תוצאות

oOo0oOo

New member
../images/Emo31.gif רק עשית נזק למי שרצית לפרסם במסר פרטי

מכיוון שהודעותיך הזויות, כל דבריך מוטלים בספק, ואם וכאשר ארצה להגיע למטפל כלשהו, כמובן שלא אבחר במי שפרסמת. אתה לא חייב כלום, אני זה שפניתי לפורום הזה, אבל כאשר אתה בוחר להטיל נתונים מוזרים והזויים, ללא שום גיבוי, ללא קצה קצהו של אסמכתא, ורק בורח מכל סוג של דיון ובקשה להבהרות, אתה עושה מעצמך צחוק, ויחד עמך גם מחבריך למקצוע. שים לב שאף אחד לא גיבה אותך, רק התנערו ממך.

oOo0oOo

New member
../images/Emo41.gif אתה מוזמן להתבונן בתרשים הבא

אני מבין את המיסיונריות שבתפיסתך, אך הנתונים הסטטיסטיים מצביעים על כך שבארט (אם בכלל קיים) הופך לסרטן באחוזים בודדים, וגם אז, אתה מוזמן להתסכל בתרשים, ולנסות (אולי) להבין עד כמה המרחק גדול. זה לא אומר שלא אשנה הרגלי תזונה, זה רק אומר שאתה קצת הוזה

0 אור 0

New member
אחרי שקראתי את השרשור החלטתי להתייחס

אני לא יודעת לענות על כל שאלותיך - אלו שאלות שצריך לשאול את הרופא המטפל, ורצוי גם לקבל חוות דעת נוספת מרופא מומחה. לגבי הבקע וניתוח - המקום שבו אני אישית נותנת עדיפות לרפואה הקונבנציונלית הוא במקום שבו ניתוח יכול לפתור בעיה שגורמת לסבל. כמובן שיש מקרים קלים מאד , בהם עבודה על השרירים ואולי מניפולציות מסוימות באיזור יכולות להביא לאיזון שימנע ניתוח, אך זאת רק בשיתוף וחשיבה עם הרופא המטפל. אז איפה כן יכולה הרפואה המשלימה לעזור? קודם כל בחיזוק כלל מערכות העיכול שלך: באמצעות מעבר לתזונה נכונה מותאמת אישית (טיפים כלליים הם הרבה סיבים, ירקות ופירות טריים, הרבה מים , העדפת חלבון ממקור צמחי - אבל באמת שצריך להתאים כשמדובר בבעיות מע' עיכול), באמצעות צמחי מרפא ושמנים שיכולים לשקם את המערכות וגם להפטר מהחידק החביב (שמן אורגנו), וכמובן לחזק את המערכת החיסונית. צמחים מסויימים ואף תבלינים גם יכולים לסייע למניעת הסרטן (כורכום, רימונים ...) חידוש פלורת המעיים באמצעות לקיחת פרוביוטיקה חשובה גם היא לשיקום המערכות ואפשרות החלמה, וכמובן למניעת התפתחות של סרטן והחמרה במצב חשוב מאד מאד להמנע מהכנסת רעלים נוספים לגוף על ידי "מתנות" כגון עישון, חומרים משמרים, צבעי מאכל ועוד שלל מכות שאנו נוהגים להכניס לגופנו בלי בכלל להתרגש. כמובן שטיפולים נוספים כגון דיקור או רפלקסולוגיה יכולים לרפא ולאזן מערכות שונות בגוף (לא במצב האקוטי של הבקע, אבל כן את כל מה שמסביב) חוץ מהמנעות מרעלים וקצת שיפור בתזונה שאתה יכול ליישם לבד, את רוב העזרה המשמעותית תוכל להשיג רק בעזרת מטפל , שיתאים לך את הצמחים, טיפולים, שמנים או תזונה שמתאימים לך , רק לאחר תשאול ואבחון ותוך כדי מעקב שוטף ומענה לשאלותיך

oOo0oOo

New member
האם את שותפה לדעתו של חברך לפורום ?

תודה על תגובתך המפורטת, אבדוק אותה לעומק. חברך לפורום טוען בלהט שבארט מוביל לרוב לסרטן, בעוד הנתונים הרפואיים מצביעים על אחוזים בודדים. האם את יכולה לצרף חיזוקים של ידידנו המסיונר הבורח ?

0 אור 0

New member
חס ושלום

אני לא מבינה בבארט ובסרטן ולא מאמינה בסטטיסטיקות, את הדברים האלו אני משאירה לרופאים. כמטפלת ברפואה משלימה וכאדם לעצמי אני משתדלת להתייחס לכל אדם בפני עצמו, כשלם שיש לו הזכות והאפשרות להיות בריא, כמישהו שהוא מעבר למחלות ולפיזיולוגיה שלו

אחד55

New member
הטבת מערכת העיכול

פירות יער מכל הסוגים בריאים למערכת העיכול. ניתן להשיג כל השנה באריזות קפואות בחנויות טבע. למשל חמוציות, אוכמניות ודומדמניות. הכי טוב לשתות כמיץ. תקנה לך מכונת סחיטה מיוחדת, תפשיר ותסחט כל פרי בנפרד או "קוקטייל". כמו כן מומלץ מאד מוצר שנקרא "פרופרג'יל" של טבעוני. מוצר מדהים שמרפא המון בעיות בעיכול לרבות הליקובקטר, צרבות, כיבי קיבה וגזים. תקרא באתר של טבעוני (בפרום ובהמלצות לקוחות) איך פרופרג'יל ריפא לאנשים בעיות שסבלו מהם במשך שנים רבות.

למעלה