תוצאות..
בנות אני שמחה לבשר שאורלנדו לקח די בגדול השנה!!! אני מפרסמת פה את התוצאות לכול אלו שאין להם ביד גיליון ראש אחד של השבוע, למרות שאני ממליצה בחום להשיג אחד ולו רק בשביל התמונות המדהימות של אורלי!!! (ויש די הרבה כאלו!) שער השנה: (מדורג לפי מקומות
קמילה (אייחס!) בריטני (פייחס!) התאומות אולסן אורלנדו ההורס בלום!!!!!! (יוווווווווו) ג'סטין לואיסנה (רק מקום שישי!! ננה בננה!!!) תגלית השנה: 50 סנט אוונסנס גוד שרלוט סטייסי אוריקו בומקאט (מי, לעזאזל, אלו???) סרט השנה:::: שודדי הקריביים!! (יששששש, אבל מה עם שיבת המלך המעולה???) מטריקס רילודד!! (אהבתי!!!) הצלצול (עדיין יש לי סיוטים... אימלה סמארה!!!) שישי הפוך (מצחיק ביותר, אבל לא יותר מג'ק ספארו בזמן שהוא שיכור שזה בעצם, המממ, כל הזמן!) ואמריקן פאי- החתונה הורס השנה!!!!! אשטון קוצ'ר (למה , אלוהים למה???) אורלנדו בלום!! (סוף סוף עושים קצת כבוד לאליל ההורס יפה ומדהים ומושך הזה!!!) גסטין (נו טוב..) בנחמין רוחאס (בן חמין של שבת? ושוב אלוהים למה?) ובראד פיט!!! (חכו לטרויה!!) מי שנותר מקום שישי ועלוב... פליפה קולמבו!!!! הורסת השנה::: לואיסנה (כאילו, דה?) אנג'לינה גולי (בחירה תמוהה במקצת...) בריטני איכס פיחס גניפר לופז גניפר גרדנאר (יווהוו) פדיחת השנה... בן וגן והחתונה שלא הייתה טאטו מבריזות סדרות וורנר לא משודרות בארץ (ושוב למה אלוהים , למה??? מה עשיתי רע?) פרד דורסט מתאהב בבריטני לי ראן מדבר ועושה שטויות בקצב!!! סדרת השנה: המורדים חברים (יש יש יש!!!) שנות השבעים (כנל) מכושפות (מתה עליהן!!) והשבט (מההההההה?) שוס השנה: הנשיקה של בריטני ומדונה הראסטות של קמילה כולם בהולייוד לומדים קבלה אנריקה מוריד ת'פלולה... אשטון ודמי חזק בזוגיות שחקן השנה: אשטון קוצר (נפלתם חזק על הראש או מה?? ראש אחד?) אורלנדו אהובי בלום!!!!!! (רק מקום שני?? תתבישו!!!) בן אפלק (חחחח מקום שלישי??? מי שכח את גיגלי?) קולין פארל (עופר שכטר) וויל סמית (ואיזה סרטים בדיוק יצאו לו השנה?) שחקנית השנה: אנגלינה גולי הילארי דף!!!! (האב יו אבר סין סאצ אה ביוטיפול נייט??) ריס וויתרספון ניקול קידמן (פוסטמה!!!) ג'ניפר גרדנאר (אליאס!!!) זוג השנה!!! בראד פיט וגניפר אניסטון (צפוי אך נכון) גיי לו ובן אפלק (זוג השנה עלק.) אשטון ודמי מור גסטין והמלאכית קמרון דיאז דייויד וויקטוריה בקהם להקת הרוק של השנה: אוונסנס (ושוב... צפןי אך נכון) לינקין פארק (יששששששש!) רד הוט צילי פפרז (רולז!!!) גוד שרלוט סאם 41 (מי אלה???) להקת הפופ של השנה: בלו (דאנקן הוא היחידי שאולי טיפה מתקרב לקרסוליים של אורלי מבחינת מושלמות ויופי) שוגבייביז (איזה כיףףף) ווסטליף (או מנדי) אטמיק קיטן באסטד זמר השנה: ג'סטין אמינם 50 סנט רובי וויליאמס ריקי מרטין (מה לעזאזל???) זמרת השנה: כריסטינה אגילרה (או אגילרע) ביונסה השיגי סטיליסט ומהר נואלס אבריל לווין גיי לו דיידו!! שיר השנה: קרייזי אין לאב-ביונסה וגיי זי וואר איז דה לאב ברינג מי טו לייף ביוטיפול- כריסטינה ועד לכאן הדירוגים!!! מקווה שנהנתן!!! כולן עכשיו להתקשר ל053999250 ולהצביע במלחמת הכוכבים אורלי מול אשטון!!! אנחנו חייבות להוכיח לראש אחד שאשטון ממש לא עוקף את אורלי בתור שחקן השנה והורס השנה!!! יאאלה להצביע!!!!
בנות אני שמחה לבשר שאורלנדו לקח די בגדול השנה!!! אני מפרסמת פה את התוצאות לכול אלו שאין להם ביד גיליון ראש אחד של השבוע, למרות שאני ממליצה בחום להשיג אחד ולו רק בשביל התמונות המדהימות של אורלי!!! (ויש די הרבה כאלו!) שער השנה: (מדורג לפי מקומות