תוצאות משחקי הלילה

תוצאות משחקי הלילה

אני רואה כבר שהלייקרס טוחנים את פורטלנד ברבע השלישי ב 20 בינתיים התוצאות האחרות בוסטון מזילה דמעה אל מול דגל האליפות וגם מנצחת את קליבלנד 90:85 (כרגיל סקור נמוך ביניהן) רבע שלישי חזק בהגנה מספיק לירוקים לעשות מהפך פירס 27, רונדו 14, פו 13, גארנט 11, אלן הסתפק ב 8 אחוזים רעים לשתי הקבוצות משלוש ומהקו. הגנות וגם סתם יום פתיחה, לוקח זמן להתאפס? במשחק השני שיקגו בקלות גוברת על מילווקי וחניכיו של סקוט סקיילס ("חניכיו" תמיד מצחיק אותי) 108:95 רד עם 30 ו RJ עם 15 לא הספיקו למילווקי (מה חדש?) בשיקגו - דנג 21, תומאס 15, דריק רוז בחמישיה 11 ו 9 אס מרשימים מהספסל עלו בהצלחה מרובה גורדון 18, היינריך 15 ו 7. ואולי שיקגו מצאה את הנוסחה? עדכון מהפורום, כלומר מהסטייפלס סוף שלישי - 19 ללייקרס קובי 19 ו 10 ריב', פאו 15, ביינום בחמישיה אבל חלש, אודום מהספסל 9

OrEl74

Well-known member
מנהל
תנחשו מי נפצע...

גרג אודן נחת לא טוב על הרגל אחרי 13 דקות משחק בלבד ולא חזר לשחק. כרגע עדיין לא ברור מה המצב אבל אין ספק שזאת פתיחה לא מדהימה לשחק שאת העונה הקודמת הוא גמר עוד לפני שהיא התחילה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
בהחלט אכזבה

לא לזה ציפו בפורטלנד. מישהו עשה לו חתיכת מנחוס!

tal901

New member
אפילו הבובת וודו שלו צריכה להיות ענקית!!

אולי היא אצל קווין דוראנט??? או אולי אפילו אצל סם בואי שרוצה תחרות..

King LBJ

New member
ממש לא יאמן

אחרי עונה שלמה שכולם חיכו לו הוא נפצע על המשחק הראשון וכנראה יעדר זמן רב (אם זה באמת שבר). פשוט עצוב, מסכנים פורטלנד :(

קצת על הסלטיקס - קאבס

הקאבס פתחו חזק יותר, כשנראה שהסלטיקס עדיין דומעים עם טבעות האליפות. לברון היה ביום קליעה חלש (רק 9 מ21, ומרבית הסלים מה9 היו הטבעות, 4 מ8 מהקו), אבל ביג Z ומו וויליאמס הובילו את הקאבלירס. ברבע השני פו הביא המון אנרגיה מהספסל, והקבוצות השתוו. בשלישי פירס להט והוביל את הסלטיקס לרבע מצויין שבו נצחו 24-13. הרבע האחרון חזר ליהות שקול. קליבלנד עוד היו קרובים בסוף, אבל החטאות עונשין של לברון, לא עזרו להם להתקרב. לברון כאמור לא נראה במיטבו. פתח טוב עם סל מרחוק, וחסימה במתפרצת, אבל אחרי זה לא הצליח למצוא את הסל, חוץ מכמה הטבעות מרהיבות. מו וויליאמס היה בסדר. עם 3 שלשות. אבל כרגיל, מי שניהל את המשחק היה לברון. ביג Z היה נראה כבד, אבל הגיע לקו הרבה. ורז'או היה טוב, והביא המון אנרגיה מהספסל. ביג בן היה נון פקטור. בבוסטון, רונדו היה טוב, והגיע הרבה לקו. אלן היה חלש בקליעה, וגם גארנט לא היה משהו. מזל שיש את פירס, שלהט, וסיים עם 27 נקודות. טוני אלן תקף את הסל הרבה, ושיחק אגרסיבי. פו הביא אנרגיה מהספסל.

the mnm factor

New member
תנחש על איזה משפט אצלך אני רוצה לשים דגש?

"מו וויליאמס היה בסדר. עם 3 שלשות. אבל כרגיל, מי שניהל את המשחק היה לברון." לא חשבתי שזה יקרה כבר מהמשחק הראשון, ואני מקווה בשביל הקאבס שזה יפסק, אבל נראה שכבר מהמשחק הראשון לברון הופך את מו וויליאמס לקלעי וחבל... כי בעוד חודש חודשיים, כשמספרים שלו לא יעלו אל מעבר ל15 בלי אסיסטים או ריבאונדים, הוא כבר יתחיל להיות חלק מ"האפסים שליד לברון". אישית אני חושב שזה לא רע שמו וויל יהפוך לקלעי ליד לברון, אבל אסור שלברון ינהל את המשחק. דלונטה ווסט הוא רכז מאוד דומיננטי והוא זה שצריך לנהל את משחק הקאבס. אבל אני חי בסרט, לברון פשוט לא יודע לשתף את החברים שלו ולסמוך עליהם. אבל המספרים שלו עוד יעלו בהרבה מאלה שהוא הראה היום, לא לשכוח שהוא שיחק מול אחת ההגנות הטובות בליגה אם לא הטובה שבהן.

הלייקרס בלייזרס

פתיחה רעה מאוד של הבלייזרס, לעומת משחק טוב של הלייקרס. רוי פתח עם 0 מ6, וסיים עם 5 מ15, אלדריג' קלע רק 4 מ12, וככה אי אפשר לנצח את הלייקרס. אודן, נראה רע. לא רק הפציעה. הוא לא הצליח להתקרב לטבעת, ולמעשה נחסמה לו אפשרות לדאנק. הזריקות שלו , שהיו בעיקר וו מוזר, לא היו בכיוון הטבעת בכלל. הלייקרס נתנו לגאסול לשחק מולו, וגאסול ניצל את זה לנקודות קלות במתפרצת, מכיוון שהגיע הרבה יותר מהר מאודן מצד לצד. קובי פתח לאט, וברבע הראשון התרכז בחלוקת אסיסטים. גם בשני. בשלישי, אחרי עבירה קשוחה של פריזבליה קובי נדלק, ועשה 13 נקודות רצופות. ברבע הרביעי שיחק 2 דקות, בהם עשה 4 נקודות, בהליכה לטבעת. הוא לקח 11 ריבאונדים, וכאמור היו לו 5 אסיסטים, אבל גם 5 איבודים. אריזה היה טוב עם 2 שלשות, וגם גאסול עם 15 נקודות. בטריילבלייזרס בלטו אאוטלו שהיה טוב עם 18, ורודי שהיה מצויין עם 16 (3 שלשות).

the mnm factor

New member
לגבוהים לוקח הרבה יותר זמן להכנס לליגה

בעיקר כי לרובם אין את היכולת ליצור לעצמם מצב. לפי מה שהבנתי אודן הוא ממש לא גבוה שיקח כדור לסל או שיעשה מוב עם הפנים לסל. לא הייתי דואג למספרים שלו אם היה בריא. הפציעות, לעומת זאת, צריכות להתחיל להדאיג. גם פציעה לכל השנה וגם שבר על המשחק הראשון? עושה רושם שאודן הוא אחד השחקנים הפציעים בליגה.

Orenseg

New member
כנראה לא שבר.

הרנטגן לא זיהה שבר, אבל התוצאות לא היו חד משמעיות. היום הוא יעבור MRI, ואולי אפילו יוכל להשתתף לשחק מול הספרס בשישי (יש שידור בESPN). אודן עצמו אומר שהרגל "קצת רגישה". הוא נחת עם רגל ימין המנותחת על הרגל של דרק פישר במהלך השלישי של המשחק, וסובב אותה קצת. יכול להיות שהוא רגיש במיוחד לפציעות (במהלך כל עונת הקולג'ים הוא שיחק פצוע, אחרי ניתוח בשורש כף היד), יכול להיות שהוא צריך להסתגל פיזית למשחק בNBA ויכול להיות שהרגל עדיין רגישה בעקבות ניתוח המיקרושבר (גם בפתיחת מחנה האימונים הוא סובב את הקרסול ברגל ימין). העיקר שהוא יהיה בסדר

Orenseg

New member
../images/Emo10.gif

לא ציפיתי לפתיחה כ"כ חלשה של הבלייזרס, ואני מקווה שאודן יהיה בסדר (הרנטגן לא הראה שבר אבל התוצאות שלו לא היו חד-משמעיות, הוא אמור לעבור MRI בקרוב). לפני שיצא אודן נראה כבד ואיטי, אבל אם הוא בסדר אני לא מודאג. גם לאמארה לקח כמה משחקים להכנס לקצב אחרי עונת המיקרושבר שלו, והוא אפילו לא היה רוקי. נראה שהלחץ על הבלייזרס עושה את שלו ורוב הקבוצה שיחקה רע, אבל זה יהיה שונה לחלוטין ממה שקרה לבולס בעונה שעברה. אני מקווה שהמשחק הזה לא ישפיע עליהם יותר מדי (גם ככה יש להם פתיחת עונה מטורפת), ושהם יבינו שזו עונה ארוכה, עם לפחות 85 משחקים לפניהם. אם אודן בריא, הם יגיע לפלייאוף... רודי צריך לשחק יותר. כשבלייק ורוי משחקים ביחד הקבוצה בקושי רצה. ביילס מריץ את ההתקפה אבל בעיקר לעצמו ונראה שסרחיו שוב מאבד את הקרדיט ממקמילן (ההגנה?). רודי לא מפחד מכלום, מוכן להשקיע בהגנה (ואמור להסתדר עם רוב המצ'אפים), יודע לרוץ ולהריץ, מספק קליעה (שהיתה חסרה הבוקר). אני בטוח שנראה אותו יותר בשישי מול הספרס (יש שידור בESPN!). אודום כבר התרגל לשחק עם החמישיה השניה, אפילו יותר מדי...

Or Amit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תום116

New member
משחק פתיחת עונה טיפוסי

הרבה איבודי כדור, הרבה מאוד אגואיסטיות... אנדרו ביינום עדיין לא מאופס. קובי, כמה דקות של להט הספיקו לו. פאו גאסול- מלך. היה קטע מצחיק במהלך המחצית הראשונה, שסשה היה היחיד משחקני הספסל, לאמאר התבלבל וחשב שהוא אחד השחקנים על המגרשים ומסר לו שיזרוק ל-3 LOL

OrEl74

Well-known member
מנהל
ת'כלס מאוד קל להתבלבל

סאשה עמד ממש על הקו ואודום חיפש מסירה, ראה חולצה צהובה ומסר. אפשר לצחוק והכל אבל אני לא בטוח שזה לא יכול לקרות לכל אחד

ikrmr

New member
אודום היה צריך לשים לב

שסאשה נמצא מהצד הלא נכון של הקו. וגם סאשה אם הוא לא משחק, שיעמוד רחוק יותר מהקו. אבל מצדי שיקרה במהלך שיכריע את האליפות לטובת בוסטון, אם שתיהן יעלו לגמר.

למעלה