Velma Kelly
New member
תוצאות../images/Emo70.gif
עקב היות השרשרור אינו קופץ אלו התוצאות של:
Gilmore Girls Fight 5
סוקי - 

(12) אמילי - | (1) איך זה קרה? טוב כמובן שסוקי נלחצה וברגע שהיא לחוצה אל מי היא תתקשר? אל לורליי כמובן (שמתם לב שזה כבר הפייט המי יודע כמה שלורליי מצילה את המצב? סופר לורליי
) לורליי מיד מרגיעה אותה ואומרת לה למסור לאמילי שהאוכל יוגש בעוד 10 דקות. כעבור 5 דקות לורליי דופקת בדלת המטבח של בית גילמור עם כמות מפלצתית של שקיות "מקדונלד'ס" סוקי: תודה לאל שאת פה!! מקדונלד'ס? לורליי: מקדונלד'ס צימחוני! סוקי: אני לא עוקבת.. לורליי: הבאתי את כל הארוחות הצימחוניות שהיו למקדונלד'ס! כל מה שצריך לעשות זה רק לסדר אותם יפה ו- וואלה! יש לך ארוחה צימחונית ידידתי... סוקי: אני לא בטוחה שזה יעבוד לורליי: זה יעבוד.. אני חייבת לזוז מתוקה אבל תתקשרי אליי! סוקי: אוקיי תודה
[לורליי יוצאת. מסך שחור. אמילי נכסנת למטבח] אמילי: יקירתי,את גדולה! אפילו ב-10 דקות עשית ארוחה מושלמת.. סוקי: תודה..
אמילי: אני אפילו חושבת שאכלתי יותר מהאוכל הבשרי, מדהים! אני בטח יכולה לאכול הרבה מזה ולא להשמין! את חייבת לעשות את זה גם בפעם הבאה! סוקי: פעם הבאה? אמילי: ברור! זה יהיה ה"הספיישל" המיוחד של שתינו.. סוקי: אין לך מושג כמה זה "ספיישל".. אמילי: הנה [מושיטה יד עם מעטפה] זה על הסעודה היום.. חוץ מזה שבחוץ יש הרבה בנות שישמחו לקבל מתכונים! אני חייבת לחזור לשם, שוב תודה רבה! סוקי: אין בעיה! [אמילי יוצאת] סוקי: מעניין אם היא תקבל התקף לב כשהיא תדע את האמת.. סיכום מצב
כרגיל ברכות ואיחולים, תגובות לפה
אכן אחד הפייטים הפחות מעניינים אבל אני מבטיחה פעם הבאה - יותר מעניין!
הייתי רוצה, אם אפשר, כמה שיותר פידבקים בלי לחסוך במילים או בתגובות נחמדות או לא לגבי הפרק שכתבתי אז, כמו שכבר הבנתי החלום שלי זה ללמוד תסריאות ולהיות במאית ואני בדיוק לומדת קולנוע ואני אשמח אם מישהו יתן לי ביקורת בונה על זה..
אני צריכה הצעות לדמויות.. לא מה תהייה הסיטואציה אלא רק הצעות לדמויות שילכו מכות.. אפשר לתת זוגות ואפשר אחד אחד.. סיבות אני כבר אמצא
ו.. זהו.. אה ועוד משהו אחד
יש לי יומהולדת שבוע הבא
**אהם** תמונות של ג'ס **אהם** אוי, אני פשוט חייבת לעשות משהו לגבי השיעול הזה.. מקווה שנהנהתם
עקב היות השרשרור אינו קופץ אלו התוצאות של: