תוצאות סקרי תעופה

syair

New member
תוצאות סקרי תעופה

לשאלה מהי חברת התעופה המועדפת זכתה אלעל, והתפלגות התשובות היא כזו: 1. אל-על - 8 הצביעו בעדה. 2. ק.ל.מ - 3. 3. אחר - 3. 4. בריטיש אירוויס ולופטהנזה - כל אחת קיבלה קול אחד. אוסטריין אירליינס, טורקיש אירליינס, איבריה וטרום קיבלו 0 קולות. סה"כ השתתפו 16 אנשים בסקר. לשאלה הסיבה שאני בוחר לטוס בוחר לטוס בחברה מסויימת היא: 1. המחיר - 12. 2. חברות בנושא המתמיד - 1. אף אחד מהמצביעים לסקר לא בוחר את חברת התעופה לפי שירות, בטיחות, אוכל ומשקאות, מטוסים חדישים, רווח בין המושבים, טס רק בחברה ישראלית או טיסה ללא עצירות ביניים (connections).

liti

New member
איזו עקביות מצידי!

שוב אני המצביעה הראשונה בסקר. ולגבי תשובתי - עדיין לא החלטתי- זה מכיוון שיש את היתרונות של לטייל עם פלאפון (ביטחון, קשר במקרים דחופים וכו´) אבל מצד שני את החסרונות בכך שהמשפחה חייבת להתקשר לפחות כל יומיים, וזה לא בדיוק מתקשר עם תוכניות החופשה שלי...

syair

New member
הסקר החדש

אני לא אקח, לקחתי פעם אחת, אמנם יש כמה יתרונות, אבל ניתן בקלות להסתדר בלעדיו. ודרך אגב גם בארץ אין לי נייד. סתם מעניין איך הנייד מקנה לך בטחון?

liti

New member
בעיקר במקרי חרום

אם חס וחלילה קורה משהו וצריך להזעיק את אמצעי החירום המקומיים, תמיד טוב שיש אפשרות מיידית לעשות זאת.

syair

New member
מעניין

מעניין אותי לדעת אם מישהו מחברי הפורום השתמש באופציה זו אי פעם?

syair

New member
אם יבוא שודד

נראה לך שיהיה לך זמן להוציא את הנייד ולהתקשר למשטרה? נראה לי פשוט שהנייד ימצא אצ עצמו בידי השודד.

liti

New member
לא, אבל אם חס וחלילה צריך אמבולנס

טוב יהיה אם יהיה פלאפון זמין.

../images/Emo160.gif../images/Emo41.gif VIRGIN ATLANTIC../images/Emo41.gif ../images/Emo160.gif

אני מוכנה לטוס שוב לאמריקה דרך לונדון, רק בשביל לטוס אתם

Yo-man

New member
בגלל הכל

יש לכל אחד מסך אישי עם 9 ערוצי סרטים. המסך של אשתי היה מקולקל אז הביאו לה DVD נייד ושתבחר סרט !!! ה-control של מערכת הבידור הופך לטלפון (יקר, אבל אם שחכתם לכבות את הגז - זה הזמן) ולשלט משחקים של נינטנדו - ויש איזה 8 משחקים לשחק. האוכל היה מצוין, השירות אדיב וחביב ומגישים שם דוקטור פפר, אותו משקה קולה אקזוטי שאני דוקא אוהב. כשנגמרה הטיסה הצטערתי שצריך לצאת מהמטוס !

למעלה