תוצאות

MaiEgan

New member
תוצאות ../images/Emo58.gif

ומי שעף היום... סנג'ייה סייפ היילי סייפ ומי שעף.... ביי ביי ברנדון

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif

ייייייייישששששששששששששששששששששששששש תפילותיי נענו!!!! וווווווהוווווווווווווווו!!!

omrimayo

New member
בסדר... ../images/Emo58.gif

הלך הבייתה... הוא על הפנים, כן העדפתי את סאנג'יה שיילך הבייתה... אבל גם ברנדון גרוע אז ביי... בסדר, 96% מהמתמודיים יכולים ללכת הבייתה מצידי. :]

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifwoot ../images/Emo58.gif

לא יודעת מה ספוילר בזה אבל 100% יכולים ללכת הבייתה מבחינתי

../images/Emo58.gif

ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש חבל לי שסנג'איה לא עף קודם אבל עדיין וויפיי ברוך שפטרנו יתקדש שם האל לעולם ועד

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo58.gif אז למרות שהוא

חמוד [!!] אני שמחה שהוא הלך הביתה $@%^ צאו מהחלום הזה שסנג'יה יעוף בזמן הקרוב ,צאו מזה !

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif טעות קטנה [?] ../images/Emo58.gif

בעצם לא יודע איך התכוונת לזה אבל היילי לא הייתה בבוטום 3 סנג'יה היה להפתעתי ולשמחתי בכ"א צפוי,לא מאכזב,בעצם אולי מאכזב בכך שסנג'יה כל הזמן כ"כ קרוב לשם ופשוט לא הולך. אני גם לא מאמין שזה יקרה שבוע הבא אבל הכל יכול לקרות פעם ראשונה שאני שמח שהיילי הייתה 'סייף' אבל אני מקווה שהיא תוכיח לי שבוע הבא שוב מה שהיא הוכיחה לי השבוע ואם לא אני מעדיף שהיא תעוף כמו טיל

ששוניקו

New member
../images/Emo58.gif

אבל הוא היה כזה חמוד, עם החיוך שלו והכל. אולי היה עדיף שסאנג'יה יעוף. התפלאתי שפיל בבוטום 3

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gifתוצאות

אהבתי את מחרוזת דיאנה רוס, הם משתלבים יפה והיה באמת חביב. ברנדון בבוטום, לא מפתיע. פיל בבוטום- אותי אישית הפתיע. כנראה שהוא באמת חסר מעריצים או משהו כי הוא לא היה רע מאוד השבוע וגם לא היה בהתחלה. מוזר לי, לא חשבתי שהוא יהיה שם. סאנג'יה בבוטום-הלם, יש לאמריקאים קצת שכל לגביו,אה? אני שמחה שבלייק שבר את קללת השיר הזה ולא עף. חבל לי על ברנדון כי הוא לא מיצה את הפוטנציאל שלו אפילו בהופעה אחת אבל בסדר, לא ממש מפתיע שהוא עף. איזה כיף שבקטעי המסע עברו לHOME בגרסת האלבום... כיף לשמוע את כריס בכל שבוע.

לאאאאאאאא../images/Emo58.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאא עוד שבוע עם סאנג'יה לא פליז החלטתי שאם הוא ימשיך גם שבוע הבא לא רואה יותר איידול ואני רצינית לזה!

whatever4

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo6.gif

הנוצות בשמלה של דיאנה הרגו אותי
איזה העתקה מדנה אינטרנשיונל! איזה מסכן סאנג'יה- פעם רביעית ברציפות ששמים אותו אחרון יחד עם המודח! אומנם הוא גרוע אבל עדיין, הוא רק ילד- תרחמו עליו קצת! באשר לתוצאות- לא מפתיע בכלל. חבל לי על ברנדון כי הוא לא הראה את כל מה שהוא יכול אבל, אין מה לעשות. הגיע לו לעוף.

Fairy Blue

New member
../images/Emo58.gif מסכימה איתך

אבל זה בגלל שסאנג'יה צריך לעוףףףףףףף
ד"א אני חדשה

willo

New member
../images/Emo58.gif

ההפתעה היחידה היא שסאנג'ייה היה ממש בשניית הנמוכים חשבתי שגלי ההערצה כלפיו יותר גדולים (כנראה שהשפעת VFTW לא כל כך גדולה). ברנדון עף - חבל אך צפוי. פיל למטה, זה אולי מפתיע, אבל בעצם כל אחד מהמתמודדים (חוץ ממלינדה ולקישה) לא היה במיטבו ולא היה מפתיע אותי.

alkai

New member
../images/Emo58.gif בלי תגובה בכותרת.

מה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????!!!? לא מאמין שסנג'אייה נשאר. אני לא מאמין, הבן אדם לא יודע לשיר. ואני אמור להפסיק לראות את הסדרה כי הבטחתי. אבל אני לא יכול
. ברנדון לא כזה גרוע, ובהרבה יותר טוב מההודי. לא חשוב. אמריקה המטומטמת.

למעלה