תוצאות מצעד

תוצאות מצעד

כן זה אני החלפתי כינוי,ושוב תגידו שוב החלפת,כן אני היום בדיוק 4 חודשים עם השם azar azar וכבר נמאס מהשם הזה השם החדש על התוכנית המעולה מלאך שחור בימי חמישי בערוץ 3 בשעה 9 ורבע טוב אני מפרסם תוכניות פה פורום לא מתאים ועכשיו לתוצאות המצעד: (איזה דרמטי אני) 1)
Shakira - The One 2)
Sugababes - Shape 3)
cent- In Da Club 50 4)
Celine Dion - I Drove All Night 5)
Westlife - Tonight 6)
Kelly Rowland- stole 7)
Jennifer lopez-All I Have ft LL Cool J 8)
Avril Lavigne-I'm With You 9)
Missy Elliott -Gossip Folks 10)
Shania Twain - Ka Ching 11)
Christina Aguilera -Beautiful 12)
Big brovaz-ok 13)
Blue-u make me wanna 14)
The Cardigans- for what it´s worth 15)
Mariah carey ft.camron-boy 16)
Eminem - Sing Fo The Moment 17)
Atomic kitten-be with you 18)
Aaliyah - miss you 19)
Melanie C - Here It Comes Again 20)
Coldplay- Clocks אין לי הרבה זמן לכתוב לכם אז בקיצור כמו שראיתם הכניסה הגבוהה שייכת לשקירה שנכנסה ישר למקום 1

mprb

New member
שאנייה מקום 10 ../images/Emo9.gif

איזה יופי. אני מקווה ששבוע הבא היא תעלה!!!! ד"א- כינוי יפה

i love gina

New member
ה-ל-ל-ו-י-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הקרדיגנז מופיעים במצעד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחממ... טוב, קצת הגזמתי...
אבל כבר שבועיים אני מצביע להם למקום הראשון והם אפילו לא נכנסים ל-20!!! לכל מי שהצביע לשיר, תודה! ( ובאותה הזדמנות, אני גם רוצה להודות להוריי שהביאוני עד הלום, לאחי החמוד, לאחותי, לגוד שבשמיים, ולכל המעריצים, תודה!!!)

go avril

New member
אהה ושחכתי להוסיף..

למיצי בורוד זוהר!!!!
!!! זה בשבילך!!!

חחחח לא להתעצבן

ותגידי go avril ראית את הקליפ החדש שלה Losing grip? ראיתי אותו וחבל שהיא עשתה קליפ כזה אני מת על השיר הזה,זה השיר הכי יפה שלה באלבום,אבל לעשות קליפ שזה הופעה חבל

go avril

New member
מה?!!?!? ראית תקליפ?!!?!? איפה!??!

אין אותו בק****** חיפשתי שעות על גבי שעות ולא מצאתי!!!!!!! וגם אני חולה על השיר המהמם הזה וקוראים לי עינבל...

באיזשהו אתר שלה היה את הקליפ

אבל באיכות גרועה ביותר זה היה רק מגה ,והיה אפשר לראות את זה רק בריל פלייר ,אם יש לך איסיקיו או ממסנג'ר אני יוכל לשלוח לך כי לא זוכר באיזה אתר ראיתי ותודה על המחמאות על הכינוי החדש

go avril

New member
חחחח תתחדש על השם החדש!!...

אההה ויש לי איסיקיו הוא כתוב בפרטים.... אתה מחובר עכשיו?!?!!? מה שלך?!?!

go avril

חחחח, טעית. אני מעריצה של אבריל..טוב לא גדולה אבל יש לי את הדיסק שלה ואני שומעת אותו כל הזמן. פשוט השיר הזה מעצבן.. וחוץ מזה, פיתאום אסור להביע דעה? גם עם אני שמה על אבריל *** זכותי לכתוב את זה. ולשים את התמונה הזאת זה הדבר הכי לא בוגר שיש. נו ברור, מתאים למעריצים של אבריל.

go avril

New member
סלחיה!!!! עכשיו באמת עלית לי על...

העצבים!!!!!!! "מתאים למעריצים של אבריל!" סליחה!!!!!!!!! תקשיבי!!!! את יכולה להביאה את הדעה שלך אבל I don't give a damn הבנת?!?! את תעשי מה שבא לך תקללי אלל תקללי אני לא שמה על אף אחד....

i love gina

New member
נשמה, את מביעה דיעה לא מביאה...

או שמא את הולכת בצעדי אלילתך וכותבת בטעויות כתיב בכוונה?! (אחממ אחמממ sk8er boi אחמממממממ.. )

yanivtr

New member
go avril - בשבילך ../images/Emo26.gif

אני מאוד חושב שהגזמת עם התגובה שלך...(תרגיעי)

למעלה