תוצאות שיוט גל

• פותח הנושא IYC
  • פורסם בתאריך

easy swissa

New member
שיא השתתפות בשיוט גל

שיוט גל התקיים זו השנה ה 13
מאות שייטים התכבדו ונהנו מחוויה ימית ספורטיבית . התחרות התנהלה למופת ובהגינות
47 ספינות התייצבו על קו הזינוק, מרינה תל אביב כרגיל מכל הלב ארחו את קהילת השייטים ההולכת ומתרחבת
ארוחת צהריים מלאה ועשירה הוגשה ברוחב לב לספורטאים
ברכות למנצחים בכל הקטגוריות.
נקווה שזה סימן לבאות, שיוט מרתון המגדלור ביום שישי 9 לנובמבר, עוד שבועיים...
האליפות תוזנק מהמרינה בתל אביב צמוד צמוד לשובר הגלים החדש. תזמינו אורחים משפחות וחברים לצפות במופע המפרשים המרהיב.
איזי

IYC

New member
קצת עדכונים

למרות שהיה סיכוי לגשם מזג האוויר היה לטובתנו למרות שעוד כמה קשרים של רוח היו עושים טוב יותר למתחרים.
מקווים שניצלתם את היום להפקת לקחים לקראת אליפות ישראל. תודה שוב לים שחור ולמשפחת גל על המסירות והאירגון.
תודה לכם ששמרתם על סדר ואיפוק בעת ההיקשרות לרציף במרינה.
תוצאות סופיות אפשר לראות באתר הפורום לקידום השיט

http://www.iyc.co.il/content.php?id=107

במשך היום נעלה גם המון תמונות לאתר ותוכלו לצפות להנאתכם.

כולם כולם מוזמנים להמשיך בחגיגה ולהשתתף באליפות ישראל. האליפות משלבת משטים ארוכים ושיוטי מצופים, כך שכל אחד יקבל קצת ממה שהוא אוהב יותר.

חוזרים על הזמנת קורבי משפחה וחברים לצפות בזינוק ובשיוט ראווה מול שובר הגלים במרינה תל אביב. יום שישי ה 09 לנובמבר משעה 11:00.
הזינוק יהיה ב 13:00.

אנא הזדרזו לתקשר איתנו, להירשם וליידע אותנו במספר הבאים לצפות בזינוק. ככל שנדע מוקדם יותר נוכל להתארגן בצורה מוצלחת יותר...

כל הפרטים, הוראות השיט והרישום באתר הפורום לקידום השיט.
www.iyc.co.il

לא אנחנו קיבלנו גביע של המקום ה-3 בקטגוריה A

שלום וערב טוב לך רוני

לפני 4 שעות דיברתי וגם שלחתי לך מייל{המצורף שוב} לגבי היותנו[הסירה [SEA ESTA במקום שלישי בקטגוריה A היום בשיוט גל –לפי פרסומכם בטבלת התוצאות בפורום שלכם וגם בפורום תפוז אך בטקס חלוקת הגביעים לא קראו לנו לקבל את גביע של המקום השלישי ---כנראה בטעות קראו לשייטי סירה אחרת –הייתי מצפה להבהרה בנידון –במשך זמן זה –תוצאות היו כשעה –שעתיים לאחר גמר השיוט –וכעת כבר 4 שעות לאחר גילוי הטעות הייתי מצפה להבהרות ,התייחסות, תיקון ,וכו'

בברכה ושבוע טוב –צייגר אבנר
--זה המייל ששלחתי בשעה 22:25 לאחר שבשעה 18:20 שלחתי את המייל הראשון וגם הודעתי בטלפון עם גילוי הטעות שכנראה נפלה-ועדיין אין התיחסות---צייגר אבנר

IYC

New member
תיקון טעות

אבנר, לצערי לא נקראת לבמה והגביע לא נמסר לך במהלך הטקס. הגביע למקום שלישי בקלאס A אצלנו ויועבר אליך בהקדם.

קבל את התנצלותינו.

בברכה,

רוני רביב

תודה

תודה לרוני ברמץ ,,ורוני רביב ,על ישוב אי ההבנה והטעות שהיתה בחלוקת הפרסים בשיוט גל אתמול - ואני מתנצל אם נקראתי בוטה --לא לזה התכוונתי --

McStar

New member
אירוע למופת, תודה למארגנים ולמשפחת גל

מזג אוויר נפלא, הנאה צרופה.

אני הפלגתי בקלאס A, שהיה גדול ומרהיב. לדעתי, מקדם הפיצוי בקטגוריה זו דורש בדיקה ועדכון מחדש, במיוחד של הספינה הילה שע"פ תוצאותיה הפיזיות באליפות ישראל בשנה שעברה
ובשיוט גל הנוכחי נהנית ממקדם פיצוי נוח אבל לא כ"כ מתאים.... אין ספק שהם מקצוענים, עם סירה מהירה מאוד.

כמו כן, יש מקום לשקול שני מקצים תחרותיים, במיוחד לאור היות מזג האוויר טוב כל כך.

נתראה באליפות ישראל!

עומרי

למעלה