תוצאות ראו ....(ספוילר)

the Rain

New member
תוצאות ראו ....(ספוילר)

קרב בין ג´אז לבין טריש הסתיים בניצחון של טריש. ווליאם ריגל מנצח את ספייק דאדלי. קרב בין פלאנס סטזיאק לבין ברוק לנסר ניצחון לברוק. אר וי די ומאט הארדי מול גולדסט ובוקר טי,אר וי די ומאט מנצחים. טרי מנצחת את מולי הולי. הקרב בין ריק פלייר בראדשו סטיב אוסטין נגד סקוט הול אקס פאק וביג שואו הסתיים בלי הכרעה, אבל ריק פלייר הצתרף אל הnwo (כול כך צפוי).

אילן די

New member
דיווח יהיה בלילה (בוקר שלכם)

האמת שהתכנית היתה כבר אתמול, אבל בגלל שהייתי בסרט ספיידרמן (שאגב - מאצ´ו מאן ראנדי סאבאג´ מופיע בו) וחזרתי מאוחר, לא הספקתי להעלות אותו, יעלה ברגע שאגיע הביתה מהעבודה. אילן

אילן איך היה הסרט ספיידרמן?

הסרט גרף בשבוע אחד 114 מיליון דולר !!! זה נראה אחלה סרט עם אחלה אפקטים ספר עליו קצת אילן. אני מתכוון בטוח ללכת אליו שיגיע עוד הרבה זמן. מישהו עוד מתכוון ללכת אליו?

אילן די

New member
מעולה מדהים, אני הולך לראות שוב

למרות שהיו לי ציפיות גבוהות, הסרט עלה על כל הציפיות. גם מרגש מאד, גם אקשן מעולה, אפקטים מדהימים, בקיצור הכל. קח את החברה, גם היא תהנה.

BinNs

New member
אני חייב להמליץ לכם על תור של מישהו

לכו לכתובת המצורפת. תכנסו ל-columns ותקרא את הביקורות של The Invisible Maniac. הוא פשוט קורע. הכותרת של הריוויו השבוע היה Raw Is Predictable. הוא כותב שם המון דברים נכונים והוא פשוט מצחיק בטירוף.

למעלה