו, עכשיו! קולין? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא הפסקתי לצחוק מזה.....ואני שונאת את עופר שכטר..הוא ממא לא יפה לדעתי, והוא סתם תופס מעצמו (שוב, לדעתי, סורי לכל הנפגעות
).. מי אלו סאם41?!
....ממממממממ.........634! בנחמין?! באמת למה??
(סורי שוב?
....) בכל מקרה...כמו שאמרו, למדינה שלנו יש פיכסה של טעם עם אורלנדו לא זכה מקום ראשון. ואני שוב מצטערת עם מישהי נפגעה, זאת דעתי האישית בלבד..אני אצרף לכן תמונה!

adi11111

New member
הפרסומת המפגרת לwow מסתירה

את התמונה איך מורידים אותה (את הפרסומת) אין איקס

NiKi†a

New member
כן!!!! יווווווו אני יהרוג אותןןןןןן

שניה שניה...אני יביא לכן פה משהו עוד מעט
*הלכתי לחפש את הקישור*

NiKi†a

New member
אוף זה כבר לא עובד ../images/Emo10.gif

פעם היה כזה קטע, שהיה אפשר לכתוב בלינק במקום ה-www לכתוב-3tv ואז זה פותח את דף הפורום בלי הפרסומת! אבל כנראה תקנו את זה וזה כבר לא עובד :( אז הנה התמונה שוב...

למעלה