תוצאות EMG

MEIRAVHA32

New member
תוצאות EMG

שלום, אני באמצע חודש שביעי להריוני, סובלת מנימול הרדמויות וכאבים חזקים בשתי ידיי, בשעות הלילה וביום, לא מצליחה לסגור את היד לאגרוף כלל! לאחרונה אצבע האמה והקמיצה של יד שמאל לעיתים כפופות פנימה ליד ואני מצליחה להחזיר אך ורק עם יד ימין. עשיתי EMG ולהלן התוצאות: MOTOR NERVES: RIGHT MEDIAN 6.4 LAT LEFT MEDIAN 5.0 SENSORY NERVES: RIGHT MEDIAN 5.4 LAT LEFT MEDIAN 4.1 RIGHT MEDIAN 5.4 AMP LEFT MEDIAN 2.0 הרופא קבע לי לשבוע הבא ניתוח, ואני כ"כ מפחדת ולא בטוחה בעניין נא עזרתכם בכל מידע והאם יש את האפשרות שהעניין יחלוף בלידה ללא ניתוח? תודה ושבוע טוב מירב

MEIRAVHA32

New member
תוצאות EMG

שלום, אני עדיון ממתינה לתשובה, התור שלי לניתוח הוא ב 25.11 ואני אובדת עצות נא עזרו לי בימים האחרונים יש לי הקלה בכאבים אך עדין בשעות הלילה והבוקר אנני מצליחה לסגור את הידים לאגרוף האם להסתמך על תוצאות הבדירה ולעשות את הניתוח? האם יש סיכוי שיחלוף ללא ניתוח? האם זו תסמונת שחוזרת עם עו בלי הניתוח? תודה, מירב

ניתוח

שלום מירב. הבעיה שאת מציגה מעט סבוכה. מצד אחד ידוע לנו שכל תסמונות הלחצים מומחרות בעת ההריון ומשתפרות בשבועות שלאחר הלידה. עם זאת, הפרמטרים האובייקטיבים שמוצגים בבדיקה שביצעת מראים על לחץ משמעותי. אני חושב שהתשובה טמונה בתחושת הבטן שלך ובמידת האמון שלך ברופא הבודק. כמובן שאין לי כל דרך לבדוק אותך מעל דפי הפורום ולכן כל עצה שאתן לך תהיה בהכרח פחות טובה. אם את מעוניינת תוכלי לפנות לבדיקה אצל רופא נוסף לפני הניתוח, להציג לו את כל החומר ולשמוע מה יש לו לומר בנושא. אגב, לא כתבת איזה ניתוח הוצע לך. אם מדובר בשחרור התעלה הקרפלית מדובר בניתוח קטן בהרדמה מקומית עם תוצאות מצויינות ולכן אולי ההתלבטות קצת פחות קשה. בברכה,

למעלה