תוצאות מצעד 11

תוצאות מצעד 11

אחרי ששלחו לי עוד שלוש הצבעות הינה התוצאות: 1.Madonna - American life
2.Celine Dion - I Drove All Night
3.Shakira - The One
4.Atomic kitten-be with you
5.Shania Twain - Ka Ching
6.Sinead Quinn - I Can't Break Down
7.Sugababes - Shape
8.Westlife - Tonight
9.The Cardigans- for what it´s worth
10.Melanie C - Here It Comes Again
11.Ticke - When I Get You Alone
12.Avril Lavigne-I'm With You
13.Justin Timberlake -rock your body
14.Craig David Ft.Sting-Rise & fall
15.Jennifer lopez-All I Have ft LL Cool J .5
16.Bangles - Someting that you Said
17.The calling-for you
18.Missy Elliott -Gossip Folks
19.Eve -Satisfaction
20.FiFty cent- In Da Club
והשבוע יש מקום 1 חדש שהיא, למלכת הפופ מדונה עם השיר החדש שלה, סאלין כמעט הצליחה להשאר שוב, מקום 1 אבל בהצבעה האחרונה מדונה עקפה אותה. שני שירים וותיקים שהגיעו למקום ה,1 עוזבים את המצעד והם: כריסטינה עם הבלדה של ביוטיפול אבל לא לדאוג השבוע השיר החדש של כריסטינה נכנס, וקלי רולאנד עם stole שדווקא אצל קלי רולאנד השיר החדש לא נכנס לעשרים ואחרי שבועיים הוא עזב את המצעד כניסה די נמוכה לג'סטין למקום 13, באסטה ריימס ומאריה קארי לא הצליחו להכנס ל20 הראשונים, אבל לעומתם טיק נכנס עם הכניסה הגבוהה של השבוע למקום 11. הקרדיגנס אחרי ששבוע שעבר לא נכנסו לעשרים השבוע הם דווקא נכנסים לעשר. יש כמה עליות גדולות כמו לאטומיק קיטן שכמעט הגיעו למקום ה2, ושאניד שבוע 2 של במצעד והיא כבר מקום 6 מעניין איזה מקום היא תהיה שבוע הבא. גם אבריל קצת מטפסת אחרי ששבוע שעבר הגיע למקום 20.

i love gina

New member
הקרדיגנז מקום 9!!!! אני מרוצה...

וכל הכבוד למדונה, באמת מגיע לה מקום ראשון...

i love gina

New member
כן,אני שמעתי!!!

למען האמת, זו הגרסת רימיקס היחידה ששמעתי, חוץ מהמקור (הרי אתם יודעים שבשבילי מיסי זו המדונה של היפ הופ... ) גרסה חביבה, עם ראפ של מיסי, וקולות רקע של הפרוטיג'י שלה, טוויט. נראה לי אתה יכול לשמוע את כל הגרסאות באתר דוטמיוזיק.קום.

yanivtr

New member
מגיע למדונה להיות מקום ראשון

אבל לצערי זה רק במצעד שלנו(לא שאני מזלזל) אבל לאט לאט היא עולה גם במצעדים הגדולים

למעלה